2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044439 بازدید | 684389 پست
خانما من روز 11 انتقال بیبی چک زدم مثبت بو کاملا امروز باز چک کردم منفی شد چرا    خیلی نگ ...

ازمایش ندادی؟مارک بی بی چکت متفاوت بود؟امپول hcg نزده بودی؟

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
ازمایش ندادی؟مارک بی بی چکت متفاوت بود؟امپول hcg نزده بودی؟

نه فردا میرم هر دوش مدیکور بود خیلی نگرانم

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@لی_لا1     @nazaniin۷۴     @bopo     بچه ها ببخشید نمیتونم جو ...

عزیز دلم 😍😍😍😍😍 قدم نو رسیده مبارک 😘😘😘 چشمت روشن . خدارو هزار مرتبه شکر مطمئن باش به زودی وزن میگیره شیر خشک sma یا آپتامیل بده بهش هر دوتاش خوبه آپتامیل برای وزن گیری نوزاد هست بیشتر . انشالا به زودی تپلی میشه�👩‍🍼🥰❤

خانما من روز 11 انتقال بیبی چک زدم مثبت بو کاملا امروز باز چک کردم منفی شد چرا    خیلی نگ ...

عزیزم چرا ازمایش ندادی؟ حتما فردا برو خیالت راحت بشه. انشالله که مثبتی

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
عزیزم چرا ازمایش ندادی؟ حتما فردا برو خیالت راحت بشه. انشالله که مثبتی

گفتم پنج شنبه برم بازه همه جا دارم میمیرم از استرس   لطفا برام دعا کن 

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
انشالله عزیزم کارت به پانکچر مجدد نکشه و با همین نی باردار بشی. در کل بنظر من تو پروسه آی وی اف چون ...

اره درست میگی واقعا موندم چیکار کنم، مرکز مام و خانم علیرضایی هم الان اولشه اونم میشه مثل بقیه مطمئن باش اینا اول برا جذب مریض اینطورین بازم خدا کمک کنه بهمون تو سال جدید

عزیزم همه مراکز مثل رویان و ابن سینا و مام از 14باز میشه 

ببخشید عزیزم میخاستم ببینم من بعد از عید میخام رویان تشکیل پرونده بدم اینترنتی ننیشه الان نوبت بزنم؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام به روی ماهت. منم تبریک میگم امیدوارم شما و همه دوستای خوبمون امسال دامنتون سبز بشه. مام بد نیست ...

قربونت برم ممنونم سلامت باشی😍😘😘😘

ازخدامیخوام زایمان راحتی داشته باشی, توکل بخدا, خداکنه امسال پایان انتظارباشه

سلام دوستای گلم من یک بسته قرص فرتیل اید و30تا dhea50دارم کسی لازم داشت بهم بگه, میخوام بفروشم دیگه دکترم گفته لازمم نمیشه نمیخورم. تا2023/1/28هم تاریخ داره. 

به یک دوستمون اوابوست هارودادم.