2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048021 بازدید | 684638 پست
سلام انا جون ممنون ازت. جواب از تيروييد كه دوباره هفته پيش دادم اومد، شده از ٠/٣ شده بود ٠/٤٧. دكتر گفت به نظر رو به بهبوده ولي گفت بايد مرتب چك كنيم.انشالله همونطور كه ميگي باشه و منم به زودي نتيجه بگيرم. اخيرا ضربان قلبمم هي نامنظم ميشه. خودم حس ميكنم. چاي و قهوه رو گذاشتم كنار. ببينم بهتر ميشه يا نه.

خداروشکر عزیزم.....

ایشالله بهترم میشه......

چای و قهوه عزیزم حتی برا باروریم خوب نیست تا میتونی نخور.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جان ممنون میشم هر وقت فرصت داشتید ایتم های مربوط به ایمنی و مشکلاته روماتولوژی رو که مرجع هست واسه افرادی مثل ما بنویسید تا بتونیم بررسی کنیم..امیدوارم جسارت منو ببخشی خداشاهده که شرمندم با وجود یه دختر ناز هنوز در کنار ما هستید..امیدوارم خدا بهترین هارو شامل حال شما بکنه عزیزموقتی من همچون بیماری دارم که کامل رفع نشده حتما مشکلات ایمنی دارم..نمیدونم ایتم های مربوط به لوپوس و...کدوم هست..از سی دی 19 رو مشکل داشتم و iggو..اوکی بود اینا مربوط به لوپوس و روماتولوزی هست نمیدونم؟؟و اینکه لارمه با دکتر ت و ک ل ی ویزیت شم ایشون رو قبول دارید یا باید روماتولوژ هم نظر بدن پاک گیج شدم..نمیدونم شاید دکتر ر ز ا ق ی خودشون اینا رو بررسی کنن تازه دو سه سری رفتم پیش ایشون

سلام آتریسا جان البته با اجازه آنا جان خواستم یک موردی بگم البته نمیدونم نظرم درسته یا نه دکتر طرازی به من گفت شما که آندومتریوز داری حتما مشکل ایمنی هم داری و اصلا برام آزمایش ایمنی را ننوشت و گفت باید پردنیزولون بخوری پیش دکتر توکلی هم رفتم همین را گفت که درمان ایمنی فقط با پردنیزولون و سرم ivig است که دکتر طرازی خودش روتین میده و به من گفت نیازی نیست آزمایش دیگه بدی حالا به نظر من خودت را درگیر ایمنی نکن فقط بدون که مشکل ایمنی به خاطر آندو داری و حتما باید پردنیزولون و سرم داشته باشی البته آنا جان شما هم نظرت را بده

یک مورد دیگه هم هست گه خودمم نمیدونم چکار کنم بحث لنفوتراپی است که دکتر شرکت اصفهان متخصص ایمنی به من توصیه کرد که حتما قبل انتقال انجام بدم ولی دکتر توکلی نظرشون این بود که این روش منسوخ شده و انجام نده ولی خودم دیدم کسی را که سقط داشته و با این روش جواب گرفته حالا نمیدونم چکار کنم

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام  آنای عزیز و دوستان 

آنا جون من توو سیکل انتقال حنین فریز هستم . روزی سه تا استرادیول دارم . به سوال که داشتم اینه که من میتونم رازیانه رو ادامه بدم تا روز انتقال جنین ؟ تداخلی با استرادیول نداره ؟ اینو دکتر طب سنتی که توو رمینه آی وی اف هستش گفته بهم که تا وقتی جواب آزمایشت اومد ادامه بده ... بنظرت تداخلی نداره ؟ 

و اینکه لنفوتراپی همون پی آر پی هستش ؟ چرا منسوخ شده ؟ دوستمون گفت که دکترش میگه منسوخ شده 

آنا جان شما پنیرک را در روز چند بار میخوردی؟به نظرت با روزه و غلظت خون چه کنیم؟

یک سوال دیگه هم دارم من دو ماه پردنیزولون خوردم ولی چون انتقالم کنسل شد فعلا قطعش کردم به نظرت کی دوباره شروع کنم بخورم ؟

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین
پر پر جون فكر كنم چون پانكچر داشتي اين حالي، نگران نباش. استراحت داشته باش و خوشحال باش. ني ني هات انشالله دارن ميان تو دلت.

