2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045150 بازدید | 684431 پست
می دونم خودن دارم هنوز می تورم ولی چرا باید دکترربگه مهم نیست چندبارم پرسیدم از ماما گفتم دکتر قبلیم ...

دکتر غدد و زنان ب من گفت اگر قرار نبود میکرو بشید چهار خوب و طبیعیه. ولی واسه میکرو حتما باید زیر دو نیم باشه... احتمالا بخاطر داروهای تحریک و همینطور بیهوشی روز پانکچر نیازه ک عددش پایبن تر از حد نرمال باشه. 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر غدد و زنان ب من گفت اگر قرار نبود میکرو بشید چهار خوب و طبیعیه. ولی واسه میکرو حتما باید زیر دو ...

پانکچر که خودم انجام دادم این خانوم فقط داره انتقال میده پس شاید واسه همین مهم نیست

خدایا به امید تو
پانکچر که خودم انجام دادم این خانوم فقط داره انتقال میده پس شاید واسه همین مهم نیست

والا امروز دکتر غدد بودم. بهم گفت انشالله ازمایش بارداریت مثبت شد همون موقع فورا بیا. شاید لازمش باشه دوزش رو تغییر بدم. دیگه خودت میدونی هر جور خودت و دکتر صلاح بدونی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
والا امروز دکتر غدد بودم. بهم گفت انشالله ازمایش بارداریت مثبت شد همون موقع فورا بیا. شاید لازمش باش ...

ممنون عزیزم حالا اوندفعه خودم زیر ۲ بود نتیجه نگرفتم ایندفعه دیگه بی خیال میشم حتما مهم نیست توکل به خدا

خدایا به امید تو
عزیزم رفتم دکتر غدد. گفت بخاطر اینکه تیروییدت نرماله، بالابودن خودایمنیت مشکلی نداره و بدون تجویز دا ...

والا دوستم اونجوری بود دیگه نمیدونم تیروییدش مشکل داشت یانه.انشاله که خیره

نه بچه اروم‌میخوام من خیلی خابالوام وخوابم سنگینه.شوهرم میگه ۵  ۶ تا بشه به کمتر سه تاراضی نمیش ...

آره واقعا.بچه ناآروم خیلی سخته

ولی دوقلویی خیلی هم که آروم باشن بازم کارت زیاده وقت خوابیدن نداری

حموم دادنشون و عوض کردن پوشکشون شیر دادن و اروق گرفتن و خوابوندن و...

نگاه میکنی به هیچ کار خونت نمیرسی خودتم فراموش کردی..حالا خدا نکنه سرما بخورن

من دو هفته ای درگیرشونم واقعا سخته

تازه پرستار 24ساعته کمکمه

ولی اون کارای خونه انجام میده من بچه داری

بازم کم میارم

ولی خوبه باهم بزرگ میشن

ان شالله گیرت بیاد دو سه تا باهم😄

ممنون عزیزم حالا اوندفعه خودم زیر ۲ بود نتیجه نگرفتم ایندفعه دیگه بی خیال میشم حتما مهم نیست توکل به ...

انشالله ازمایش بارداری ک مثبت شد، دکتر غدد برید❤👶👶

خوب چکار کنم میگم لابد اعصاب اون ماه مهمه 

طرف درگیری داره تو زندگیش و هزاران مشکل با شوهرش داره و تو جدال و کشمشن، شاید هر روز دعوا و کتک کاری ولی میبینی در عین حال باردار هم شده

یه بنده خدایی فروشگاه داره و انتقال هم داده بود، روز سوم چهارم رفته بود سرکارش، با مشتریش چنان دعواییش میگه که میگفت تمام بدنم میلرزید تا عصر ولی مثبت هم شد

ببین ارامش مادر رو ارامش جنین تاثیر میزاره نه رو مثبت یا منفی شدنش

حتما دعا میکنم عزیزم.چون منم مثل شماها این روزای انتظار رو تجربه کردم و میدونم چقدر سخته من ذخیره ت ...

مرسی عزیزم از توضیحاتتون

امیدوارم من هم در کنار دوستان به نتیجه برسم و بیام خبر بار اریم رو به دوستانم بدم