2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
عزیزم میتونه به خاطر دارو باشه به خاطر لانه گزینی باشه خلاصه فکرتو درگیرش نکن اصلا!!!!!

مرسی عزیزم چشم ممنون از راهنماییت آنا عزیزم  

خدایا شکرت برای معجزت، مهلا عزیزم😊🌷
مرسی عزیزم انشالله قسمت خودت بش من مخصوصا سر نمازام همش شمارا دعا میکنم البته اگ خدا قابل بدون امیدو ...

کیمیا جون دفعه چندم بود بادکترعارفی انتقال می دادی؟

به نظرم برای مریضهاش زیاد وقت نمی ذاره.

شما هم همین نظررو داری؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم منم خیللللللللی دلم برات تنگ شده بود. آره معجزه ما یه پرنسس هست که واقعا توی زندگی ما م ...

وای بابای خونه با دو تا خانوم خوشگل چه کند؟

فکر کنم هیچ جنس ذکوری جرات نکنه به جوارهای خونه نزدیک بشه!!!!!

خدا این دو تا خانوم خوشگله و بابای خونه رو حفظ کنه!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وای بابای خونه با دو تا خانوم خوشگل چه کند؟ فکر کنم هیچ جنس ذکوری جرات نکنه به جوارهای خونه نزدیک ب ...

ممنون گلم.خدا پرنسس شما رو هم حفظ کنه و همچنین سایه پدر و مادر عزیز این پرنسس کوچولو همیشه روی سرش باشه 

نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروزت خدای فردا هم هست، "فردایت قشنگ"
ممنون گلم.خدا پرنسس شما رو هم حفظ کنه و همچنین سایه پدر و مادر عزیز این پرنسس کوچولو همیشه روی سرش ب ...

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی عزیزم انشالله قسمت خودت بش من مخصوصا سر نمازام همش شمارا دعا میکنم البته اگ خدا قابل بدون امیدو ...

مرسی عزیزمممم   خیلی لطف می کنی ... 

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

بچه ها من فعلا تصمیم ندارم برم دکتر برای شروع ولی می خوام یه مقدار تقویتی خودم و شوهرم بخوریم تا هر وقت خواستم شروع کنم لااقل جنین خوب داشته باشم... 

مخصوصا اون که اسپرمش خوب نیست و موروفوولوِژیشم  خوب نیست البته می دونم زیاد دارو برا بهبود مورفولوژی موثر نیست 

خواهشم ازتون اینه که بگید چه داروی تقویتی خوبه و یا شما مصرف کردید 

من  ول من رو شنیدم ...  و سوال بعد اینکه اینا رو خودم بگیرم یا باید تو دفترچه دکتر برام بنویسه ؟

بچه ها من فعلا تصمیم ندارم برم دکتر برای شروع ولی می خوام یه مقدار تقویتی خودم و شوهرم بخوریم تا هر ...

ول من و ویتامین سی و ویتامین ای خوب ازاد بگیر خرنوب گرده نخل نر هم عالی عرق کاسنی هم خوب تخممرغ تو روغن حیوانی نیمرو کن بخوره 

فرتیل اید خیلی بهتره دکتر نصر در اصفهانم نظرش همینه.اگر تهرانی من توصیه به پی جی اس می کنم.وقتمونو ا ...

من که  جنینی ندارم باید از اول شروع کنم 

ولی پی جی اسو راستش موافق نیستم دستکاریه بنظرم ...

بچه ها من فعلا تصمیم ندارم برم دکتر برای شروع ولی می خوام یه مقدار تقویتی خودم و شوهرم بخوریم تا هر ...

عزیزم لزومی نداره حتما با دارو خودتو تقویب بکنین.....

با رژیم غذایی خوب و سالمم میتونین تقویت کنین ولی مکمل رو هم میتونی خودت تهیه کنی هم با دفترچه.....

اگه بیمتون ساپورت میکنه بده تو دفترچه واست بنویسن......

عزیزم میوه و سبزی خورن و چهارمغز حتما تو برنامه تون باشه......

آبم زیاد بخور.......

طبعتونم بهش توجه کنین و اگه خودت طبعت سرده اصلاحش کنه اگه گرمه اعتدالو رعایت کن اگه همسرت طبعش گرمه زیادی گرمی بهش نده نتیجه عکس داره.....

اگه طبعش سرده اونم اعتدال رو رعایت کنه!!!!

پیاده روی خیلی خوبه......

خودت اگه میتونی باشگاه برو، پیلاتس واست خوبه.....

همسرت کمپرس یخ رو انجام بده......

دوش داغ نگیره......

سونا و جکوزی هم ممنوع......

شلوار پارچه ای بپوشه.....

فعلا اینا به ذهنم رسیدن.....

ول من و ویتامین سی و ویتامین ای خوب ازاد بگیر خرنوب گرده نخل نر هم عالی عرق کاسنی هم خوب تخممرغ تو ر ...

کیمیا جون بعضی مکملا شاید برا بعضیا خوب نباشه مثلا همسر من ویتامین ای میخورد دکترش گفت چون چربی داره و کبدش چربه دیگه نخوره براش خوب نیست!!!!!

کیمیا جون دفعه چندم بود بادکترعارفی انتقال می دادی؟ به نظرم برای مریضهاش زیاد وقت نمی ذاره. شما هم ...

مرمرجون واقعا وقت نمیذاره دکتر عارفی؟
من فکر کردم جلسه اول بود اینطوری بود. ولی درکل این که دوتا دوتا مینشونه جلوش اصلا خوب نبود همش فکر میکردم قاطی میشه حرفهامون

خدایا شکررررررر