2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست
ب سلامتی و دل خوش❤❤🤗🤗 منم احتمالا ماه آینده میشه  این ماه قرار بود ک تیروئیدم کم کار بود و ...

سریع میگذره عزیزم. انشالله نرمال میشه و انتقالت مثبت میشه گلم❤️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم باید برم چکاپ تو هفته بعد، نامه دکتر غدد ببرم برای دکترم، تحت نظر دکتر غدد هستم نگران نباش زودی ...

شما هم مشکل تیرویید داری عزیزم ؟؟

کم کار پر کار؟

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

[QUOTE=186415591]من که دیگه پول ندارم بخوام امسال پیگیری کنم خوبی جون 😓😓 مجبورم فعلا صبر کنم تا اوضاع یکم نرمال 

دقیقا وقتی حامله شدم که پولمون تموم شد.به نظرم برو انتقال بده عزیزم.یکیش هم مثبت بشه عالیه.دلت شکسته وخدا حواب دل شکسته ات رو میده انشاله.تا آخرین لحظه امتحان میکنه ماهارو.فقط ناراحت نباش و دست از تلاش برندار عزیزم.

کم کار عزیزم، عددم ۴ بود آخرین ازمایش قبل قرص، دیگه شروع کردم به خوردن لیووتیروکسین

پس دقیقاً شرایط منو داری 

منم ۴بود تیروییدم

لوو تیروکسین میخورم...جدیدا ازمایش ندادی عزیزم؟

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
پس دقیقاً شرایط منو داری  منم ۴بود تیروییدم لوو تیروکسین میخورم...جدیدا ازمایش ندادی عزیزم؟

یک ماه بعدش دادم شده بود ۱، دیگه کفت سه ماه دیگه ازمایش بده، حالا باید هفته بعد برم بدم

من مطب دکتر نشستم. فشارم ۱۵ بود، منو فرستاد آزمایش دفع پروتیین اورژانسی بدم. حالا باید وایسم نتیجه ا ...

اي جان دلم عزيزم نگران نباش برات صلوات فرستادم. استرس نداشته باش فقط. واسه چي فشارت رفت بالا؟ ورم داره دست و پاهات؟

خداياشكرت....❤️ 
من مطب دکتر نشستم. فشارم ۱۵ بود، منو فرستاد آزمایش دفع پروتیین اورژانسی بدم. حالا باید وایسم نتیجه ا ...

عزیزم چشم دعا میکنیم انشالله که چیزی نیست 😘😘

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
اي جان دلم عزيزم نگران نباش برات صلوات فرستادم. استرس نداشته باش فقط. واسه چي فشارت رفت بالا؟ ورم دا ...

ممنونم عزیزم

نه ورم نکردم. هر بار میام اینجا یه شوک بهم وارد میشه با این فشار. این مدت تو خونه نرمال بودم هی فشارمو میگرفتم. اصلا نمیدونم چرا اینجوری شد 😔😔