2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044497 بازدید | 684391 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت برم استرس نداشته باش میخوای دوباره دو روز دیگه برو ببین بتا چقد رشد کرده ولی مطمینم مامانی ال ...

کاری خوبی میکنی بتونی تحمل کنی خیلی خوبه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام به همگی دوستان نظرتون داجب لنفوسیت تراپی چی به نظرتون تاثی داره یا خیر و همینطور کیا ژل کراینون ...

سلام عزیزم دکترتون کی هست؟کجا میریزد ؟دکتر منم گفتع باید3مرحله انجام بدم بعدازجوابش سیکل شروع میکنه.یه روش علمی هست که میگن بی تاثیر نیست.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
عزيزم بتا عددش مهم نيست مهم اينكه بعداز ٤٨ ساعت دوبرابر بشه مامان شدي رفت مامان خانم مباركهههه😍😍😍 ...

مرسیییی عزیزه دلم انشاااااالله

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
بارانااااااااا 😭😭😭😭😭 چقد خوشحال شدمممم عزیزم. خدایا شکرت وای عزیزدلم مبارکهههه. انشالله یه بارد ...

دارچین جوننننم.هنوز باورم نمیشه خواهر.آخه هم خونریزی داشتم4روز پیش.همه یه کم لکه بینی صورتی دارم.اما از دیروز تا امروز 3تا بی بی زدم هاله داشته

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
دارچین جوننننم.هنوز باورم نمیشه خواهر.آخه هم خونریزی داشتم4روز پیش.همه یه کم لکه بینی صورتی دارم.اما ...

خداروشکرعزیزم،ان شاالله تا9ماه بچسبن به دلت  واقعا از ته دلم شادمیشم وقتی بچه ها میگن بی بی مثبت شد  خدایا شکرت بخاطر معجزه های قشنگت  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد