2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044013 بازدید | 684354 پست
آمپول سی جی واسه چیه؟ من آمپول هپارین و پروژسترون میزنم

جای جنین رو سفت می کنه فکر می کنم، اینم یه پروژسترونه،بعضی از دکترا میدن بعضی هم نیاز نمی دونن.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام عزیزم، اره جذب میشه انشاءالله، منم یک شنبه که خون ریزی کردم و رفتم گفت هماتومه تا الانم لک قهوه ...

واسه منم وقتی دوز امپولم زیادشد دوروز اول سرگیجه داشتم ولی امروز خداروشکر اینجور نشدم،،توهم شاید بدنت بهش عادت نکرده ولی بازم زنگ بزن دکترت بپرس گلم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پناه برخدا ایشالله خداخودش کمکمون کنه،،سایزش بزرگ نیست یعنی؟؟ واسه من که هرروز یه دونه شیاف پروژستر ...

استراحت کنی سایزش پایین میاد و جذب یا دفع میشه، من بارداری قبلیمم داشتم چاره اش استراحته، دوفاستون هم پروژسترونه، شیاف و آمپول داری کافیه، برای من زیاد داده بود سرگیجه شدید شدم، آمپولو گفت نزن دیگه.

استراحت کنی سایزش پایین میاد و جذب یا دفع میشه، من بارداری قبلیمم داشتم چاره اش استراحته، دوفاستون ه ...

ایشالله،،والا ازروزی که خونریزی کردم اصلابلند نمیشم ازجام فقط واسه دستشویی بیدارمیشم،،مامانم خدا عمرش بده همش کنارمه

اها پس خوبه فکرکردم چه داروییه که من ندارم😅😅😅

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
ایشالله،،والا ازروزی که خونریزی کردم اصلابلند نمیشم ازجام فقط واسه دستشویی بیدارمیشم،،مامانم خدا عمر ...

خدا مادر شما و همه مادرارو حفظ کنه، حالا من جرات حمام رفتنم ندارم، از ترس خون ریزی 9 روزه حمام نرفتم، توکل به خدا فردا میخام برم گرچه لکه بینی هم دارم همچنان.

خدا مادر شما و همه مادرارو حفظ کنه، حالا من جرات حمام رفتنم ندارم، از ترس خون ریزی 9 روزه حمام نرفتم ...

ایشالله عزیزم،،گلم ای کاش دوسه روز دیگه صبرکنی نری حموم تا لکه بینیتم قطع بشه ایشالله

ایشالله عزیزم،،گلم ای کاش دوسه روز دیگه صبرکنی نری حموم تا لکه بینیتم قطع بشه ایشالله

یعنی حمام بدترش می کنه  موهام چرب شده همش می ریزه دارم کچل میشم،حالا میرمم با آب سرد حمام می کنم و ربع ساعته میام بیرون ولی باز لکه میشم  

یعنی حمام بدترش می کنه   موهام چرب شده همش می ریزه دارم کچل میشم،حالا میرمم با آب سرد حمام می ...

عزیزم فقط سرتو بشور منم همین کاررو میکنم با یه حوله خیسم بدنتو تمیزکن ،دیگه باید تحمل کنیم خدایی نکرده با یه حموم رفتن بدترنشه

عزیزم فقط سرتو بشور منم همین کاررو میکنم با یه حوله خیسم بدنتو تمیزکن ،دیگه باید تحمل کنیم خدایی نکر ...

خدایی حالا قدر حمام رفتنو می دونم  

ميفهمم واقعا خيلي سخته منم اينجا هيچكسو ندارم دقيقا حستو درك ميكنم. الان چند هفته اي؟ انشالله كه اين ...

هفته ۲۸ عزیزم 

امیدم به خداست و دعای دوستای گلم 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
عزیزم من رفتم سونو الان اومدم. ساک ها رشد نکرده بودن‌ باید برم برای سقط. 

عزیزم خیلی متاسفم، سخته دل ببندی و بعد دل بکنی، انشاءالله به زودی دامنت سبز شه.

عزیزم خیلی متاسفم، سخته دل ببندی و بعد دل بکنی، انشاءالله به زودی دامنت سبز شه.

اره همش ناراحتم ک چرا از اول دیده شد و امید بستم. ولی چ میشه کرد؟ هر چی خواست خدا باشه.  حتما ی خیریتی داشته. 

صلوات  
اره همش ناراحتم ک چرا از اول دیده شد و امید بستم. ولی چ میشه کرد؟ هر چی خواست خدا باشه.  حتما ی ...

آره عزیزم حتما خیریتی داشته، انشاءالله خدا جواب صبرتو میده به زودی شک نکن، منم دوسال پیش درست همین موقع ها بود که جنین 13 هفتمو از دست دادم و دلم خیلی شکست، ولی چند روز پیش درست مصادف با روزای سقط جنین قبلیم خدا جواب صبرمو داد و دلمو شاد کرد و آزمایشم مثبت شد، با تمام وجود از خدا میخام به زودی دلتو شاد کنه عزیزم.

2810