خودمم همين فكرو ميكنم امروز خيلي بهترم شكر خدا

سلام دوستان، به مامانای جدیدتبریک میگم،ان شاءلله که منتظراهم به زودی مامان بشن.من بعدازیه استراحت طولانی تصمیم گرفتم دوباره شروع کنم ولی منو شوهرم به این نتیجه رسیدیم که قیدجنینامونو بزنیمو اینبارجنین اهدایی انتقال بدیم واینباربجای تهران ،اهواز اقدام کنیم وازاسترسایی که به خاطرسفربه تهران داشتیم کم کنیم امانمیدونم اصلا اهوازجنین اهدایی انتقال میدن یانه! یادمه قبلاتوی همین نی نی سایت یه خانمی میگفت توی اهوازاجازه انتقال جنین اهدایی رونمیدن،میشه دوستانی که اهوازکاراشونو انجام میدن برام سوال کنن چون به زودی تاریخ۶ماهه فریزجنینام تموم میشه میترسم هم جنینامو ازدست بدم هم تواهوازکارم پیش نره،خواهشاکمکم کنید چون من ساکن ماهشهرم وتاپایان تاریخ فریزجنینم امکان رفتن به اهوازندارم.ممنون میشم کمکم کنید.

عزيزم منم اهوازم، واسه همين دغدغه ها و استرس رفتن به تهران و مرخصي گرفتن از كار و دانشگاه ترجيح دادم اهواز انجام بدم چون واقعا الان امكان رفتن واسم نبود ، شماره كلينيك رويان جهاددانشگاهي اهواز رو واست ميذارم ببين به دردت ميخوره ميتوني جواب سوالتو بگيري

06137220155

لیلا جون انصافا درمان آندومتریوز لااقل برا من حیاتی بود......چون درد من فقط بحث باردار نشدن بود......من به این فکر میکنم الان اگه تو شهر غریب و تک و تنها با یه بچه اون دردای پریودس فلج کننده رو داشتم چطوری میتونستم از عهده نگهداری دخملم بر بیام......پس دوستای گلی که آندومتریوز شدید دارین حتما پیگیر باشین چون فقط مادر شدن نیست بعدش خیلی مهمه که بتوتین مادری کنین.......من که شخصا با اون دردا نمیتونستم خودمو اداره کنم چه برسه بتونم با دخملم سر و کله بزنم......

آنا جونم درست میگی .... واقعا اول باید سالم باشیم چون از همه چیز مهم تر بعد ادامه کار ... واقعا مثبت شدن بتا تازه یعنی اول کار ... 

سلام به همه...

افسون جان نگران لیست تشخیص نباش یه چیزی بهت بگم ... من آخر ماه سپتامبر رفتم چکاب بعداز سقط دکترم حسابی معاینه کرد ولی وقتی فشار میداد من هیچ مشکلی حس نکردم .... تو فکر کن ماه آپریل رفتم کلینیک اندومتریوز موقع سونو سمت راستم یکم اذیت کننده بود بعد معاینه کرد سمت راستم درد داشتم دوباره رفتم پیش دکتر خودم ... همونی که همیشه میرم ...خواستم ببینم نفهمیده .... ولی دقیقا با همونم درد رو تو ناحیه راستم داشتم تازه دکتر خودم یه نودول هم اضافه پیدا کرد سایز کیستم هم بزرگتر تشخیص داد .... ببین در عرض 4 ماه .. دیگه یه 24ساعت عزای عمومی بود تو خونه   بعدش پا شدم گفتم خب شده دیگه ... شروع کردم به تحقیقات و مشورت با آنا جون ... همینطور nazi جون که خیلی کمک کردن و بقیه دوستای گل اینجا که روحیه دادن و کمکم کردن وچند تا دکتر متخصص رفتم خلاصه تصمیم گرفتم ... ولی اصلا گزارش پزشک رو دیگه نخوندم چون آدم رو دچار استرس میکنه...هی با خودت میگی وای من اینم دارم وای اونم دارم اصلا دیگه نخونش اصلا تکرارش نکن ... بعدم حالا 4 ماه دیرتر یا 5 ماه دیرتر بارداری چه تاثیری داره اصلا خودتو با گفتن اینکه دیر میشه نترسون و استرس نده چون واقعا تاثیری نداره در عوض به خواست خدا نتیجه با یه بتای تپل و یه نی نی ناز و سالم میگیری... من الان 35 سالم مهرماه تولدمه میشم 36 یعنی دقیقا تازه اون موقع میخوام اقدام کنم مهم به قول همسرم رسیدن به هدف ... فقط روحیه ات رو قوی کن ... ایشالله که مامانی امسال 

