2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044862 بازدید | 684416 پست
دلارام‌جون دکتر خودت و همسرت کی بوده ؟ الان بارداری عزیزم ؟

عزیزم ببخشید اینقد دیر جواب دادم. ما رویان میرفتیم. دکتر شوهرم سجادی بود خودمم مصطفایی. آره عزیزم خدا رو شکر با انتقال سومم و آخرین جنینام مثبت شدم. ان شاالله روزی همه منتظرا و دوستان

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام .خانمها متاسفانه بچم زردی داشت رفت دستگاه  خودم فشارم بالا بود و دفع پروتین و قند بالا &nb ...

مبارکه‌‌عزیزم..انشالله‌قدمش‌پربرکت‌باشه‌وداداشی‌پشتش‌بیاره

ناراحت‌نباش‌زردی‌اکثرا‌بچها‌دارن‌وزودی‌خوب‌میشن

انشالله‌‌زوددختری‌میادوبهش‌شیرمیدی

موقع‌شیردادن‌منم‌‌دعا‌کن‌خدابه‌‌منم‌نگاه‌کنه‌اگه‌صلاحه‌یه‌دختر

هم‌به‌من‌بده

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
دکتر البرزی،  دکتر نسیم ناصری تو یافت آباد و ابن سینا دکتر نصر دکتر صدر تو سید خندان اینا ر ...

سلام زینبی جان خوبین؟من از هفته پیش تکررادرار زیاد دارم طوری که میرم دسشویی مرتب اما هیچی نیست یا خیلی کم هست که اینجا گفتن عفونته یکی دو ردز سر خود سفکسیم خوردم اما گفتم شاید بد باشه دیگه نخوردم. دوبار همون هفته ازمایش دادم که گفتن باید دوباره تکرار بشه دیگه چهارشنبه همون هفته رفتم پیش دکترم باز علایم رو بهش گفتم برام باز ازمایش نوشت که انجام دادم اما نتیجشو دیر دادن بهمون یعنی دیروز . که انگار عفونت دارم حالا از دیشب دارم سفکسیم باز مصرف میکنم. بنظرت اینکه تا الان دارو مصرف نکردم رو فسقل خان تاثیر نذاشته؟ اخه این دو سه روز هم حرکاتش خیلی کم شده. نوع حرکاتش هم فرق کرده. قبلا با لگداش شکمم تکون میخورد ولی الان نه فقط نمیدونم چطور بگم از درون شکمم متوجه میشم تکون میخوره که اونم زیاد نیست خیلی کمه حرکتش. راستش خیلی نگرانم این شوهرم هم رو اعصابمه هر کاری میکنم نمیذاره برم سونو ببینمش خیالم راحت بشه. خیلی نگرانم. سفکسیم تنها کافیه برا عفونت ادراری؟

بخدا یه جوری شده جواب مثبت میکرو اصلا خوشحالی نداره فقط بعد از سونو قلب میشه یک کم امیدوار و خوشحال ...

تازه من جوری شده به بی بی چک هم اعتماد ندارم . دو تا از دوستام‌که میکرو کرده بودن هفته پیش با اینکه بی بی چکشون واضح خط صورتی انداخته بود اما جواب آزپایششون منفی بود. خیلی حالم گرفته بود. نمیدونم  چرا این طور میشه

سلام .خانمها متاسفانه بچم زردی داشت رفت دستگاه  خودم فشارم بالا بود و دفع پروتین و قند بالا &nb ...

سلام عزیزم قدمش مبارک باشه ...نمیشد دستگاه بیارید توخونه ؟ نگران نباش ایشالا یکی دوروز دیگه میاریش خونه ...کاش چندروزی مادرتون میومد حداقل روزای اول ادم به یکی نیازداره ...خداروشکر همسرت هست ایشالا این روزاهم به سلامتی میگذره 

سلام عزیزم خوبم خداروشکر تو خوبی؟ دکتر شاکریان ایمونولوژیست رویان هست؟

شکر منم خوبم ،نه دکتر شاکریان پزشک زنان که اصفهان بود

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ببین مگر این که لوله هات داخلش عفونت باشه که اون موقع مواد سمی ترشح میکنه و باعثث میشه جنین نتونه لا ...

من ک نمیدونم تو لوله هام چ خبره ولی دکترم توی لاپاراسکوپی هیچی راجع ب عفونت نگفت..فک نمیکنی دفعه اخرکار خاصی کردی ک دفعه های قبلش نکرده بوده؟؟

ممنونم عزیزم..انشاءالله نینی تو صحیح وسالم بغلش کنی😍

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