2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048986 بازدید | 684689 پست
سلام عزیزم... دیروز به نیتت خیلی دعا کردم و از خدا خواستم که خودش کمکت کنه... داشتم یه سری دعا میخون ...

ممنون ليلا جون ، خدا رو شكر ميكنم كه تا به امروز هيچ وقت ناشكري نكردم ، نميگم بعضي وقتها دلم نگرفته ولي واقعا بعد از كمي ناراحتي هميشه به رحمت خدا اميدوار بودم ، مطمئنم كه خدا به همه ما كمك ميكنه ، واقعا همه ما خيلي چيزهاي زيادي توي زندگيمون داريم كه وقتي به اونها فكر كنيم ديگه جايي براي ناشكري نميمونه ، همسر خوب ، شغل خوب ، درآمد خوب ، آرامش و امنيت و خيلي چيزهاي ديگه ميتونه موارد مهمي باشه كه نداشتن بچه با اينكه خيلي سخته ولي اجازه نميده كه داشته هامون رو ناديده بگيريم واقعا ، ان شا الله كه فرزند پاك و سالم و صالح هم به زودي مياد جز داشته هاي خوب زندگيمون .

مامان سبحان جون انشالله كه حاجت روا ميشي عزيزم روز ده سيكلم كه رفته بودم سونو يه خانمي بود ضخامت اند ...

ماري جون عزيزم چرا سري قبل براي من تري لاين بود ، اين سري هم با اينكه ضخامتم فعلا ٦ بوده ولي تري لاين بود ، حالا من كه هنوز به رحمت خدا اميد دارم ، ان شا الله بهترين قسمت رو برام در نظر گرفته .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماري جون عزيزم چرا سري قبل براي من تري لاين بود ، اين سري هم با اينكه ضخامتم فعلا ٦ بوده ولي تري لاي ...

اي بابا با ضخامت ٧ و تري لاين بودن اخه چرا انتقال ندادن ؟؟؟والاااا هر كذومشون يه سازي ميزنن برامون خير باشه انشالله 

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
بله من دفعه اولمه ماري جان بعدش كجا استراحت ميكنيم؟ همونجا يا روي تخت؟ چه جوري ميريم رو تخت؟

جوابتونو مامان سبحان جون دادن فقط مواظب باش تو جابجايي از اين تخت به اون تخت سرتو بالا نياري عزيزم ميگن خوب نيست 

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤

🍃🌸 زنی که صاحب فرزند نمیشد پیش پیامبر زمانش میرود و میگوید از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.

پیامبر دعا میکند ولی وحی میرسد که او را بدون فرزند خلق کردم...

🍃🌸 زن میگوید خدا رحیم است و میرود.

سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است.زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.

🍃🌸 سال سوم پیامبر وقت زن را با کودکی در آغوش می بیند.

با تعجب از خدا میپرسد: بارالها،چگونه کودکی دارد او که بدون فرزند خلق شده بود؟!

🍃🌸 وحی میرسد:هر بار گفتم فرزندی نخواهدداشت،او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت...

🔮با دعا سرنوشت تغییر میکند🔮

🍃🌸 از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاه الهی بزنید تا در باز شود...

🔮ميان آرزوي تو و معجزه خداوند

ديواري است به نام اعتماد...

پس اگر دوست داري به آرزويت برسي

با تمام وجود به او اعتماد کن...

⚜هيچ کودکي نگران وعده بعدي غذايش نيست

زيرا به مهرباني مادرش ايمان دارد...

💬اي کاش ايماني از جنس کودکان به خدا داشته باشيم

💬رحمت خدا ممکن است

کمی تاخیر داشته باشد اما حتمی است...

🍃🌸 زنی که صاحب فرزند نمیشد پیش پیامبر زمانش میرود و میگوید از خدا فرزندی صالح برایم بخواه. پیامبر ...

مامان سبحان عزیز ... واقعا حرفای قشنگی زدی و آفرین به شما و این ایمان و اعتقاد...داشته هایی داریم که خیلی باارزش هستند.. ممکنه توی لحظاتی از زندگی بالاخره ما هم غر بزنیم اونم به هر حال ما هم انسان هستیم.... این پست آخر هم ممنون که گذاشتی خیلییی عالی بود... من خودم با خوندنش کلی آرامش گرفتم ... ایشالله که خداوند دل همه ما منتظرارو با دادن یه فرزند سالم و صالح شاد کنه...آمین

سلام، انا جون امروز دوباره سونو و ازمايش خون داشتم. خدا رو شكر جواب ازمايش مناسب بود و از فردا ميتونم استراديول شروع كنم. اميد به خدا سيزده روز ديگه دوباره ميرم سونو براي ضخامت. 

انشالله هر چي خير هست واسه هممون پيش بياد.

ستاره جون

کارش خوبه و علم ناباروری رو هم داره ومن تصمیم اینه که با خودش ادامه بدم چون با عوض کردن دکتر باید ازاول شروع کرد.

من این موضوع رو هم به شانس ارتباط می دم که دکتر اون روز حالش خوب باشه ،دقت داشته باشه

مشکل اون روز مریضهای انتقالیش چی باشه،چون بعضی ازمشکلات پیچیده نیست وبا اولین دفعه انتقال می گیرد

امیدوارم همه دوستان انتخاب خوبی داشته باشند و به زودی به مراد دلشون برسن

من روز اول سيكل هستم رفتم سونو كه اگه اوضاع خوب باشه انتقال بدم جنينامو، دكتر بهم روزي ٣ تا استراديو ...

عزیزم به نظر منم تصمیمت خوبه!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان من پس فردا انتقال دارم ولي احساس خارش دارم خيلي نگرانم كاري ميشه كرد😞😞😞

عزیزم به دکترت بگو لازم باشه برات پماد تجویز میکنه!!!!!!

راستی منم روز انتقالم خیلی بد خارش و سوزش داشتم حس میکردم اون تو کلا زخم شده اما شکر خدا مشکلی ایجاد نکرد. دقیق یادم نمیاد اما فکر کنم خودبخود خوب شد!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مرسی بچه ها بابت جوابتون برای ترتیب خوردن استرادیول ، اخه شنیده م با شکم پر خورده بشه تنظیم کرده م  بعد صبحانه ناهار شام یکی می خورم ، حالا منبعد سه تاشو با هم می خورم 

از شانسم امروز داروهامو نیاوردم  با خودم سرکار و  جا مونده خونه .. پردنیزلون و استرادیول و آ س ا و ...   

امروز عصر هم  وقت دارم برا سونو امروز روز نهم سیکلم هستم برم بببینم اون توم چه خبره 

نگرانیم ازینه ک امروز استرادیولامو نمی تونم بخورم و می رم سونو این باعث می شه احتمالا ضخامتم کم باشه  

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
سلام دوستان  من امروز رفنم پي ار پي كردم   چهارشنبه انتقال دارمراستي شوهرم ميگه بعد ...

اگه ساکن تهرانی لزونی نداره ولی اگه میخوایی شهرستان بری فکر خوبیه ولی در کل کاریو بکن که دلت آروم میشه اگه با یه شب بستری حس خوبی داری انجامش بده!!!!!

سلام دوستان  من امروز رفنم پي ار پي كردم   چهارشنبه انتقال دارمراستي شوهرم ميگه بعد ...

بنظرم اگه تهران هستی نیازی نیست

همون یک ساعتی که بمونی تو گاندی رو تخت کافیه بعدش اروم با احتیاط میایی خونه

پله ندارید ؟

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...