بچه ها این گلا رو خودم کاشتم تو تراس... تقدیم تک تکتون ... ایشالله با روحیه و با شادی به این تلاش ادامه میدیم وبه امید خدا به آرزومون میرسیم

تقدیم آنا جون که همیشه کمکون میکنه...nazi جون تا زودتر همه هورمونات اوکی بشن بری دنبال نی نی هات ... برای رویا جون که انتقال بدیو و بیای خبر خوش مامان شدنتو بدی... برای aatrisa که خدا بهترین راهو جلوی پات بذاره و انقدر همه چیز برات آسون پیش بره که خودت کیف کنی و زودی مامان شی... برای منتظر رحمت جون که براش همه چیز راحت پیش یره و اینبار بیای با یه بتای تپل شادمون کنی...افسون جون که خدا با یه نی نی سالم دلتو پر از شادی کنه... برای پرپر جون... برای دختر فروردین عزیز...برای adi جون ...برای lisa ...bahar ..hanagoliiii که بارداری رو راحت بگذرونن همچنین مامان ایلیا عزیز...و بقیه دوستان این تایپیک .... 

اتيسا جون ليست كامل رو انا جون چند صفحه پيش گذاشته، اون تستهايي كه من دادم به اون كاملي نيست. ولي يك چيزي بگم بهت، اين جوري كه من فهميدم و دكترم برام توضيح داد ٤٠٪‏ از ادمهاي بي مشكل هم اگر اين تستها رو بدن ممكنه يكيش يا چند تاييش مثبت بشه، بدون اينكه مشكلي وجود داشته باشه و نياز به درمان خاصي باشه. از اون طرف هم افرادي كه به طور جدي لوپوس دارند به راحتي ميتونند تو فاز خفته بيماريشون حامله شن و تحت كنترل بچه سالم به دنيا بيارند. حالا از اونجايي كه ماها براي باردار شدن دارو مصرف ميكنيم اين داروها ميتونه محرك باشه براي فعال شدن بعضي فاكتورهاي خود ايمني، واسه همين بيشتر دكترها توي ايران با حداقل دز داروهايي مثل پردنيزولون اون قضيه رو كنترل ميكنند. هپارين هم ميدند كه از مشكلات انعقادي پيشگيري بشه. به نظرم وقتي پيش دكتري كه قرار باهاش وارد سيكل بشي ميري قضيه رو ماتيسم مامانت رو بگو و اندومتريوزتم بهش بگو كه داشتي و برگشته ، حتما ميذاره تو داروهات. ولي قبلش اتيسا جون پيگير برداشتن لوله ها و پاكسازي از اندو باش. لوله ها واقعا مشكل ساز ميشن، يكي از بچه ها بود كه لوله هاش التهاب داشت توي سيكل اماده سازي براي انتقال دائما درد داشت و من حدس ميزدم مال لولها و ورم و عفونت هست. بعد از اون هم بايد حسابي به خودت برسي تا جنينهاي خوب داشته باشي . ازمايشهاي ايمني رو هم بدي يا ندي بهتره كه پردنيزولون و هپارين باشه تو دستورت. چون همونطور كه گفتم مصرف داروهاي قبل از سيكل حتي براي كسي كه به نظر بي مشكل مياد ميتونه مشكل ساز باشه. واسه تمام اينا بايد مدتي وقت بذاري و عجله نكني تا قدمهات رو محكم و با دقت برداري و انشالله نتيجه عالي بگيري.

....................................................

نازی جان دوست خوبم ممنون که با جزییات توضیح دادید..کاملا متوجه شدم که به صورت دیفالت بابد مشکل ایمنی برای ما در نظر گرفته بشه و داروی مناسب مثل پردنیزولون و سرم تجویز بشه..من هم بعد گرفتن جواب سونو فردا برای تایید نهایی عمل نوبت دکتر دارم ببینم نظرشون چیه..چون الان تنها مسئله بارداری مطرح نیست..بحث سلامتی جسمی مثل  درگیری روده و...خدا خودش کمک کنه که این بحران رو رد کنم..

عزیزم امیدوارم شما هم به زودی به آرزوی  قلبی تون برسید و یه عمر مادرانگی رو تجربه کنید..آمین

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..