2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045071 بازدید | 684424 پست
دوستان به نظرتون برا آزمایشهای ایمنی آزمایشگاه بهار برم یا نیلو، بهار ک گفت سی دی مارکر۶۹ رو نداره، ...

ستایش جون دکتر عارفی هم به من گفت برم آزمایشگاه بهار. من هفته پیش رفتم
ولی چقدر بدم اومد از این آزمایشگاه. وقتی مقایسه می کنم با نیلو اصلا دلم نمی خواد دیگه برم. کلا یه نفر به جز من اونجا بود ولی حدود 50 دقیقه طول کشید تا برم برای نمونه گیری. وقتی هم رفتم تو اتاق دیدم 2-3 تا دختره لم دادن واسه خودشون حرف می زنن. همه کابینها خالی . یه مرده از من خون گرفت. نمیدونم اینا که همه بیکار بودن چرا شماره رو نمی خوند برم تو.  بعدم هنوز بعد از یه هفته جاش کبوده. درحالی که تو ماه گذشته 3 بار نیلو رفته بودم هیچکدوم جاش نموند.
برای پذیرش هم با این که 4-5 نفر بیکار نشسته بودن 10 دقیقه طول کشید شماره منو خوندن. اصلا از سیستمشون  خوشم نیومد. برعکس نیلو که هربار میری با اینکه اونهمه شلوغه ولی کارت رو زود راه میندازن و چقدر هم همه خوش برخوردن.
ببخشید زیادی توضیح دادم چون واقعا اعصابم خورد شد از سیستم آزمایشگاه بهار.
ولی احتمالا کارشون خوبه که عارفی گفته برو اونجا. چون من همه آزمایشهای قبلی که داشتم و برده بودم براش مال نیلو بود. ولی اگه دست خودم باشه فقط نیلو میرم. از جاهای بی دروپیکر و بی قانون خوشم نمیاد.

خدایا شکررررررر
دوستان به نظرتون برا آزمایشهای ایمنی آزمایشگاه بهار برم یا نیلو، بهار ک گفت سی دی مارکر۶۹ رو نداره، ...

عزیزم نیلو هم نداشت من فقط ۶۹ رو آرژانتین انجام دادم....

نزدیک نیلو هم هست میتونی با هم انجام بدی!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام

منم قراره آخر این ماه میکرو کنم.دکترم سونو واژینال کرد گفت هم رحم هم تخمدانات خوبن فقط یه کیست 3 سانتی داشتم که یه دوره بهم یاسمین داد.آزمایش هم فقط ذخیره تخمدان و ویتامین د و تیروئید داد.بهم داروهای میکرو رو هم داد آمپول پیورگان روزی 3 تا از روز 2 پری تا روز هفتم.گفت روز 7 بیا سونو کنم بقیه داروهاتو بدم.سفارش اکید کرد که به هیچ عنوان داروهاتو ایرانی نگیر چون بدجوری تخمک ها رو خراب میکنن.من قبلا ابن سینا میرفتم ولی انقد کش دادن که چند ماه الکی وقتمو گرفت.بعدم گیج بودن آزمایش ازم گرفتن بعدش جا گذاشتن، منم ترسیدم تو همه چی انقد سهل انگار باشن.الان تحت نظر دکتر یوسف نژادم.هربار میرم مطبش خانومای باردار میکرویی میبینم کلی امیدوار میشم.برا منم دعا کنین.

راستی از پیغمبر نقل هست که برای جلوگیری از سقط جنین سوره حجرات رو بخونین.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ستایش جون دکتر عارفی هم به من گفت برم آزمایشگاه بهار. من هفته پیش رفتم ولی چقدر بدم اومد از این آزما ...

مرسی ازیتا جون از توضیحات کاملت اتفاقا من ازمایشامو تماما بهار انجام دادم برا من زیاد طول نکشید شاید از خوش شانسیم بود البته خیلی خلوت بود سر ظهر بود، ولی دقیقا منم ک رفتم واس نمونه گیری راحت نشسته بودن ب حرف زدن چن دیقه منتظر شدم حرفاشون تموم شه

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
ستایش جون دکتر عارفی هم به من گفت برم آزمایشگاه بهار. من هفته پیش رفتم ولی چقدر بدم اومد از این آزما ...

مرسی ازیتا جون از توضیحات کاملت اتفاقا من ازمایشامو تماما بهار انجام دادم برا من زیاد طول نکشید شاید از خوش شانسیم بود البته خیلی خلوت بود سر ظهر بود، ولی دقیقا منم ک رفتم واس نمونه گیری راحت نشسته بودن ب حرف زدن چن دیقه منتظر شدم حرفاشون تموم شه...

عزیزم من نمیبستم فقط سرد میکردم حالا اینو امتحان کن..... شنیدم بعضیام زنجفیل رو پیشومیشون میزنن.... ...

