2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
مامانو سوفی منم توی این مسیر خیلی امیدوار بودم دو روزه پر از استرسم. الان حست رو کاملا میفهمم سرزنشت ...

من باز خر شدم گفتم تو این مدت که انتقال نمیدم یه کاری بکنم همینجا

گفتم شاید شد، iui کردم ولی امروز منفی شد تستم 😭

همش میگفتم میدونم شانسم کمه و زیاد انتظار ندارم مثبت شه، اما باز با نتیجه منفی دنیا رو سرم خراب شد... مثل بچه ها همه اش الکی امیدوارم😭

خدا هم جوابمو نمیده... احمقم واقعا که بازم امید دارم... 😔😔😔

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

سلام دوستاي عزيزم

داشتم تاپيک رو از اول ميخوندم، آنا جوون و باقي دوستان ختم قرآن و ياسين و صلوات چقدر داشتن، نظرتون چيه، ماهم ختم قرآن و ياسين و صلوات بذاريم؟؟؟

مخصوصا توي اين ماه عزيز، به اميد حاجت روايي همه دوستان.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم خيلي ناراحت شدم از پيامت و دلم شكست😔 خدا خودش به هممون كمك ميكنه، خدا بنده هاشو رها نميكنه عز ...

اینهمه التماس کردم بهش انقدر نذر کردم... عالم و آدم برام دعا میکنن

پس کی آخه؟ کی... همه حامله شدن، همه... حتی سگها ،گربه ها، اسبها و ...هر موجودی که میبینم حامله اس ، اما به ما نمیده اخه چرا؟؟؟ بخدا اگر مادربزرگمم با ۸۰ سال سن حامله شه تعجب نمیکنم. خدا میخواد دهن من رو سرویس کنه فقط 😭

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
باز خوبه ميتونيم به هم روحيه بديم😂😂😂لكه بينيت قطع شد خداروشكر؟

دیروز از صبح تا غروب نبود باز غروب شروع شد🤔.اره بخدا اگر شماها نبودین که من دق میکردم.کی نوبت دکتر داری؟من اول ۸ که برای قلب رفتم گفت باز سه هفته دیگه بیا

دیروز از صبح تا غروب نبود باز غروب شروع شد🤔.اره بخدا اگر شماها نبودین که من دق میکردم.کی نوبت دکتر ...

كم كم قطع ميشه . دور از جونت عزيزم. من به اميد خدا شنبه نوبت دارم روزا اينقدر دير ميگذرن برام😞😞

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم چرا هرسری تخمک کشی میکنی جنین نداری فریز کنی ؟

داستانش طولانیه

تو امریکا جنینها رو ۳ روزه فریز نمیکنند، فقط میذارن ۵ روزه بشن و بعد فریز میکنند یا انتقال میدن

اما جنینهای من پنج روزه نمیشدن تو آزمایشگاه

برای همین خیلی کم میموند برای انتقال

حالا آخرین بار تو ایران انجام دادم و سه روزه فریز کردن ، الان جنین دارم که انتقال بدم

دو بار هم انتقالم مثبت شد ولی سقط شد 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
من ۳۹ سالمه، مگه چقدر وقت دارم؟ هر یکماهی که تلاش نکنم دیر میشه 😔

مامان سوفي جان يه مسجدي تو شهرستانمون هستش كه هركسي براش نذر كنه دست خالي نميمونه از ته قلبم برات نذر ميكنم عزيزدلم هرموقع رفتم نذرو ادا ميكنم بهت قول ميدم❤️❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
مامان سوفی جنین اهدایی چی ؟ 

جنین دارم... خسته ام فقط ... خیلی خسته

دفعه پیش پوچ شد، دفعه قبلشم سقط شد

خدا رحم کنه اینبار 😔😔😔

باید باز کار و زندگیمو ول کنن بیام چند ماه ایران نمی دونم تا کی... 😔

دوست ندارم شوهرمو هی بذارم برم ایران

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
داستانش طولانیه تو امریکا جنینها رو ۳ روزه فریز نمیکنند، فقط میذارن ۵ روزه بشن و بعد فریز میکنند یا ...

ازمايشات ايمني دادي مشكلي نداره؟ پس رحم سالم داري كه مثبت ميشي عزيزدلم توروخدا نااميد نشو ازمايشات تكميلي بيشترو بده و برو به اميدخدا براي انتقال بعدي

خداياشكرت....❤️ 
مامان سوفی جنین اهدایی چی ؟ 

عزیزم با اینکه جنین دارم بازم رفتیم اقدام کردیم برای اهدایی

وکیل هم گرفتیم که وقتی شوهرم نبود بتونیم دادگاه رو ادا مه بدیم

روز دادگاه قاضی گفت من تا شوهرتو نبینم نمیتونم اجازه بدم، شاید اصلا راضی نیست و شما خودت اقدام کردی

گفتم آخه این امضاشه این اجازه نامه اش هست

گفت نه اصلا و پرونده رو مختومه اعلام کرد 😔

حالا دفعه دیگه که بریم ایران باز اقدام میکنیم اما وکیلمون میگه بهتره نگید خارج از کشور زندگی میکنید اونوقت اصلا اجازه نمیدن

اما ما میگیم ازمون گواهی اشتغال بکار و اینها میخوان نمیشه ، باااید بگیم خارج زندگی میکنیم

حالا با خداس اجازه بدن  یا نه

یه جوری سخت میگیرن انگار دارن بچه مردم رو به ما میدن 😔😔😔

جنین هست نه بچه که انقدر سخت میگیرن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️