2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046259 بازدید | 684508 پست

اینام که اوکی هستن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها سلام اين آزمايشامم آماده شد فقط كاريوتايپ مونده دو سه هفته ديگه جوابش مياد، اين ژنتيكه به نظر ...

هیچ مشکلی نداری خیالت راحتتتتتتت

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه دوستان عزاداري هاتون قبول باشع

منم ٥مهر ميكروم منفي شد

از اون روز تا الان پريودم خيلي خيلي سبك در حد دوتا الي ٣تا نوار عوض كردم ك اونم كثيف نبود خيلي چ كار كنم؟طبيعيه؟بيشتر پاك مي كنم خون ميبينم كم رو نوار كثيف ميشه خونم قرمز و قهوه اي جفتش هست

راستی دوستان روز انتقال تو بیمارستان عکس جنینای منو. بهم نشون دادن یادم رفت بپرسم ازشون چندروزه هستن ...

عزیزم ربطی نداره بعضا پنج روزه ها خوبن بعضا سه روزه ها مهم اینه جنین سالم باشه اگه سالم باشه هر چند روزه باشه جواب میده نه که فرقی نداره جواب نمیده......

پس فکرتو درگیر چند روزه بودنش نکن......

من بار اول و دوم ۳و ۵ روزهبودن منفی شد و بار سوم ۴ روزه و جواب داد پس میبینی به چند روزه بودنش نیست به سالم بودنشه و اینکه بدنت قبولش کنه.....

سلام بر همگی. من روز ۱۴ انتقال هستم بچه ها یادتونه من تا دو روز پیش حالم خیلی بد بود و حالتهای بدی د ...

عزیزم منم هفته اول انواع دردا رو داشتم بعدش همه شون پریدن جوری که فکر میکردم دیگه خبری نیست اما میبینی مامان شدم......

سلام به همگی دوستنا لطفا اگه کسی تجربه هیستروسکوپی رو داره منو راهنمایی کنه؟؟ چجوریه؟؟ درد داره؟ ...

نگران نباش راحته و خیلیم عالیه کهقراره هیسترو کنی.....

بگو برات خراشم بده.....

آهان من تازه دیدم.......

اون قسمتهایی که سیاهن مشکل داری اما نگران نباش با دارو قابل حله منممشکلم تا این حد بود که با دارو حل شد......

فقط آب زیاد بخور........

دارو هم دکترت تجویز میکنه......

عزيزم خوبي ؟ مرسي راهنماييم كردي، فكر كنم فوليك أسيد رو هم قطع ميكنن واسم آره ؟؟ من چون مينورم سالها ...

عزیزم اتفاقا فکر کنم فولیک اسیدو داشته باشی......

ب۶.  ب۱۲ یا بکمپلکسم احتمالا چند ماه قبل شروع سیکل بهت بده......

بعدشم که تو سیکل آسپرین و سلکسان و امثالهم داری......

چه سخته ! اينا يعني چي ؟ فقط مشكل به من مربوط ميشه يا همسرم هم هست ؟ اونكه إرثي غلظت خون داره كلاً

پرپر جون ساده کنمسفیدا یعنی سالمن و سیاها مشکل دارن.......

هر دوتون ژن غلظت خونو دارین.......

رز جونم ميگم كه يعني اصلا احتمال بارداري طبيعي نبود نه ؟ الانم نيست ... بايد تو سيكل برم كه بشه همه ...

بله عزیزم همه با دارو حل میشن.......

خیالت تخت تخت......

مرسی عزیزم.. خواهش میکنم...نه فولیک که باید بشه،ارتباطی نداره...خب خیلیا هپارین یا انوکسا داشتن ولی ...

اگه پای وان مشکل داشته باشه درمانش با آسپرین و سلکسان و امثالهم هست و اگه mthfr مشکل دار باشه درمانش با ب۶ و ۱۲ و فولیک هست.......

والا ويتامين دي رو نميدونم دكتر واسه همسرم ويتامين Eنوشته بود همراه ويتامين سي 

شمام واسه تعدادرفته بودین دکتر??من فقط واسه تعدادزیادبشه دنبال راه چاره هسم

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
 توجه به نکات زیر قبل از شروع مصرف پردنیزولون ضروری است پردنیزولون مانند بقیه کورتیکواستروئی ...

من هم بدن درد داشتم استخونام درد ميكرد حتي تا چند روز بعد انتقال ادامهداشتمن فقط هپارين و پروژسترون داشتم