واي تا صبح پلك نزدم نتونستم از سردرد بخوابم بعدم رفتم سركار، الان اومدم استراحت و شياف... اصصصلا دلم نيومد دارو استفاده كنم گفتم اين جنينا همينجوري انقد حساس هستن دارو هم مصرف كنم  ديگه هيچي 😬 با اينكه اين سري اصلا يادم ميره انتقال دادم و خيلي بيخيالم ولي اون اشك و بغضا هنوز سرجاشه هاااا 😀 روزي چند قطره اشك احساساتي رو دارم

واي تا صبح پلك نزدم نتونستم از سردرد بخوابم بعدم رفتم سركار، الان اومدم استراحت و شياف... اصصصلا دلم ...

عزیزم تحمل کن می ارزه......

من ۴ ماه تموم وحشتناکترین سردرد رو تحمل کردم......

میارزه ایشالله مامان شدی و بعدا میبینی میارزیده تحملش کردی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

دوستان این آدرس کانال بارداری با میکرو اینجکشن تو تل گرام هست که توسط بنده ایجاد شده و هر کسی دوست داشت میتونه عضو بشه!!!!

در ضمن لیست اعضا فقط برا ادمینستر (بنده) قابل رویته پس با خیال راحت میتونین عضو بشین....

tele gram.me/microinjection

فقط فاصله تل گرام رو بردارین!!!!

یا میتونین کلمه "microinjection" یا "میکرواینجکشن" رو تو قسمت سرچ تل گرام سرچ کنین و کانال رو پیدا کنین!

در ضمن مطمئنم تو بهتر شدن کانال میتونم رو کمک تک تکتون حساب کنم....

دو طریق ارتباط با کانال بارداری با میکرو اینجکشن برای تبادل اطلاعات:

۱- لینک تاپیک بارداری با میکرواینجکشن - نی نی سایت

http://www.ninisite.com/discussion/topic/164194/%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%ac%da%a9%d8%b4%d9%86-icsi-%d8%b3%d8%a7%d9%84-94?page=1

۲- از طریق ایمیل:

turkana1378@gmail.com

مرسی ازیتا جون از توضیحات کاملت اتفاقا من ازمایشامو تماما بهار انجام دادم برا من زیاد طول نکشید شاید ...

دقیقا مشکل منم اینجا بود که خلوت بود و طول کشید. اگر شلوغ باشه اینهمه معطلی یه توجیهی داره.
وارد شدم شماره گرفتم نشستم. 5 تا پذیرش داشت همشون بیکار نشسته بودن منو نگاه میکردن. خب چرا شمار رو نمی خونین   . بعدهم که قبض گرفتم. با اینکه فقط یه نفر جز من تو سالن بود ولی خیلی زمان برد تا خوندن برای نمونه گیری. بعد که رفتم تو فهمیدم پرسنل سرگرم خاله زنک بازی بودن وقت نداشتن صدا کنن

خدایا شکررررررر
واي تا صبح پلك نزدم نتونستم از سردرد بخوابم بعدم رفتم سركار، الان اومدم استراحت و شياف... اصصصلا دلم ...

وای سردرد خیلی بده درکت می کنم. چون من به خاطر میگرنم با این داروها خیلی سردرد میگیرم. خیلی بده چون آدم حتی نمی تونه بخوابه. ایشالا که زودتر خوب بشه

خدایا شکررررررر
عزیزم نیلو هم نداشت من فقط ۶۹ رو آرژانتین انجام دادم.... نزدیک نیلو هم هست میتونی با هم انجام بدی!! ...

آنا جون این سی دی مارکرو دکتر عارفی نمینویسه آزمایشگاه بهارم همینو گفت چون عارفی بیماراشو میفرسته بهار،حالا ب نظرت ضروریه مارکر۶۹ رو آز بدم؟ و یه سوال دیگه من اینسری (۱۵مرداد) برم دکتر احتمال زیاد چون مشکلی ندارم دارو بده برا سیکل جدید، ۱۵مرداد  ۱۷سیکلم میشه،حالا اگه من همون روز صبحش آز بدم جواب ده روز بعد اماده میشه یعنی ۲۷سیکلم آز ایمنی جوابش امادست،یعنی نزدیک همون زمانی ک باید پری شم تا داروهای تحریک تخمکو برا پانکچر شروع کنم،حالا سوالم اینه اگه مشکل ایمنی داشته باشم و نیاز ب سرم و دارو خاصی باشه میشه از همون موقع یعنی دوهفته قبل پانکچر دارو استفاده کرد و سرم تزریق کرد یا اینکه سرم رو باید یه ماه قبل سیکل تزریق کنی،دیر نباشه برا داروهای کورتون،ببخش اینهمه توضیح دادمو سوال کردم

آتنا جون و مامان دوقلوها از شما هم ممنونم و منتظر خبرهاي خوشتون هستم .

مامان سبحان جون مبارک باشه،انشالله فرزندت سالم و صالح بیاد توی بغلت،منم دعا کن تا یه ماه آینده میرم تو سیکل میکرو

آنا جون این سی دی مارکرو دکتر عارفی نمینویسه آزمایشگاه بهارم همینو گفت چون عارفی بیماراشو میفرسته به ...

ستایش جان از داروهایی که بعد از این آزمایشها و برای انتقالم به من دادن، پردنیزولون و آسپرین رو باید از 2 ماه قبل شروع میکردم. ولی سرم و آمپول سلکسان رو همون چندروز قبل از انتقال

خدایا شکررررررر