2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست

سلام به همه ماماناي مهربون ان شاءالله اين هفته همش خبراي خوب داريم از ضربان قلب دوقلوهاي مامان سبحان تا مثبت شدن و بتاهاي خوشگل بقيه دوستان

يه چيزي... با يكي از دوستان كه توي انتقال سومشون يعني كلاً سيكل سوم مثبت شدن خداروشكر صحبت ميكردم از تجربياتش استفاده كنم، گفتن كه بعد از دومين منفي رفتن صارم و اونجا بهش يه دكتر از شهر خودمون رو معرفي كردن و گفتن دوره هاشو همون صارم ديده و روشش مثل اوناست 

حالا يه چيز خيلي جالب گفتن كه من تا حالا نشنيدم نميدونستم چيه، گفتن prp كردن قبل از انتقال و براي انتقال جنين و واسه كمك به لانه گزيني از يه روشهايي استفاده ميشه كه براي دوستمون از چسب جنين استفاده كردن گويا مثل ماده اي هست كه جنين رو أحاطه ميكنه و به لانه گزيني كمك ميكنه كه خداروشكر دوستمونم مثبت شدن و نتيجه گرفتن، چيزي ازش ميدونين ؟؟؟

من البته پيش همين دكترم ويزيت شدم و واسم تشخيص اي وي اف دادن قبل از عيد كه ديگه من با يه دكتر ديگه وارد سيكل شدم... برنامه تهران هم سرجاشه و همچنان منتظر نوبت دكتر آصف جاه هستم ، حالا چطوره برم يه ويزيت ديگه با پرونده اين دوتا سيكلم پيش همين دكتر ؟ نظرتون چيه آناجان ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه ماماناي مهربون ان شاءالله اين هفته همش خبراي خوب داريم از ضربان قلب دوقلوهاي مامان سبحان ...

سلام عزیزم

پرپر جون من هر دوبار داشتم چسب جنین یه امپولیه که دقیقا بعد از انتقال تو بازو تزریق می کنن اسمش gcsf هستش 

من سوال کردم گفتن برا کسایی که سابقه منفی دارن تزریق می شه

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
انتظار جان ، همسر من هم دکترش بهش یه نوع داروی ضد التهاب داده بود که تحرک رو بالای ۶۰ درصد برده بود ...

دوستان در مورد داروی ضد التهاب گفتین یاد پنیرک افتادم.......

آخه من و همسرم هر دو به جای چایی پنیرک میخوردیم. بعید نیست رو اسپرم همسرمم بی تاثیر نبوده......

حالا که بدون ضرره بد نیست به همسراتونم بدین.......

خصوصا کسایی که دارو در این زمینه داشتن!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستای گلم من یه سوال داشتم من امروز روز دهم انتقالمه بیشتر جاهای تنم جوش زده خارش داره به نظرت ...

عزیزم والا من تو سیکلم به خاطر تزریق پروژسترونا محل تزریق میخارید برام شربت پرومتازین تجویز کردن البته ماکزیمم دزش سه قاشق در روز بود که منیه قاشق میخوردم تا چند روز کفایت میکرد،و دیگه نمیخوردم تا مجدد خارش شروع میشد......

حالا نمیدونم برا خارش و جوشاتم مناسبه یا نه ولی اینو میدونم من یه بار همین شربتو دادم پدرشوهرم خورد ببراش جواب داد.

به نظرم احتیاطا از دکترت بپرس ببین ایرادی نداره بخوری!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان خرنوب اصل و تقلبي نداره از عطاري ميتونم بخرم؟

عزیزم من تجربه شو ندارم اما دوستانی که تجربه کردن میان میگن......

سلام بچه ها یک کمک میخوام راستش من سه شنبه از دکتر زرنانی نوبت گرفتم فردا هم تهران نوبت هیسترو دارم ...

عزیزم اگه برنامت فیکس شده به نظرم نریم میشه چون دیگه پرد رو خوردی و سرمم نداری.......

