2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044466 بازدید | 684390 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان بارها خواهش کردم. منم راهنمایی کنید

همیشه دنبال این بودم که یه آدم خاص تو زندگی کسی باشم اما همیشه یه آدم معمولی و حتی کم اهمیت تو زندگی بقیه بودم. و این بزرگترین درد منه. خدایا به خاطر وجود تنها دخترم، عشق اول و آخرم، هزاران بار شکرت🙏🙏🙏🙏🙏
امروز آزمايش ادرار دادم، عفونت ادرار هم دارم، واي خدايا، يه مشکل ديگه😔😔😔

ستاره جون نگران نباش چیزی نیست .عفونت ادرار با دارو برطرف میشه.چی شد رفتی ازمایش دادی؟خارش و سوزش داشتی؟

عزیزم من از هفته ۵ تا ۱۸ استفاده کردم . نگران نباش تاثیر داره

برا یبوست هم خوبه من یبوست مزمن دارم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ستاره جون نگران نباش چیزی نیست .عفونت ادرار با دارو برطرف میشه.چی شد رفتی ازمایش دادی؟خارش و سوزش دا ...

حس ميکردم خيلي ادرار دارم، ميرفتم دستشويي يکي دوقطره ادرار داشتم.😔😔

دکتر گفت احتمالا عفونت داري.

چی برای یبوست خوبه ؟منم درگیرم 😞

والا شیاف پروژسترون و میگفتم میشه مقعدی استفاده کرد دخترا گفتن آره مانعی نداره،انتقال دادی؟تونستی درمان کنی یبوستتو؟؟من شیاف گلیسرین استفاده کنم حل میشه وگرنه ن حل نمیشه اگه راه حلی داری بگو بهم حتما ،شایدم از استرس هیس نمی‌دونم که

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
حس ميکردم خيلي ادرار دارم، ميرفتم دستشويي يکي دوقطره ادرار داشتم.😔😔 دکتر گفت احتمالا عفونت داري.

خوب الان آزمایشت رو نشون دادی؟دارو داده؟خوب بهتر که زود فهمیدی ناراحت نباش.اب چقدر میخوری؟

سلام دوستان من دوساله اقدامم دکتر رفتم دارو و اینا مصرف کردم نشد یه مدت بیخیال شدم الان دوباره م ...

ببین هر کسی یه دکتر رو معرفی میکنه

من فقط دکتر اشرف معینی و دکتر علیرضایی رو میشناسم

از اشرف معینی که ذره ای راضی نیستم اما دکتر علیرضایی عالی هستن

بستگی داره میخوای بری جای دولتی یا خصوصی

والا شیاف پروژسترون و میگفتم میشه مقعدی استفاده کرد دخترا گفتن آره مانعی نداره،انتقال دادی؟تونستی در ...

اگه خیلی شدید شربت لاکسی ژل هر ۸ساعت دو قاشق

دکتر برای یبوست شدیدم بهم داد خداروشکر راحته راحتم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام دوستان من دوساله اقدامم دکتر رفتم دارو و اینا مصرف کردم نشد یه مدت بیخیال شدم الان دوباره م ...

مرکز مام پزشکای خوبی داره

دکتر منم عارفی خیلی ازش راضی ام

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