2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044789 بازدید | 684410 پست
ای جان تو که زودتر از مامان ماهنده مامان شدی عزیزم این ماه تاپیک میترکه از خبرای خوب شماها مطمین باش ...

وای قربونت برم خداازدهنت بشنوه انشالله. 

اونم شوخی کردما عزیزم هرکی قسمتی داره🤗🤗خداروشکر

توکل بخدا امروز خواب میدیدم که مادرم زنگ زده مادرشوهرم که منم حامله ام میگم وای مامان چرامیگی اخه؟ هنوز که معلوم نشده میگفت نه میدونم🙄

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله نی نی خوشگل توام مگیره ویادیدی تقسیم سلولی کرد ودوتاشدن😍 استراحت کن عزیزم داروچیا دادن؟&nb ...

انشالله عزیزم. همون داروهای قبلی. آنوکسا. اسپرین. هورمون رشد. پردنیزولون. استرادیولو hcgو پروژسترون🌷♥️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
نه دارچین جون شنبه یکشنبه سه شنبه هستش فکر کنم چون دوستمون امروز میره مطبش توی گوگل هم میزنم سه شنبه ...

ا اشتباه نوشتم، شنبه سه شنبه چهارشنبه منظورم بود. مطمئنی چهارشنبه ها نیست؟ پارسال چهارشنبه ها بودااا

مهسیما جان از  رونددرمان های قبلیت میگی لطفا؟ ذخیرت کمه؟

سلام عزیزم، من ۵ سال پیش بیمار دکتر فتوحی که سعادت آباد هستن بودم،ایشون فقط چند تا آمپول و لتروزول و کلومیفن میداد،نزدیک یکسال وقتم اونجا تلف شد،با اینکه تخمک های خوب و سالمی داشتم و همسرم هم سالم بود،بعد از رفتم پیش دکتر کومار،ایشون هم با تجویز غیر اصولی کلومیفن و لتروزول ذخیره تخمک منو پایین اورد

هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمی شود...
انشالله عزیزم. همون داروهای قبلی. آنوکسا. اسپرین. هورمون رشد. پردنیزولون. استرادیولو hcgو پروژسترون ...

اهان انشالله خیره عزیزم منم انوکسا اسپرین از امروز فولیک اسید استرادیول دوتاشیاف پروژسترون ویکی خوراکیش دارم 

سلام عزیزم چطوری؟ خوبی؟ رفتی دکتر؟؟ چیشی

ممنونم عزیزم. بد نیستم. نتیجه تست دفع پروتیینم منفی بود خداروشکر. اما دکتر گفت مراقب باشم خدایی نکرده هر علامت مشکوکی داشتم فوری برم بیمارستان   

وای قربونت برم خداازدهنت بشنوه انشالله.  اونم شوخی کردما عزیزم هرکی قسمتی داره🤗🤗خداروشکر تو ...

میدونم شوخی بود خانوم گل😉 انشالله که همینه و مامان شدی 😘😘😘😘😘😘

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ممنونم عزیزم. بد نیستم. نتیجه تست دفع پروتیینم منفی بود خداروشکر. اما دکتر گفت مراقب باشم خدایی نکرد ...

اهان خداروشکر دیروز نگرانت بودم ها خوشحالم کردی. مواظب خودت باش گل خانومییی. بانی نی هات منم دعامیکنی؟ وای برای منم گرفته باشن وبمونن. راستی من استراحتام اینجوری که یارومبل میشینم یا میخوابم یاگاه توخونه راه میرم خوبه؟ 

بعد از دکتر کومار،رفتم زیر نظر دکتر قوامی که همه تعریف میکنن،اما واسه من که دکتر قابل اعتمادی نبود،داروها رو یادتون میرفت،همه رو خودم یادآوری میکردم،بعد می گفتن عه این دارو رو ننوشتیم،باشه برات مینویسم،دیگه همه چی رو میگفتم و یادش میفتاد،فقط مهر نداشتم که پای ویزیت بزنم🤣

ا اشتباه نوشتم، شنبه سه شنبه چهارشنبه منظورم بود. مطمئنی چهارشنبه ها نیست؟ پارسال چهارشنبه ها بودااا

حالا دادم زنگ میزنم ببینم کی جواب میدن که بپرسم ولی توی سایتشم نوشته شنبه یکشنبه سه شنبه. اینم شانسه من واسه پریود شدن خیلی بده اینجوری ☹

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

زیر نظر دکتر قوامی ای وی شدم و منفی شد،بهشون گفتم واسه من آزمایش ایمنی بنویس،قبول نکرد گفت باید ۳ بار که منفی شد بعد بنویسم،فقط بخاطر قراردادایی که با داروخانه و بیمارستان ها دارن،اما من پافشاری کردم،گفت هزینه ش زیاد میشه،گفتم مهم نیست، هزینه شم زیاد نشد۵۰۰ هزار تومن،که دراومد که مشکل نقص ایمنی دارم