2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نفس جان ما چند نفر بودیم تو عرفان با هم انتقال دادیم یک گروه تو ت ل گ ر ا م داریم دعوت دوستی من بپزی ...

باشه عزیزم.چیزی ک برام نیومده ک بپزیرم خو😄

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
   نمیشی... ماها هم نشدیم ... بگو نترسه     عزیزم پس لوله هات رو بررسی نکر ...

شماهم اگه مایلین بیاین توگروهی ک دوستمون میگن...همچنین بقیه ی دوستان

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
من امروز انتقال دادم، سه تا جنين داشتم كه دكتر واسم انتقالشون داد، گريدشون فكر كنم B/A بود اينج ...

پرپر جون به سلامتي عزيزم ، ان شا الله كه ني ني هات محكم بچسبن به مامان گلشون و چند روز ديگه شما هم ما رو خوشحال كني .

پرپر جون به سلامتي عزيزم ، ان شا الله كه ني ني هات محكم بچسبن به مامان گلشون و چند روز ديگه شما هم م ...

مامان سبحان جوووونم اصلا ميبينم اسمتو ذووووق ميكنم 😍 خيلي خيلي خوشحالم از بارداريت به اميد خدا همممه چيز عالي واست پيش ميره و جواب صبر و سختي رو به بهترين شكل ميگيري، همچنين بقيه دوستان و من

پرپر جون، مبارك باشه انتقال جوجه هات. انشالله محكم بچسبن به دلت. 😙😊 

منم دوباره دو روز ديگه سونو دارم، 👀 

ماري جون مبارك بتاي قشنگت، انشالله كه تا اخر بارداريت همه چيز عالي پيش بره و ني ني ها رو بغل بگيري💝💞. 

مامان سبحان جوووونم اصلا ميبينم اسمتو ذووووق ميكنم 😍 خيلي خيلي خوشحالم از بارداريت به اميد خدا هممم ...

ممنون عزيزم ، خودت عشقي عزيز دل من ، توكل به خدا ، منم واقعا از بارداري تمام دوستان خيلي خيلي خوشحال ميشم ، ان شا الله يك روزي بشه كه تمام دوستاي اينجا بيام از بچه هامون بگيم . 😘😘😘😘

پرپر جون، مبارك باشه انتقال جوجه هات. انشالله محكم بچسبن به دلت. 😙😊  منم دوباره دو روز دي ...

مرسي فدات شم، سونوي روز چندم ؟؟؟ ان شاءالله كه همه چي خوب و عااالي پيش ميره