2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045145 بازدید | 684431 پست
ببین گلم مبحث ایمنی خیلی خیلی پیچیده هست و اصلا برای و دفعات اول تا سوم ivf نمیشه تشخیص مشکل ایمنی گ ...

بله دکتر علیرضایی هم نظرش همین بود و میگفت تو احتیاج نداری و گفت فاکتور مهم ana منفیه و نباید این سرم رو بدن و گفت کلا این سرم از نظر علمی هنوز تایید نشده. ولی دکتر رزاقی میگفت بهم به محض مثبت شدن بارداریم باید سرم بزنم. حالا موندم به نظر شما پیش متخصص ایمونولوژی برم خوبه نظر اونم بپرسم؟

در اندک من تویی فراوان یارب..
ببین گلم مبحث ایمنی خیلی خیلی پیچیده هست و اصلا برای و دفعات اول تا سوم ivf نمیشه تشخیص مشکل ایمنی گ ...

دکتر مشایخی گفت فوقش ۳ درصد احتمال مثبت رو بالاتر ببره واقعا اینقدر کم موثره؟

خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله دکتر علیرضایی هم نظرش همین بود و میگفت تو احتیاج نداری و گفت فاکتور مهم ana منفیه و نباید این سر ...

دكتر رزاقي به منم گفتم در صورت مثبت شدن سه دوره به فاصله ١ ماه سرم بزنم

سلام عزیزم خوبی؟  ببین الونوا فقط fsh دارا که به صورت طولانی اثر هست و تک دوز اما پرگووریس، ب ...

زینب جون من دفعه پیش النوا داشتم و فقط سه تا تخمک داشتم روز پانکچر حالا رفتم مام و اونجا میخوان سینال بدن بنظرت میشه من که با النوا کم داشتم به سینال بهتر جواب بدم خیلی نگرانم که باز نکنه خدای نکرده کم تخمک بدم با اینکه من ذخیرم اوکیه هم تو سونو چک کرد دکتر و هم آزمایشم 3.6 بود نظر شما چیه بنظرتون گونال هم که میگن دیگه اصلش نی تو ایران

در اندک من تویی فراوان یارب..
دکتر شما کیه؟؟روز چند هستید منم صارم میرم دکتر بهرامی 

من یک بار انتقال دادم که نشد.

برا بار دوم یکی دوماه دیگه میرم.میخوام قبلش همه چی رو چک کنن.ولی هی باید بهشون بگی.من خودم نمیدونم چی هست ازمایشهای ایمنی و انعقادی.

اینقدرم گفتم اخرش دکتر بهرامی اینو نوشت.

کسی میدونه دکتر عارفی هنوز هم برای ذخیره کم مکمل dhea میده یا نه؟ کسی استفاده کرده؟ عوارض نداره ...

سلام به یک خانومی داده بود ولی به من نداد. بهش بگو ببین چی میگه. من شنیدم خوبه این قرص

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
من یک بار انتقال دادم که نشد. برا بار دوم یکی دوماه دیگه میرم.میخوام قبلش همه چی رو چک کنن.ولی هی ب ...

برای من کاملشو نوشته منتها عکسشو نمی تونم دانلود کنم. ایمیل بده برات بفرستم اگر میخوای

سلام دوستان من۱۶جنین داشتم امروزرفتم شناسنامشون روگرفتم ۴روزه بودن وگذاشتنشون توپنج بسته چهارتا سه تایی ویک چهارتایی بنظرتون کیفیتشون زیادخوب نبودک گذاشتن پنج بسته؟چون گفتم کیفتشون اهست یابی گفتن فعلا مشخص نی فقط موقع انتقال...نظری ندارینننن  ؟آنا-تورک....وزینبی-بابانظری بدین لطفا

بله. این همان ایمنی و انعقادی هست؟

نه عزیزم.ایمنی وانعقادی هارو ترک اناجون توصفحات اول این تایپیک نوشته.کراس مچ هست واسه شما.باید بالای ۲۰باشه.که واسه همه زیر ۲۰هست شروع میکنن لنفوسیت تراپی و... که برا ما جواب نداد فقط پول و وقتمون هدر رفت و توخیلی مراکز اصلا قبولش ندارن.

به من گفت سینال و هاج سی جی میده وگفت دیگه گونال اصل نی تو ایران نمیدونم حالا بنظرتون سینال خوبه؟ من ...

منم اون موقع به زور پیدا کردم.بله خوبه من یه بارتو شهرستان سینال زدم ۱۳تاتخمک داشتم

ن اون سیکل قبلم. بود ک کنسل شد کلا

اها ممنونم......ویاگرا رو چند روز میخوری عزیزم؟از اول شروع انتقال تا روز ۱۴؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
منم اون موقع به زور پیدا کردم.بله خوبه من یه بارتو شهرستان سینال زدم ۱۳تاتخمک داشتم

عزیزم شما ذخیرت چنده؟