2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044663 بازدید | 684401 پست

@نازیلاوآریا   @چیکا1   @ماهنده    @زینبی_بابا    

سلام بچه ها من انتقال جنینم میشه روز ۲۳ سیکلم از نظر شما خیلی دیر نیست یعنی دقیقا ۵ و ۶ روز قبل از پریودم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ابووست دوماه خوردم ،ویتامین ی ،اجیل،اسیدفولیک  اینا خوردم ولی دیروز که تخمک کشیدن فقط ۴تا تخمک ...

زخیرت چنده دارو بهت چیدادن تعداد تخمک بستگی به جوابدهی بدن به داروها والبته نوع داروهم هست 

ويتامين E يك روز در ميان و پودو NAC  يا  N-Acetyl Cysteine روزي ٣ باز هر بار ٦٠٠ ميلي گرم& ...

مرسي قربونت بشم. چند ماه قبل انتقال بخورم 

ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم 
اره عزیزم ساری نه میرم رشت .فقط دوتا جنین دارم که امروز بهم اسپرین و استرادیول داده پنجشنبه هفته بعد ...

خوب خداراشکر انشالله دوتاش بمونن برات.نمیدونم من فقط یبار انتقال فرش داشتم.بچه هه بهتر میدونن راهنماییت کنن.

یعنی قبلش استرادیول نداشتی؟از امروز داده؟

یا رب العالمین
@نازیلاوآریا   @چیکا1   @ماهنده     @زینبی_بابا     سلا ...

عزیزم بستگی به جنینت داره. بلاست باشه نه و اینکه ضخامت رحمت خوب باشه هر روزی از سیکل میتونی انتقال بدی گلم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سلام خانوما قبل از پانکچر تغذیه تون چیا بود ؟ همزمان با آمپول ها چیا میخوردین؟❌❌❌❌❌❌ تو رو خدا هر ک ...

براي تقويت تخمك 👇👇👇
پودر اينوفوليك يا  Myo-Inositol روزي ٤ گرم ( دو تا ٢ گرم صبح و شب)

Dhea روزي75 ميلي گرم، كوكيوتن روزي ٦٠٠ تا ٨٠٠ ميلي گرم در چند نوبت، ال ارژنين روزي ٦ گرم (٣ تا دو گرم)، ال كارنتين روزي ٢ گرم، اسپرين ٨٠ روزي يك عدد، ويتامين d هزار ميلي گرم هر روز ، ويتامين400  E يكروز در ميان ، ملاتونين ٣ ميلي گرمي شب موقع خواب و سلنيوم يك روز در ميان 

از چند ماه قبل بايد خورده بشه و البته اوابوست همون اينوفوليك يا myo inositol  هستش 

اوابوست تركيبي از فوليك اسيد ، ملاتونين و Myo-Inositol و كمي كيوتن هستش كه در صورتيكه موارد بالا مصرف بشه نيازي به مصرف اوابوست نيست

بچه ها من ٤ روزه لكه بينيم قطع شده خداروشكر امشب بعداز چند روز در حد ٨ تا ١٠ دقيقه رفتم دوش گرفتم بعد دوش دوباره يه لك خيلي كوچيك ديدم با ترشحات مخاطي زرد ساعت ٩ و نيم ديدم تا الان ديگه چيزي نديدم خيلي ناراحتم اخه علتش چي ميتونه باشه؟ دقيقا بعد از دوش اينجوري شدم☹️

خداياشكرت....❤️ 
من اخرين باري كه رفتم مشهد دوسال پيش بود الان يادم اومد چشام پراز اشك شد يادمه منو شوهرم داشتيم با د ...

الان که دوتا شدن یکی دیکه هم باید بگیری

منم چندسال پیش یه لباس مشهدبد تولد گرفتم تبرک کردم گاهی فکر میکنم اگه دوقلو بشه چی  

یا رب العالمین