2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
مگه بیمه هم تعلق میگیره؟

عزیزم برا عمل بیمه پایه تا جایی که میدونم تعلق نمیگیره اما بعضی تکمیلیا بهش تعلق میگیره اما برا داروهای بیمه پایه با تایی نسخه خیلی کمک میکنه......

بعضا تا نصف هزینه دارو تعلق میگیره......

البته برا ایرانیا فکر کنم خیلی بیشتر تعلق میگیره اما خارجیا مابین تفاوت ایرانی خارجی رو بیمار پرداخت میکنه.......

مثلا برا من دو سال پیش تقریبا گونال ۵۰ تومنی ۳۴ حساب میشد و......

پس بله بیمه پایه برا این داروها که جزء داروهای خاص هستن خیلی کمک میکنه.....

فقط بحث تایید نسخه داره......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام ماري جون ، خيلي ممنون عزيزم ، همينطور قلب كوچولوهاي شما . ان شا الله كه بهتر ميشي عزيزم ، من خ ...

خدارو شكر عزيزم كه حالت خوبه انشالله بسلامتي بغل بگيريش 😘🙏🏻

جدي براي شما هفته بعد كلا قطع ميشه من شنيده بودن كم كم قطع ميكنن والا اخه خوده استراديول هم تهوع اوره منكه سرخود كمش كردم و روزي سه تا به زور و بدبختي ميخورم حالا بقيه دوستان هم اگه تجربه دارن بگن استراديول و دكترشون چطوري كم يا قطع كرد تو چند هفتگي🙏🏻🙏🏻

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهییی عزیز دلم، میدونی چون دو تا نی نی خوشگل داری همه حالتات دو برابر شده ، الهی زودتر بگذره این رو ...

قربونت برم مهربون الهي الهي كه بارداري اروم و بي دغ دغه اي داشته باشي و اصلا ندوني تهوع چي هست 🙏🏻❤️

منم راستش كسي رو ندارم غير از خواهرم و همسرم الان هم خونه خواهرم هستم و ايشون كارامو ميكنه ميخواستن برام پرستار بگيرن صبح تا بعداظهر اما حتي از ادماي ديگه هم ويار دارم و اجازه ندادم خدا كمكم كنه البته من سر بارداري اولم هم كه سه ماهه سقط شد همينطور ويار شديد داشتم اما خب چون ناخواسته بود و هيچ داروي ويتاميني استفاده نكرده بودم گفتم ايندفعه اينهمه ويتامين خوردم ديگه ويار نميگيرم وگرنه باور كن ساروگيت ميگرفتم چون واقعا از زندگي سير ميشم وقتي اينجوري ويار ميگيرم روزا و شبهاي وحشتناكي رو تا حالا گذروندم البته امروز بعد سه هفته يه كم حالم بهتره اميدوارم رو به بهبودي برم و از دست اين ويار راحت بشم توكل به خدا اما خب خيلي هم نگران اين دوتا هستم تو اين سه هفته نزديك ٤كيلو وزن كم كردم حسرت نوشيدن يه جرعه اب تكري به دلم مونده همه چي بدمزست و تلخ 

ليلا جونم از اعماق قلبم دعا ميكنم بارداري بدون وياري داشته باشي عزيزم❤️❤️🙏🏻

راستي ويار ارثي هم هست من سمت پدريم بدويارن اما سمت مادري نه من قيافم هم سمت خانواده پدريم رفته و ارث ژن اون طرف غالب شده وگروه مامانم و يكي از خواهرام اصلا ويار نداشتن شما هم اگه اطرافيانتون ويار نداشتن نگران نباش عزيزم 🌺❤️

سلام دوستان..آنا جون من ديروز خيلي شكمم اذيتم كرد ، سفت شده بود و نفسم سخت مي اومد.. رفتم شريعتي.. س ...

عزیزم خدارو شکر.......

یکم رعایت کمی بهتر میشه.......

هپارین ضد انعقاده......

احتمالا میخوان خونرسانی خوب بشه و جلوی ورم بیشترو بگیره......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان مامان سبحان جون اميدوارم ١٢٠سال قلبش برات بزنه و از وجود نازنينش لذت ببري🙏🏻🙏🏻 راست ...

عزیزم این روزام میگذره.......

یکی از دوستامونم ویار بدی داشت.......

هیچ دارویی براش جواب نمیداد.......

یادمه دکتر بهش گفت محیطتو عوض کن......

یه مدت رفت خونه مامانش.......

اونم جواب نداد......

بعد رفت شمال و آب و هوا که تغییر کرد بهش ساخت و بهتر شد.......

حالا ببین دکترت همچین چیزیو صلاح میدونه تو هم انجام بده......

شاید تغییر آب و هوا برات جواب بده......

سلام دوستان ماری جون امیدوارم هر چه سریعتر ویارت بر طرف بش عزیزم یک سوال داشتم ایا هنوز نیاز هست قرص های استروژن و اکوین را بخوریم دوست من رفته بود پیش دکتر زنان گفته بود اکوین نخور ۳۰ تیر انتقال داده و سونوگرافی کرد دکتر گفت یک ساک با جنین میبینم ولی قلبش نشنیده بود چند روز بعد از انتقال صدای قلب را میشنون نگران شده 

سلام دوستان مامان سبحان جون اميدوارم ١٢٠سال قلبش برات بزنه و از وجود نازنينش لذت ببري🙏🏻🙏🏻 راست ...

راستی یادمه این دوستمون دکتر براش همه داروهاشو قطع کرده بود......

چون مثل شما دیگه معدش تحمل هیچ دارویی نداشت......

الهییی عزیز دلم، میدونی چون دو تا نی نی خوشگل داری همه حالتات دو برابر شده ، الهی زودتر بگذره این رو ...

منم با لیلا موافقم.........

بگو همسرت سیرابی آماده بگیره.......

یه دماغ گیر بزن و بخور مثل آب رو آتیشه......

سلام دوستان ماری جون امیدوارم هر چه سریعتر ویارت بر طرف بش عزیزم یک سوال داشتم ایا هنوز نیاز هست قرص ...

کیمیا جون فکر نکنم زودتر از ۳۰ مرداد بشنوه.......

برا من دقیقا ۳۰ روز بعد انتقال صدلی قلبو شنیدم.......

راستی یادمه این دوستمون دکتر براش همه داروهاشو قطع کرده بود...... چون مثل شما دیگه معدش تحمل هیچ دا ...

انا جون اتفاقا رفتم از تهران اما خوب نشدم و برگشتم

چه خوب كه داروهاشو قطع كرده 

سلام دوستان ماری جون امیدوارم هر چه سریعتر ویارت بر طرف بش عزیزم یک سوال داشتم ایا هنوز نیاز هست قرص ...

مرسي كيميا جون عزيزم جوابتو انا جون داد 

داروهايي كه ميگيد نميدونم چيه

مرسی عزیزم پس منم ۳۰ روز بعد از انتقال برم سنو

آره عزیزم زودتر نرو اما دیرترم رفتی میشه چون بعضی دوستان دیرترم دیدن......

انا جون اتفاقا رفتم از تهران اما خوب نشدم و برگشتم چه خوب كه داروهاشو قطع كرده 

ایشالله بهتر میشی......