2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044715 بازدید | 684406 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه چي عالي پيش ميره انشاالله، شنبه داروهاتو ميگيري و وارد سيكل ميشي و بعدشم نه ماه عالي رو ميگ ...

انشالله. چقد این دعاها آرامش بخشه. خدا خیرتون بده انشالله خودم انتقال میدی مثبت میشه متولد اردیبهشت بودی نیلوفر جون درسته

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

سلام ب همه دوستان

من هم قراره خرداد ماه میکرو انجام بدم

عمل پانکچر انجام دادم... 

برای منم ی صلوات بفرستین ممنون میشم

دعا کنید جواب بگیرم

ایشالله ب حق همین ماه عزیز خدا حاجت همتونو بده... 

♥️♥️♥️

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
دوستای گلم من همین الان پریود شدم امروز روز اول به حساب میاد یا نه چه جوریه؟ شنبه روز چندمم میشه؟

ب سلامتی عزیزم شنبه صبح میشه روز دومت بیست و چهار ساعته حساب کن خیلی خوب شد ان شاءالله موفق باشی گلم کلی تخمک و تپلی سالم داشته باشی برای منم دعا کن خانومی ❤

انشالله. چقد این دعاها آرامش بخشه. خدا خیرتون بده انشالله خودم انتقال میدی مثبت میشه متولد اردیبهشت ...

انشاالله😍 آره عزيزم🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
ب سلامتی عزیزم شنبه صبح میشه روز دومت بیست و چهار ساعته حساب کن خیلی خوب شد ان شاءالله موفق باشی گلم ...

وای هانی جون دیدی خدا رو شکر با دکتر خودم ویزیت میشم دیگه. چشم عزیزم اگه لایق باشم حتما دعات میکنم تو هم برام خیلی دعا کن خیلی دلم میخواد تعداد زیاد تخمکا زیاد باشه چون اندومتریوز دارم استرس دارم گرچه توکلم به خداس. 😘😘

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
پبشاپیش تولدت مبارک مهربونم انشالله سال دیگه جشن تولد سه نفری میگیرد وای😍😍😍😍😍😍😍

مرسي عزييييييزم انشاالله با دعاهات مهربون😘😘🌷🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
٢ تا بلاست عزيزم

واییی الهی پس توام دوتاداشتی ودوتاش گرفتن وای قربون نی نی هات برم دعاکن برای منم مونده باشن والان رشدکنن هردوشون😍😍😍😉😉😉

مرسیی خاله جونشون

منم برات حمدمیخونم

من اشتباه كردم من ٨ ام  اسفند صبح بريود شدم ١٠ امين روز پريودي رو ١٧ اسفند حساب كردم ولي الان ب ...

گلم برای پانکچر به روز پریود کاری ندارن به تعداد و سایز فولیکوله حالا هر روزی از سیکل باشه

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