2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044439 بازدید | 684389 پست
سلام جواب ازمایش من که انتقال جنین انجام داده بودم منفی شد داروهامو قطع کردم چند روز طول میکشه تا پر ...

عزیزم من حدودا ی هفته شد تا پریود شدم

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من حدودا ی هفته شد تا پریود شدم

اهاان پس طول میکشه تا پریود شم ۳ روزه که داروهاموقطع کردم اما نشده بودم 

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود... ❤️ خدایا شکرت بابت معجزه قشنگت 👪
من پلی کستیک هستم بهم گفتن احتمال داره بخاطر همین منفی ميشه نمیدونم ربط داره یا نه، دکتر تغذیه رفتم ...

عزیزم اضافه وزنت آنقدری نیست که انقدر بهش تاکید کردن.... 

والا اینجا خیلیا پلی کیستیک هستن اما مامانم شدن..... 

ببین عزیزم اصلا نمیشه نظر قطعی داد اونم توسط ماهایی که علمشو نداریم.... 

اما در کل شمایی که پلی کیستیک هستین بهتره رو تقویت تخمکاتون کار کنین..... 

سفیده تخم مرغ سرشار از پروتئینه هر روز از الان شروع کنین روزی یکی دو تا بخورین اما آمپولهای تحریک تخمدان تون شروع شدن حتما تعداد رو بالا ببرین..... 

گوشت و مرغ و ماهی و کلا پروتئین زیاد استفاده کنین.... 

آب زیاد بخورین..... 

پیاده روی خوبه.... 

رژیم برای پلیکیستیک بودن و و نتونم اگه دادن رعایت کنین...

فقط عزیزم حواستون باشه از وقتی آمپولهای تحریک تخمدان شروع شدن جاروبرقی ممنوع، دولا راست زیاد نشین و کلا به شکم فشار نیارین.... 

عزیزم اینارو نوشتم بعد یه دور دیگه خوندم پیغامتونو دیدم قراره انتقال بدین و پانکچر ندارین..... 

دیگه گفتم پاک نکنم شاید دوستان دیگه استفاده کردن.... 

شما گرید جنینات چطور بودن؟ 

کیفیتشون؟ 

قبل پانکچر رو تقویت تخمدان‌ها و تخمک‌ها کاری انجام داده بودن؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اهاان پس طول میکشه تا پریود شم ۳ روزه که داروهاموقطع کردم اما نشده بودم 

منم پریود نمیشدم هی باخودم میگفتم لابد باردارم ازمایشم دیر مثبت میشه😔😔😔انشاءالله ک هرچی خیره پیش بیاد😍

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
من تو ازمايش خون كه  دكتر برام نوشتIgGبالا بود ودكتر هم جيزي نكفت

کدوم آی جی جی؟ 

چون بالا بودن آی جی جی بد نیست مگر اینکه ای جی ام همون فاکتور هم + بشه..... 

مثلا اگه ای جی جی هپاتیت بالا بوده یعنی بدنت نسبت به هپاتیت ایمنه و واکنش رو زدی.... 

یا اگه مال سرخچه بوده یعنی با واکنش رو زدی با قبلا گرفتی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منم پریود نمیشدم هی باخودم میگفتم لابد باردارم ازمایشم دیر مثبت میشه😔😔😔انشاءالله ک هرچی خیره پیش ...

اره هر چی خدا مصلحت بدونه همونه ...انشالله که تو هم مامان میشی 

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود... ❤️ خدایا شکرت بابت معجزه قشنگت 👪
بله mthfrمشکل دارم که ب۶وب۱۲واسپرین وانوکسا براش استفاده میکنم

ببخشین من فکر کرده بودم نوشتین مشکل انعقادی ندارم..... 

آهان پس از این نظر دارو گرفتین پس تحت کنترل انشالله..... 

اره هر چی خدا مصلحت بدونه همونه ...انشالله که تو هم مامان میشی 

ممنون عزیزم..انشاءالله همه منتظرا😍

ببخشین من فکر کرده بودم نوشتین مشکل انعقادی ندارم.....  آهان پس از این نظر دارو گرفتین پس تحت ...

مرسی عزیزم که با حوصله جواب دادین🙏❤️

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