2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044564 بازدید | 684399 پست
ای جانم الهی آمین هر دومون مامان شدیم. من آخرین بار پریودم خیلی بهم ریخت نمیدونم چرا اگه به حساب همی ...

ان شاءالله به خیر بگذره عزیزم.یعنی اگه از موعدمون هم بگذره و نشیم یعنی یه خبرایی هست دیگه آره؟  

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
ان شاءالله به خیر بگذره عزیزم.یعنی اگه از موعدمون هم بگذره و نشیم یعنی یه خبرایی هست دیگه آره؟   ...

انشالله. نه عزیزم همیشه پریود نشدن دلیل بر مثبت شدن نیست انشالله که مثبتیم. بی بی چک نمیخوای بذاری. آزمایشت گفتی چندمه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاءالله به خیر بگذره عزیزم.یعنی اگه از موعدمون هم بگذره و نشیم یعنی یه خبرایی هست دیگه آره؟   ...

من سری قبل رو موعدم یه لک نارنجی دیدم امپول داشتم  تنها لکی که دیدم این بود منفی شد اینسری فقط یه شیاف دارم اصلا لکی ندیدم  احتمالا بازم منفیه 

خدایا شکرت
والا پرسیدم گفت خوب داری متوسطم داری

پس نگران نباش .خوبن دیگه .رویان اگر جنینی خوب نباشه دور میندازن .برای منم یکیش رو دور انداختن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
به خدا من با این سن و سالم به تعداد موهای سرم کادر اداری و سازمانی دیدم ولی تا حالا یک مجموعه کامل ب ...

بله کاملا درست میگی .وااااای دستت درد نکنه .یعنی کیف کردم به خدا اینجور بهشون گفتی 👏👏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
انشالله. نه عزیزم همیشه پریود نشدن دلیل بر مثبت شدن نیست انشالله که مثبتیم. بی بی چک نمیخوای بذاری. ...

اخه روز هشتم که نشون نمیده.من دوم خرداد روز آزمایشمه

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
بجه ها راستي يه سؤال يكي كه جنين به مركز اهدا كنه اونا هم أهداش ميكنن به مريض ها پول نميگيرن بابتش? ...

چرا عزیزم پول میگیرن .ببین بخاطر قوانین ارث و میراث شما نمیتونی مستقیم جنیناتو به کس خاصی بدی .  ممکنه فردا برات دردسر بشه.بازم میخوای از زینبی جون بپرس

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
شیر سویا کجا بگیرم؟ من هیچوقت نگرفتم

ما از هایپر مارکت سفارش دادیم برامون آوردن.اپلیکیشن رو نصب کردیم

دكتر شاكريان خوبه ؟ 

من بیمارشون نیستم .فقط میدونم قبلا اصفهان بودن و جدیدا به مام رفتن 

من قبلا تو یه تاپیک اصفهانی بودم که خیلی‌هاشون زیر نظر شاکریان بودن و قبولش داشتن 

ولی دکتر خودم که تو شهرمون زیر نظرش بودم .دکتر نصر و لاهوتی رو خیلی قبول داشت 

من سری قبل رو موعدم یه لک نارنجی دیدم امپول داشتم  تنها لکی که دیدم این بود منفی شد اینسری فقط ...

ناامید نباش عزیزم.منم روزی دوتا امپول پروژسترون میزنم.

شیر سویا کجا بگیرم؟ من هیچوقت نگرفتم

ببین معمولا همون مغازه که پیش مرکز هست داره 

متاسفم عزیزم، من خودم دو بار انتقال دادم افت بتا داشتم  این نی اخر ک دارم😭

من فعلا این ماه ویتامین می‌خورم تا دوپین کنم برای سیکلم،همسرم هم فقط طب سنتی دارو هاشو استفاده میکنه،3ماه آندروفرتی مصرف کرد ،الانم یک ماه که دارومصرف نمیکنه،نمیخوام اذیت بشه،فولیکولام خوبن ،ذخیره تخمدانی خوبه،آز کاریو تایپ هر دوتامون انجام دادیم نرمال بود،امیدم به خداست.  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد