2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043901 بازدید | 684349 پست
این یعنی تعداد گلبول سفید خونت بالاست  تست کرونا ازتون مگه نمیگیرن پی سی ار تازگی ها سرما خوردی ...

نه عزیزم دکترم گفت فقط همینو بدم تست کرونا نمیگیره

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم، رفتی سونو مجدد؟ 

من خونریزی خیلی شدید کردم بخاطر هماتومم

کلا توی خون بودم ظهر

سونو شدم ولی خونریزیم زیاده و دلم آروم نیست

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
نه عزیزم دکترم گفت فقط همینو بدم تست کرونا نمیگیره

خب پس نگران نباش مشکلی نداره اون یه مقدار کمی هم که بالاست به خاطر داورهای مثل پردنیزولون هست چون کورتونه رو ی گلبول سفید اثر میزاره نگران نباش انشالله کلی جنین تپلی برات تشکیل بشه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
من خونریزی خیلی شدید کردم بخاطر هماتومم کلا توی خون بودم ظهر سونو شدم ولی خونریزیم زیاده و دلم آرو ...

عزيزم واسه منم دوتا بالا و پايين بودن بعدش اومدن كنار هم

خداياشكرت....❤️ 
من خونریزی خیلی شدید کردم بخاطر هماتومم کلا توی خون بودم ظهر سونو شدم ولی خونریزیم زیاده و دلم آرو ...

عزیزم انشالله چیزی نیست استراحت کن قلب جنیناتم دیدی 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

عزیزم،هماتوم همینه لعنتی، تا جذب یا دفع نشه خونریزی همراه آدمه. منم از خونریزی پنج شنبه گذشته تازه دو روزه لک بینیم قطع شده. زنگ زدم مطب عارفی واس چهارشنبه دیگه نوبت گرفتم برم واس قلب. نگران نباش خونریزیت بابت همونه، سونو کردی جنین و قلب و اینا اوکی بود خدا رو شکر؟ چند هفته ای الان؟ 

حق داری عزیزم کاملا حق داری درکت میکنم تک تک وسواس های شما و دوستان، اضطراب هاتون به خدا همه رو خو ...

قربونت برم مهربون جان .چقدر خوبه که هستی و باعث قوت قلبی برای همه ما .چقدر خوبه که این تاپیک هست که همه همدیگه رو درک میکنیم .چون قطعا کسی که شرایط ما رو نداره نمیدونه که ما چه دورانی رو پشت سر میزاریم .حتی نزدیک ترین افراد بهمون .باز هم ممنونم ازت عزیزم 😘❤

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
@آستاره۷۲     سلام عزیزم خوبی چخبر؟ رفتی هماتولوژی؟

سلام گلم تو خوبی ؟ بله رفتم .گفت که علت منفی شدن ها به خاطر جهش ژنی نبوده ولی باید آنوکسا با دوز پایین و آسپرین مصرف کنم .ولی من میگم شاید دوز پایین کم باشه 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

سلام دوستای گلم

توروخدا میشه کمکم کنید

من تو سیکل ای وی افم امدوز ۸ سیکلم بود و دیروز ک ۷ سیکلم بود سونو شدم متاسفانه فقط ۵ تخمک داشتم و از دیروز دکترم بهم آمپول ستروتاید داد برای جلوگیری از آزاد شدن تخمک

ولی امروز همش ترشح تخمک گذاری داشتم

نکنه همون دوتا تخمکمم آزاد شده باشن😩

شما هم قبل پانکچر ترشح تخمک گذاری داشتین؟

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
سلام دوستای گلم توروخدا میشه کمکم کنید من تو سیکل ای وی افم امدوز ۸ سیکلم بود و دیروز ک ۷ سیکلم بو ...

آره عزیزم طبیعیه اصلا نگران نباش خیالت راحت. انشالله که بیشتر میشن تخمکات. مهم کیفیتشونه نه تعداد اگه هر ۵ تاش خوب باشه عالیه یعنی ۵ تا جنین که خیلی خوبه. نگران نباش استرس هم نداشته باش 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
2810