2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045109 بازدید | 684429 پست
میگفتین بله دکتر حق با شماست هزینه آزها بیشتر از هزینه پانکچر و انتقال جنینه..... اگه بگن لازم نیست ...

به‌نظرم‌دکتراگه‌دکترباشه‌همه‌ی‌جوانب‌ومیسنجه

به‌قول‌شمابه‌جزهزینه‌‌‌‌..فشارهای‌روحی‌وروانی‌هس‌که‌آدم‌و

ازبین‌میبره..خستگی‌رفت‌وآمدازهمه‌بدتر😔😔

ممنونم‌ازراهنماییت‌عزیزم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم‌هزینه‌آزمایش‌ایمنی‌وانعقادیتون‌‌‌چقدرشد

من چون از بارداریم زیاد نگذشته بود سیدی مارکرها رو ننوشت برام

گفت باید باید از ختم بارداری ۳ ماه گذشته باشه

بدون سی دی مارکرها فکر کنم ۲ تومن شد

خیلی مطمئن نیستم انا همین حدود میشه

من بیمه ندارم البته

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خوب به سلیقه و راحتی خودت بستگی داره.....  من خودم اولش مرکز میرفتم اما دیدم با مرکز راح ...

ممنون از پاسختون آنا خانم

شما کدوم دکتر رو انتخاب کردید؟؟

مشکلتون چی بود؟؟

من مراکز دیگه رو نمیشناسم کلا تو این مدت تحت نظرپزشکان  ابن سینا بودم  من که راضی بودم ، ...

انشالله که ساک رو میبینی و صدای قلب نی نی خوشگلتون هم می شنوی

راستی مشکل شما چی بود؟؟

عزیزم اگه باردار نیستم پس این لکه چی میگع این وسط؟😢خدا منو بکشه چم بود رفتم ازمایش یبار منفی میشد ر ...

عزیزم اصلا نمیشه بگی الان چون لک داری بارداری ، یا اگه لک داری داری پریود میشی ، به خدا فقط باید فقط باید صبر کنی ، چون من دفعه قبل لک داشتم و پریود شدم ، شما خیلی بدتر از من عجولی 

داروهاتو ادامه بده انشالله که هرچی صلاح همون میشه ، اگه باردار هم نبودی ، دنیا به اخر که نرسیده 😑 این همه داری میبینی که دوستان اینجا چقدر تلاش کردن تا باردار شدن ، قرار بود همه با یکبار منفی زندگی هاشونو بریزن بهم و اعصاب اطرافیانشونو خورد کنن که نمیشد ، پس سعی کن روی آرامش داشتنت کار کنی 🥰🥰  

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
من چون از بارداریم زیاد نگذشته بود سیدی مارکرها رو ننوشت برام گفت باید باید از ختم بارداری ۳ ماه گذ ...

سلام عزیزم اگه بارداری نباشه و منفی شده باشه هم باید سه ماه بگذره؟ اخه من اسفند منفی شدم همون موقع هم نوشت برام

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
شماره منشی دارم زنگ زدم گف برو ببمارستان برات سونو انجام بدن رفتم بیمارستان گفتن  انجام نمیدیم

پس فقط استراحت کن و داروهات رو به موقع استفاده‌ کن. اگه خیلی نگرانی میتونی ازاد بری سونو شکمی اگه جایی بلدی که فردا سونو انجام بدن یجز بیمارستان

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
عزیزم اصلا نمیشه بگی الان چون لک داری بارداری ، یا اگه لک داری داری پریود میشی ، به خدا فقط باید فقط ...

واقعا از وقتی فهمیدم منفی شدم ثانیه به ثانیه میپرم به بقیه فکر میکنم دنیام به اخر رسیده خداکنه به ارامش برسم و بتونم دوباره بلندشم 

نمیدونم والا دیروز ازمایش که دادم از ناراحتی داغون بودم صبح لک دیدم موندم دارم پریود میشم؟فعلا دکتر ...

حتما که نباید بتا بشه ۵۰۰ همین که ۵۰ هم بشه یعنی مثبته دیگه. بابا اینهمه ما داریم میگیم لاله جون روز ۱۵ بتاش ۵۰ بود  گل پسرش هم صحیح و سالم دنیا اومد چرا باز حرف خودتو میزنی دختر. یکم امید  داشته باش. هر طور به این جریان نگاه کنی همون برات اتفاق میفته پس مثبت باش و امید داشته باش. بخدا من دوبار منفی شدم بتام به نیم هم نمیرسید. اینکه بتات ۵ بوده یعنی خبراییه اون تو

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
عزیزم اصلا نمیشه بگی الان چون لک داری بارداری ، یا اگه لک داری داری پریود میشی ، به خدا فقط باید فقط ...

عزیزم لکم همون چند قطره بود دیگه قطع شد شیاف ادامه بدم ؟روزی دو تا امپول پروژسترون میزنم 

حتما که نباید بتا بشه ۵۰۰ همین که ۵۰ هم بشه یعنی مثبته دیگه. بابا اینهمه ما داریم میگیم لاله جون روز ...

فدای دلت بشم ..توکل بخدا خیلی کلافم نمیدونستم اینقدر بهم میریزم فقط میخوام این روزا رد بشن برن جا امپولا داغونم کرده ابسه کرده شوهرم میزنه انگار خوب نمیزنش ناقص شدم 

عزیزم لکم همون چند قطره بود دیگه قطع شد شیاف ادامه بدم ؟روزی دو تا امپول پروژسترون میزنم 

اره حتما ادامه بده ، مخصوصا این که وقتی استفاده کردی لک قطع شده ، ولی خیلی هم امید نبند که اگه خدایی نکرده منفی شدی خودتو نابود نکنی ، من نمیدونم چطوری میتونی حالتو خوب کنی ؟ یکی بلند میشه وضو میگیره و نماز میخونه حالش خوب میشه ، یکی دیگه آهنگ شاد میزاره و میرقصه ، آشپزی ، کتاب .... ببین چطوری حال دلت خوب میشه و آروم میشی 🙃 اگه اینجوری روی اعصاب شوهرتم راه بری بعد یه مدت خسته میشه و ازت دست میکشه ... پس اگه زندگیتو دوست داری برای آرامش زندگیت تلاش کن ، قرار نیست بچه وقتی میاد شماها اعصابای داغون داشته باشید که 😉😉😉

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
واقعا از وقتی فهمیدم منفی شدم ثانیه به ثانیه میپرم به بقیه فکر میکنم دنیام به اخر رسیده خداکنه به ار ...

اخه عزیزم چرا اینقد خودتو ناراحت میکنی دنیا به اخر نرسیده، نمیگم ناراحت نباش چون نمیشه ناراحت نبود منم جوابم منفی شد برا بار سوم خیلی ناراحت شدم ولی خب خودمو جنع کردم گفتم میرم برا بار چهارم، توکل کن به خدا ان شاء الله که همین ازمایشت مثبت میشه نشدم ،جووونی خدا هم که بخیل نیست بهت میده حتما میده شاید یکم دیرتر نسبت به دیگران، استرستو کم کن، ماها خیلی وظیفه سختی داریم هم باید خودمونو خوب نگه داریم هم به شوهرمون روحیه بدیم، به زندگیت برس، خدایی نکرده منفی شد، پر انرژی باش برا دفعه بعد، از خدا میخام برات آرامش بیاره