2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
afsoon جان گروه خونی خودت و همسرت چیه؟

اتفاقا دکتر ازم سوال کرد و من گروه خونی خودمو نمی دونم  این همه ازمایشات دادم ولی هیچ جا مشخص نکردن اینو ...

ولی همسرم oمثبته  

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
اتفاقا دکتر ازم سوال کرد و من گروه خونی خودمو نمی دونم  این همه ازمایشات دادم ولی هیچ جا مشخص ن ...

آزمایش خودت مال دونستن گروه خونی خودت و بررسی آنتی بادیهای گروه خونیه، حالا توضیح کاملشو برات میذارم، مال همسرت هم کامل برات میذارم، مثلا همسر من هم گروه خونیش o مثبت،من A منفی، نکته مهمیه ، اگر جنینت rh منفی بشه که هیچ مثبت بشه ممکنه نتونه دووم بیاره ، خلاصه برای ماها مهمه، تو بارداری طبیعی آمپول میزنن مشکلی پیش نمیاد .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آزمایش خودت مال دونستن گروه خونی خودت و بررسی آنتی بادیهای گروه خونیه، حالا توضیح کاملشو برات میذارم ...

مرسی لیلا جان

زیاد سر در نمی ارم ازش 

فقط این که درمانی داره یا خیلی بده این قضیه ؟

کاش می دونستم گروه خونیم چیه

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
آنا جون  دکتر برام تزریق نکرده بود،خودم می خواستم بهش بگم برام بنویسه که یادم رفت،فقط سرم داشت ...

والا عزیزم من داشتم بعید نیست تاثیر داشته باشه.......

از دوستانی که تقریبا با من تو یه بازه زمانیانتقال دادن و جی سی اس اف داشتن همه + شدن اما خوب هستن کسایی که داشتن ولی - شدن......

ولی این دفعه یادت باشه وقتی داروهای سیکلتو میده بگی برات تجویز کنه تهیه کنی و اون روز انتقال باهات باشه که بدی برات تزریق کنن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی لیلا جان زیاد سر در نمی ارم ازش  فقط این که درمانی داره یا خیلی بده این قضیه ؟ کاش می د ...

نگران قضیه گروه خونیت نباش، خب نهایت مثل من باشی، من با rh منفی هستم و همسرم هم rh مثبت، دونستنش باعث میشه وقتی باردار شدی آمپول میزنی مشکلی برای جنین و خودت پیش نمیاد ، ببین چون خون مادر و جنین با هم در ارتباطن مشکل پیش میاد مثلا من با گروه خونی A منفی میتونم از گروههای خونیه A و O منفی خون بگیرم حالا اگر به من گروه خونی دیگه ای یا همینارو با rh مثبت بزنن خونم واکنش نشون میده حالا لخته میشه و باعث مرگ میشه، جنین و مادر هم همینه ولی نترس اصلا آمپول موقع بارداری حله و هیچ مشکلی پیش نمیاد.

آزمایش همسرت هم معنیش میشه آزمایش آنتی بادی اسپرم مستقیم که مربوط به بدن خود همسرت میشه ،ممکنه بدنش با اسپرم به صورت یه پروتیین خارجی برخورد کنه و از بین ببرتش، مثل همین نقص ایمنی توی خانومها، پس واسه اونم نگران نباش، هنوز که آزمایش نداده ، فعلا فکرتو درگیر نکن، بدونی لااقل آدم با دارو مشکلو حل میکنه.حالا مقاله اشو پیدا کردم ترجمه میکنم برات میذارم.

امروز جواب آز ایمنیم آماده میشه، عصری زنگ میزنم امیدوارم تلفنی بهم بگن

عزیزم فکر نکنم تلفنی بگن اما میتونی بگی اگه امکانش هست برات ایمیل بزنن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من الان تو سیکل جدید ای وی افم دارم استرادیول میخورم ک بعدش پری شدم آمپولامو شروع کنم، ۱شهریور ک میش ...

عزیزم دقیق نمیدونم اما اشتباه نکنم میشه چون فکر کنم چند روز قبل انتقال بود.....

ازش پرسيدم گفتش نه آمپول نبود و تزريق نداشتم، بهش گفتن يه محلول هست كه واسه جنين استفاده ميشه و بي ض ...

پس مدلهای متفاوتی داره......

سلام صبح بخیر  ... من امروز رفتم دکتر زرنانی وقت داشتم کلی تایم گذاشت و همه ازمایشاتم رو دید و ...

عزیزم انجام بده ببین نتیجش چیه.......

به نظرم شاید یه چیزی باشه که با اینا خودشو نشون بده.....

چقدر زمان میبره جوابش؟

در مورد آزاتم فعلا چیزی نمیدونم اما دارم سرچ میکنم ببینم چی هستن!!!!!!

برا منم جالبن در موردشون بدونم شاید برا بقیه دوستامونم به درد بخورده.....

سلام به همگی من به خاطر سلکسان شکمم کبود شده چکار کنم میش بزنم رو بازو

کیمیا جون به رونات بزن......

فرصتی میشه شکمت خودشو پیدا کنه.....

شماها تا کی نماز را نشسته میخوندین من هنوز نشسته میخونم و همینطور زیر دلم و تخمدونهام شبها ب شدت درد ...

اگه نیاز باشه تا آخرش.....

به هر حال به مرور شکمتم بزرگتر میشه و فشارت باید کمتر باشه.....اگه رو زمین نشسته میخونی پیشنهاد میدم رو صندلی بشینی و پشت میز بخونی......

کیمیا جان ،طرز تزریق سلکسان رو اگر تونستی برو تو کانال آنا جون گذاشته ، ولی بعد تزریق نباید اصلا نه ...

عزیزم اولویت تزریق سلکسان دور نافد رونا و آخرش بازو هست......