2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047747 بازدید | 684623 پست

سلاممم صحبتون بخير 

خانم هاي گل من امروز انتقال دارم و الان در راه بيمارستان هستم بي نهايت به دعاهاي تك تك شما عزيزان احتياج دارم خواهش ميكنم بين دعاهاتون بنده حقير رو بياد داشته باشيد😔🙏🏻

سلاممم صحبتون بخير  خانم هاي گل من امروز انتقال دارم و الان در راه بيمارستان هستم بي نهايت به ...

سلام عزيزم

دعاي خير همه بچه هاي اينجا بدرقه ت عزيزم

ان شالله جنين هات ساليان سال كنارت مي مونن💐💐🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم.داروهایی که واسه میکرو میدن چیه.ازهرکی سوال کردم اکثرا میگن بخاطراین دارو هاکه مصرف کردی ...

عزیزم داروهای تحریک تخمدان میدن.......

یعنی تخمدانات کلی تخمک تولید میکنن و چون یه جورایی اثر داروها میمونه بعضا کسایی که منفی شدت سیکلهای بعد به خاطر ماندگاری اثر داروهای تحریک تخمدان تخمک تولید میکنن و باردار میشن.......

البته معمولا این اتفاق برا کسایی هست که در حالت عادی تخمدان تنبلی داشتن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون ی سوال دارم گلم. خاطرت باسه سری پیش اولین بتای من ۷۰ بود تا ۲۸۰ بالا رفت و بین ۴و۵ هفته رشد ...

عزیزم حدسم اینه به این دفعه سرم کمک میکنه......

راستی سلکسان یا هپارین داشتی یا این دفعه داری؟

اون آمپول داخل رحمیتم فکر کنم gcsf باشه منم داشتم......

ایشالله دیگه این دفعه مامانی......

نگران جنینات نباش و براشون انرژی + بفرست......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان جنین شناس به من گفت یاک حاملگی بر عهده ژن پدری است و خود جنین را ژن مادری تشکیل میده و برای م ...

کیمیا جون چه جالب اطلاعات خوبی بوده......

خیلی کمک میکنه تو پیدا کردن مشکل اگه صحت داشته باشه......

انا جون همينهاست حتما  خط دكتريه ديگه

یعنی اینارو نداشتی؟

یعنی مشکل ایمنی در حدی داشتی که ایمونولوژ برات سرم تجویز کرده ولی دکتر زنانت نداده بود واست؟

عزیزم به نظرم حرفهای ایمونولوژتو جدی بگیر هر چی باشه تخصصشه......

آنا جون ب نظرت ب بازو بزنم امپولارو یا ب شکم؟ تو این مدت سعی کردم گوشت گوسفندو تخم مرغ زیاد بخورم، ...

عزیزم والا برا من عضلانی بود، حالا که برات زیرجلدیه دقیق نمیدونم کجا بزنی اما یادمه مثلا برا سلکسان دکتر میگفت اولویت با دور ناف بعد رون و بعد بازوئه ولی برا هپارین که قویتره اولویت به بازو بود.......

حالا بستگی به این داره بخواییم دارو زودتر جذب بشه یا دیرتر.......

چون برا آزاد سازیه به نظر میاد برا اینکه زودتر از موعد آزاد نشن بد نیست به بازو تزریق بشه اما من جات بودم تماس میگرفتم میپرسیدم......

ممنون لیلا جونم که جوابمو دادی نه عزیزم دختر دارم حالا برا جنسیت پسر. اقدام کردم لیلاجون بخش جنین ش ...

آره عزیزم بعد تعیین جنسیت تازه معلوم میشه چند تا جنینبا جنسیت مطلوب رو داری.......

ممنون آناجونم از. جوابت اون ازمایش ایمنی بدن و میگم

عزیزم انجام میدادی خوب بهتر بود اما خوب چون طبیعی مادر شدی احتمال مشکل برات پایین میاد اما صفر نیست.......

دوستان به نظرتون من که یک ماه دیگه تقریبا انتقال دارم چندسالم هست ورزش نکردم تردمیلو شروع کنم یا نه ...

عزیزم اتفاقا ورزش تا قبل انتقال خوبم هست ولی بعدش فقط پیاده روی سبک میتونی داشته باشی البته اگه قبلش شروع کرده باشی......

نه اینه از بعد انتقال تازه شروع کنی......

سلاممم صحبتون بخير  خانم هاي گل من امروز انتقال دارم و الان در راه بيمارستان هستم بي نهايت به ...

عزیزم ایشالله با دوقلوهای مامانیت برمیگردی خونه و حسابی کنگر میخورن لنگر میندازن و بعد نه ماهم صحیح و سالم میپرن بغلتون......

مرسي انا جون از جوابت.. والا پر پر جون استرسم از اينه که بهم بگه فقط باید پی جی دی کنی وهی پی جدی کن ...

ستاره جون 

همون موقع از دکترآصف جاه نپرسیدی که چرا به صورت کامل انجام نداده؟

شاید ازنظر پزشکی دلیل خاصی داشته،من هم این ماه با آصف جاه لاپارا و هیسترو دارم 

سلام دوستان. خوبيد. بچه ها من ده روز دیگ نوبت دکتر رزاقی دارم ومیرم ولی الان ديگه تحمل ندارم. خیلی ن ...

ستاره جون

آزمایش اپکا رو کجا انجام می دی؟

مربوط به نوعی باکتری داخل واژن هست؟