توکل کن به خدا و جلو برو.....

ممنونم شاينا جون ، ان شا الله فردا ميخوام برم براي سونوي قلب ، واقعا از همه دوستان التماس دعاي زياد ...

عزیزم ایشالله بهترین موسیقی دنیا منتظرته......

سلام عزیزم پرپر جون من هر دوبار داشتم چسب جنین یه امپولیه که دقیقا بعد از انتقال تو بازو تزریق می ک ...

افسون جون

خودت به دکتر یادآوری کردی این آمپول روGCSF برات بزنه روز انتقال،یا خودش زد.

چون من ازخیلی ازمریضها شنیدم که با زدن این آمپول + شدن

من متاسفانه یادم رفت یادآوری کنم که برام تزریق کنه

سلام به همه ماماناي مهربون ان شاءالله اين هفته همش خبراي خوب داريم از ضربان قلب دوقلوهاي مامان سبحان ...

پرپر جون من چسب جنین رو همون هاش سی جی رو میدونم......

بعضی دوستامونم جی سی اس اف رو چسب جنین میدونن......

کاش از این دوستت بپرسی چیکار کردن براش تحت عنوان چسب جنین!!!!!!

من البته پيش همين دكترم ويزيت شدم و واسم تشخيص اي وي اف دادن قبل از عيد كه ديگه من با يه دكتر ديگه و ...

عزیزم تا صبل شروع سیکل هر چه قدر مشورت بکنی بد نیس اما بعد شروع دیگه متمرکز بشین رو برنامه دکترتون که انتخابش کردیم......

من تا قبل شروع سیکل تمان مشاوره هامو کردم اما بعدش دیگه سپردم به دکترممممم.......

سلام عزیزم پرپر جون من هر دوبار داشتم چسب جنین یه امپولیه که دقیقا بعد از انتقال تو بازو تزریق می ک ...

افسون جون ممنون پس چسب جنین همون جی سی اس اف هستش که منم نیم ساعت قبل انتقال داشتمش تو بازوم زدن اما بعضیا داخل رحم داشتنش.....

افسون جون خودت به دکتر یادآوری کردی این آمپول روGCSF برات بزنه روز انتقال،یا خودش زد. چون من ازخیل ...

مرمر جون من داشتمش و طبق دستور دکترم باید نیم ساعت قبل انتقال میزدم.......

من وقتی بستری شدم برا انتقال و بعد پوشیدن لباس به پرستار بخش یاداوری کردم که نیم ساعت قبل انتقال دارم که اونم طبق تایم انتقالم نیم ساعت قبلش برام تزریق کرد......

البته اینم بگما دکتر صبلا برام نسخه کرده بود و من آمپولو تهیه کرده بودم و با خودم بردم و پرستاره برام تزریق کرد......

ضمنا تهیش مثل سرم تایید میخواد......

یادمه برا تاییدش بیمه ازمون آزهای ایمنیو خواست!!!!!!

مرمر جون من داشتمش و طبق دستور دکترم باید نیم ساعت قبل انتقال میزدم....... من وقتی بستری شدم برا ان ...

آنا جون 

دکتر برام تزریق نکرده بود،خودم می خواستم بهش بگم برام بنویسه که یادم رفت،فقط سرم داشتم.چون دکترعارفی اینجوری شده مثلا من PRP رو بهش گفتم ،گفت اگر می خوای برات انجام می دیم.

چون یه خانمی تو مطب بود می گفت دفعه اول که سرم داشته فقط منفی شده سری بعد بااین آمپول + شده بوددوقلو.من فکر می کنم تاثیر بالایی در+ شدن داره؟

شما اینطور فکر نمی کنید؟

ممنونم شاينا جون ، ان شا الله فردا ميخوام برم براي سونوي قلب ، واقعا از همه دوستان التماس دعاي زياد ...

مامان سبحان جون ان شالله الان با خبر صدای قلب بچه ت مارو خوشحال میکنی....کجایی بیا تعریف کن عزیزم