2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044345 بازدید | 684380 پست
سلام عزیزم.ببین بگو حتما یه ویزیت پیش آصف جاه بده.در حال حاضر بهترین دکتر آندومتریوز تو ایران ایشون ...

عزیزم حتما میگم با دکتر اصف جاه ویزیت شه .  دیگه کدوم دکتر خوبه ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
چرا بايد اهدايي بگيريد ، من ٤١ سالگي سه بار پانكچر كردم و ١١ تا جنين جمع كردم  

چون ذخيره تخمدانم پايين يائسگي زودرس دارم فقط باداروپريودميشم گفتن تخمكي هم كه داري بدردنميخوره☹️شما كجارفتي پيش كدوم دكتر؟!

يك وقت هايى فقط بايدگفت"فداىِ سَــرم"

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خدا بهت بچه میده خوبشم میده اما اینجوری فکر نکن بچه دار شدن یا نشدن دست تو نیست ودست هیچ کدوم ...

مرسی گلم از دلداریت.

وای طرف چه مرد بدی بوده اصلا رفتارش قابل قبول نیست حتی اگه بعدشم عذرخواهی کنه. این مدل مردا ب درد زندگی نمیخورن چه با بچه چه بی بچه

نه خداروشکر از این نظرا مشکلی ندارم. همسرم خیلی خیلی مثبت و بادرک و مهربون و تحصیلکرده ست. و چون از گریه زاری خوشش نمیاد. دلش نمیخاد منم دپرس باشم. کلا روحیه اش خیلی شاده برا همین موقع آه و ناله منو همراهی نمیکنه و میگه زود از این فاز دربیا

خودش ک میگه عذاب وجدان میگیرم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
منم همینطورم، همش در حال گریه کردنم، عصبی میشم زود، همش هم اونو مقصر میدونم که بچه نمیخواست تا الان ...

آره درکت میکنم ولی بنده خدا هم ک نمیدونسته چندسال بعد چی قراره پیش بیاد😟

من خودم فکر میکنم هیشکی جز خودمون نمیتونه بهمون کمک کنه... برا من میدونی راهش چیه؟ اینکه وقتایی ک تنها هستم  اتفاقای بد رو مرور نکنم و هی برا خودم منفی بافی نکنم. چون هروقت اینجوری بودم اون روز رفتارم باهاش بد بوده😁

حس میکنم مشکل تو هم مثه منه

نغمه جونم انشالله مامان میشیم غصه نخوریم😍 بیا این چند روز باقی مونده امیدوار باشیم 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
مرسی گلم از دلداریت. وای طرف چه مرد بدی بوده اصلا رفتارش قابل قبول نیست حتی اگه بعدشم عذرخواهی کنه. ...

عزیزم چون خیلی دوست داره نمیخواد ناراحت باشی مردها مثل ما نیستند نمیدونند ما گریه مون برای کاهش درده همیشه فکر می کنند که باید کاری کنند وچون اون لحظه نمیتونند برای گریه مون کاری کنند ناراحت میشند واعصبی چه خوب که همچین همسری داره خدا برات خیلی مهربون ترش کنه وشادی تون بیشتر ان شاالله کنار همسرت عروسی بچه ونوه تم جشن میگیرین واصلا این روزها یادت هم نمیاد

عزیزم چون خیلی دوست داره نمیخواد ناراحت باشی مردها مثل ما نیستند نمیدونند ما گریه مون برای کاهش درده ...

آره عزیزم دقیقا درست میگی برا کاهش درده👏👏👏

منظورم از درک نشدن همین بود ک این مسئله رو نمیدونن

ممنونم از دعای خیرت انشالله چندین برابرش به زندگی خودت برگرده

مرسی عزیزم

بهش ميگفتي باش و كوفت😏😏😏ايناهم براي ادم قوز بالا قوز ميشن. من رفتم امپول روگام و پرولوتون بزنم فك ...

سلام چیکا جون از روز چند انتقالت پردنیزولون رو شروع کردی؟

قبل انتقالتم میخوردی؟

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
سلام چیکا جون از روز چند انتقالت پردنیزولون رو شروع کردی؟ قبل انتقالتم میخوردی؟

سلام عزيزم من قبل از پانكچر ميخوردم يك هفته به انتقال قطع كردم روز انتقال شروع كردم

خداياشكرت....❤️ 
ذخيره تخمدانم پايينه واينكه من يائسگي زودرس گرفتم الان٢سال ميشه كه فقط باداروپريود ميشم ماه پيش آي ي ...

عزیزم انشالله خدای بزرگ گشایش برات کنه و راه خوبی برای بچه دار شدن جلوت بزاره شما هنوزم میتونی باردار بشی 

هروقت یادم بیفته برات دعا میکنم🤲🏻