2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045193 بازدید | 684433 پست
چقدر خوب, دوستم میشه منم دعاکنی؟ ازدست خودم خسته شدم ازاسترس وفکروخیالم. دعاکن اینبارجنین های خوب وب ...

حتما عزیزم بخدا هرشب تا جایی که حافظه یاری کنه اسم بچه های نی نی سایتو میارم اخرم میگم همه کسایی که تو پروسه آی وی اف هستن انشالله قابل باشم و خدا دعامو در حق دوستانم بپذیره.

در اندک من تویی فراوان یارب..
مرسی شادن جون. من هنوز یه قلم وسیله بچه هم نخریدم! شما چیزی خریدی؟

قربونت، نه عزیزم منم هیچی نخریدم انشاالله از ماه بعد

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان برای نفخ شدید چه دارویی میشه خورد ؟  @تورک_آنا     @زینبی_بابا &nb ...

عزیزم منم قبلا خیلی نفخ داشتم الان کمی کمتر شده ولی دارویی بخاطرش نخوردم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
منوسری قبل زودپانکچرکردن اصلا. 😑😑 اینبارم بقول شما من احتمالم روی روز13یا15هست چون14تعطیله جمعه ا ...

کلا به خاطر کرونا هم سعی کن زیاد بیرون نری

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
هیچکدوم شماره هاکسی جواب نمیده شانس منه 

خودش هم خیلی وقته که کلیپی داخل اینستا نذاشته ،یه دایرکت بهش بده ،شاید جواب بده

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
حتما عزیزم بخدا هرشب تا جایی که حافظه یاری کنه اسم بچه های نی نی سایتو میارم اخرم میگم همه کسایی که ...

انشالله عزیزم چه کارخوبی داری انجام میدی, واقعا ارامش بخشه برای ادم. دست گلت دردنکنه الهی خیرببینی منم واست5تاصلوات فرستادم ایشالله شما وهمه مادرشیم

انشالله عزیزم چه کارخوبی داری انجام میدی, واقعا ارامش بخشه برای ادم. دست گلت دردنکنه الهی خیرببینی م ...

مرسی عزیزدلم ازت ممنونم، الهی آمییییین

در اندک من تویی فراوان یارب..
عزیزم چه آزمایشی داده بودین ایمنی یا ژنتیک؟ اخه من اصلا به گوشم نخورده بود میخوام ببینم منم دادمش یا ...

هر دوتاش عزیزم اگه سقط داشتی برای شما هم حتما نوشته گلم باز میخای آزمایشایی ک عارفی برات نوشته رو بفرست بهت بگم

پس دکتر کلانتری درست میگه میگه اگه ماهی که انتقال می دید رحم پذیرش نداشته باشه اگه ۴تا هم انتقال بد ...

عزیزم من از طریق سیکل طبیعی دو تا جنین سه روزه انتقال دادم 

۱۱ اذر باید ازمایش بدم

دکتر احمدی برام انتقال داد

سلام عزیزم آزمایشمو میتونی تفسیر کنی  @زینبی_بابا    

عزیزم شما مشکل انعقادی نداری ولی همه رو انجام ندادن برات، فقط اونها که جلوش نوشته Wild رو انجام دادن

البته احتمالا دکترت درخواست نداده، وگرنه برای آزمایشگاه فرقی نمیکنه

اگر mthfr هم انجام شده بود بهتر بود، ولی باز نظر دکترت مهمه

عزیزم من از طریق سیکل طبیعی دو تا جنین سه روزه انتقال دادم  ۱۱ اذر باید ازمایش بدم دکتر احمدی ...

عزیزم میتونم بپرسم چه روزایی از سیکل سونو شدی ؟؟؟

وسری آخر چند بود آندومترت