2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044694 بازدید | 684402 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مال منم الان سه روزه هستن، قبل انتقال در میارن، فکر کنم وقتی بلاست باشه دو سه روز دیرتر انتقال میدن

در مورد اینکه میگن مام فقط بلاست انتقال میده هم فهمیدم درست نیست دکتر نظر جنین شناس رو میپرسن

الان برای من جنین هام از پانچکر اول رو زدن قابلیت بلاست دارد ولی پانکچر دومم جنین هام رو گفتن انتقال سه روزه باید باشه

عزیزم‌من ذخیره تخدانم پایینه.واسه همین سه تا تخمک‌داشتم در کمال ناامیدی دوتا جنین برام شد و انتقال د ...

سلام عزیزم منم مثل سما ذخیره م پایینه دیروز سونو کردم گفت ۴ تا تخمک داری پنجشنبه پانکچرمه ممکنه تا پنجشنبه اضافه بشه؟؟

شما الان تو کدوم مرحله هستی؟

نیلدا جون عزیزم منم ۵ هفته و ۴ روز رفتم‌فقط ساک رو دید گفت قلب تشکیل نشده ۸ هفته بیا ولی دکتر گفت خی ...

راست میگی؟ واااای قربونت برم 

خدا دختر خوشگلتو واست حفظ کنه

اخه دکتر دیشب بهم میگه با مورفولوژی صفر چجوری حامله شدی؟ اخه این سواله؟ منم گفتم معجزه همین

بعدم گفت فعلا به هیچکس نگو حامله ای یعنی قلبم اومد تو دهنم از ذیشب آدم نیستم بخدا

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
در مورد اینکه میگن مام فقط بلاست انتقال میده هم فهمیدم درست نیست دکتر نظر جنین شناس رو میپرسن الان ...

بله عزیزم، منم هر دو بار فرستاد بالا خانم دکتر، تو برگه ام زدن قابلیت انتقال به صورت بلاست رو دارن

منذخیرم زیر یکه و هردولوله بسته  پانکچر که کردم ۴ تا تخمک داشتم و ۲ تا جنین شد  یکیش رو ...

سلام عزیزم من هم دقیقا مثل شمام ذخیره م کمه تو سونو دیروز بهم گفت ۴ تا تخمک دارم پنجشنبه پانکچرمه

میشه بیشتر توضیح بدی ؟ یعنی این انتقالت فریزه؟

راست میگی؟ واااای قربونت برم  خدا دختر خوشگلتو واست حفظ کنه اخه دکتر دیشب بهم میگه با مورفولو ...

چه دکتر احمقی! عزیزم همونطور که خدا برات معجزه کرده انشالا برات سفت هم نگهش میداره نگران نباش

من هم توی هفته پنجم رفتم سونو فقط تونست ساک و ببینه که توی رحم هست یا نه که خداروشکر بودن دو هفته بع ...

واااای خدارو شکر، نمیدونی چقد آرومم کردی عزیزم

الهی هرچی از خدا ميخواي بهت بده و گل پسرت و سالم و سلامت به دنیا بیاری

دکتر دیروز رسما منو سکته داد که امیدوار نباشم میگفت با مورفولوژی صفر چجوری طبیعی حامله شدی، اصلا به کسی نگو از خانواده که حامله ای

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
وارد روز ۸ شدم محتاجم به دعاتون عزیزم

ان شاالله نی نی هات سفت چسبیدن به دلت

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
چه دکتر احمقی! عزیزم همونطور که خدا برات معجزه کرده انشالا برات سفت هم نگهش میداره نگران نباش

من داغون شدم تا خونه برسم 

بعد گفتم خدایا خودت دادی خودتم نگهش دار

برام دعا کن نازنین جون

مرسی قربونت برم