2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046232 بازدید | 684505 پست
تحرک اسپرم هم کمی از حد نرمال کمتر است حداقل تحرک اسپرم 50درصد هست سلام جواب از شوهرم رو واسه یه ...

سلام خوشبخت جان ، ببین کلا میکرو برای کسانی انجام میشه که مشکلات اسپرم دارن، میکرو تحول بزرگی در ناباروری ایجاد کرد چون در عمل آی وی اف اسپرم ها رو کنار تخمک میذاشتن باید لقاح میکردن با هم ولی اومدن اسپرم رو گرفتن تزریق کردن داخل تخمک، این یعنی برای بارداری که فقط یک اسپرم نیازِ با این روش جواب داده، پس وجود یک اسپرم کافیه، پروفسوری که برای همسرم رفتیم پیشش گفت وقتی کسی یک دونه اسپرم داره یعنی باردار میشه، بله تحرک برای شما در حد طبیعی نیست پس طبیعی باردار نمیشین چون اسپرما سرعت لازم برای رسیدن به تخمک رو ندارن و توی مسیر قبل از رسیدن میمیرن ولی با این روش قبل از تلف شدن وارد تخمک شدن ، پس لقاح صورت میگیره و جنین تشکیل میشه، حتما باردار میشی ایشالله.

سلام بچه ها ار سوگول جون و مامانی جون خبر ندارید؟ جواب آزشون چی شد؟

سوگول جون آزش امروزه فکر نکنم به این زودی جواب بگیره احتمالا تا ظهر یا عصر معلوم میشه.......

مامانی طبق گفته دوستان انگاری دیروز بود آزش.......

ایشالله هر دو خوش خبرن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جوی دو سر و آندومتریوزیس:

آندومتریوزیس هنگامی رخ می دهد که جداره های زیر رحم کنده شده وخارج از رحم رشد کند. به گفته محققان، این سلول های مهاجر دوران قاعدگی را در برخی زنان به دوران دردناکی تبدیل و به حدی التهاب ایجاد می کند که فرد درد بسیار شدیدی دارد. رژیم غذایی غنی از جوی دو سر طی شش ماه این درد را تا ۶۰ درصد کاهش میدهد . با خوردن روزی ۱ پیمانه جوی دو سر!!!!!

@microinjection

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خوشبخت جان ، ببین کلا میکرو برای کسانی انجام میشه که مشکلات اسپرم دارن، میکرو تحول بزرگی در ناب ...

مرسی عزیز دلم تا این دوره بگذره من میمیرم و زنده میشم

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
عزیز دلم تحرک پنجاه برا بارداری طبیعیم میتونه قابل قبول باشه چه برسه میکرو....... برا میکرو که تحرک ...

ممنون آنا جونی

من یه معذرت خواهی واسه دیروز از همه دارم

آه خیلییییییییییییییییی استرس دارم

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
مرسی عزیز دلم تا این دوره بگذره من میمیرم و زنده میشم

ایشالله که زنده باشی صد سال، قبل ورود به سیکل به نعمتهای خوبی که خدا بهت داده فکر کن، همین سلامتی، همسر خوب، شغل داشتن، اینکه محتاج کسی نیستی ، یه فرزند داری، مطمین باش انقدر استرست کم میشه، هممونم کنار هم هستیم و به هم کمک میکنیم تا این دوره به خوبی و خوشی بگذره ایشالله و شکم پر از این امتحان بیایم بیرون   (دست پر نمیگم چون باید نی نی بیاد توی دلمون   )

ممنون آنا جونی من یه معذرت خواهی واسه دیروز از همه دارم آه خیلییییییییییییییییی استرس دارم

عزیزم مگه دیروز چی شده بود؟

عزیز دلم استرست طبیعیه همه داشتیم یا داریم......

به ته شیرین قصت فکر کنی آروم میشی.......

مرسی انا جون، امیدوارم از دوستان کسی باشه که تجربشو داشته باشه

لیلی جون من اینماه ده روز دوفاستون داشتم ک هر ۱۲ساعت یکی میخوردم، دکترم گفته بود ک  هر دوازده ساعت بخورم

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

آنا جون ، من جمعه شب آخرین قرص جلوگیری رو خوردم، به نظرت کی پریود بشم؟ 

توی توضیحات داروم نوشته بعد از دو تا سه روز از خوردن 21 امین قرص خونریزی شروع میشه ولی با توجه به اینکه من بیشتر از یک بسته خوردم تغییر میکنه به نظرت ؟

دکترم گفت تا روز 6 بخور بعد باید تا روز 13 پریود شی امروز 10 ، گفت اگر تا 13 نشدی بهم خبر بده، به نظرم دیر نشده... 

دوستان اینجانب محتاج تجربیاتتون در مورد شروع پریود، بعد از قطع ال دی هستم با تشکر   

بچه ها آدم نوبت خودش میشه همه چیز یادش میره کلا.... جالبِ،

دفعه پیش روز 5 شدم اشتباه نکنم ، دوست دارم زودتر پریود شم اعصابم خیلی بهم ریخته خیلی در عذابم، خیلی

راستی تو پست قبلیم منظور از 6، روز 6 اکتبر، حواسم نبود بنویسم، 13 اکتبر باید تزریقو شروع کنم.

سلام من رحمم تک شاخه تنبلی تخمدان هم دارم،شوهرمم واریکوسل عمل کرد الان شرایطش خوبه خودمم با دارو فولیکولام خوبن اما نمیدونم چرا تاحالا باردار نشدم یه دکترگفته  اگه باردار نشدی چون رحمت کوچیکه از رحم اجاره ای استفاده کن بنظرتون میکروجواب میده و میتونم خودم بچه دار بشم؟کسی را باشرایط من سراغ داشتید که نتیجه گرفته باشه؟ از چندتادکترتو تلویزیون شنیدم  که رحم تک شاخ مانع بارداری نیست و فقط احتمال سقط بالا میره و میشه بچه دارشد اما چرا این دکتر بهم اینطوری گفت؟

شده در جمع بخندی در دلت غم باشد؟! من به غمگین ترین حالت ممکن شادم😔 یا امیرالمومنین کارمو سپردم دست شما
دوستان اینجانب محتاج تجربیاتتون در مورد شروع پریود، بعد از قطع ال دی هستم با تشکر     بچ ...

عزيزم پريود شي وارد سيكل ميشي به سلامتي ؟؟ حالا قطع كردي چند روز بعد پريود ميشي به هر حال، چرا در عذابي ؟؟؟ شروع سيكل كه خوبه كلي روحيه و اميد داري، دعاي هممون هم پشت سرته ، همه كارارو انجام دادي بقيه اش هم واقعا دست خداست، توكل بايد كرد 

ليلا جونم بعضي چيزا واسش حرص و جوش خوردن فقط اثر منفي داره و نه تنها چيزي رو درست نميكنه بلكه ضررم ميرسونه، الان كه خودت بهتر ميدوني بايد در وضعيت آرامش و انرژي باشي واسه شروع، حالا چه دو روز زودتر بشه يا سه روز ديرتر، اولين درس ما تو اين راه صبووووري بوده مهربوووون بانو ، خودتو واسه بهترين روزا آماده كن 😍