2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044606 بازدید | 684400 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باشه عزیزم لازم داشتی بگو ازانتقال قبل مونده چند ورق ولی این سری اصلا دکتر تجویز نکرد واسم 

ممنون از لطفت😘😘

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
خواهش میکنم عزیزم ماهممون هم دردیم گلم باید هوای همو داشته باشیم

عزيزي😘

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
به حق فاطمه ی زهراکه شمام امشب خبر مثبت شدنتومیدی

الهی آمین ممنون گلم

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
فكر كنم فعلا بايد بخوري

پس حالا حالاها دربدرشم😂 دست گلت درد نكنه😘😘

امروز روز ۱۵ انتقال جنین من بود، رفتم آزمایش دادم بتا شده بود ۰‌.۱

دنیا روی سرم خراب شد، دفعه دوم انتقالم بودم، دیگه جنین هم ندارم، فکر اینکه دوباره بخوام وارد فرایند تخمک کشی بشم دیونه میکنه منو

این چند روز درد کمر و شکم و سینه داشتم خیلی دلم خوش بود دارم مامان میشم، الان نمیدونه چیکار کنم😭😭😭😭

خدا خودش به دل شکسته‌م نگاه کنه😭

دوستانی که مامان میشید برای منم لطفا دعا کنید بخدا اصلا حالم خوب نیست

زینب جون سلام عزیزم روزت بخیر سوالم اینه که ایمونولوژیست اصفهان بهم گفت بهتره به دکترت بگی باشروع ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ مشایخی درست گفته عزیزم هپارین ربطی نداره 

نه گلم فقط آسپرين داشتم که اونم هر وقت لک میدیدم قطع میشد

دوستان من لمروز روز ١٣ انتقالم بود ازمايش بتا دادم ٥٧٦ بود واقعا باورم نميشه با سن من به معجزه شبيه ...

مبارکت باشه عزیزم انشالله ازاین معجزه‌ها نصیب بقیه دوستان گلمون هم بشه خداروشکرازاین معجزه الهی   

امروز روز ۱۵ انتقال جنین من بود، رفتم آزمایش دادم بتا شده بود ۰‌.۱ دنیا روی سرم خراب شد، دفعه دوم ا ...

عزیزم واقعا ناراحت شدم.واقعا سخته درک میکنم.خدا به دلت آرامش بده .ان شاءالله خیلی زود مامان بشی گلم..چه داروهایی داشتی شما؟ جنینات چند روزه بودن؟

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون