2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045193 بازدید | 684433 پست
اره عزیزم

حدود دو ماه پیش پانکچرتون بود؟

یه داروخونه میگفت گیر نمیاد اگرم بیاد چون از خارج وارد میشه نمیدونیم پروسه سرمایش حفظ شده یا نه. شما اطلاع دارید دکتر نصر گونال تجویز میکنه؟ چون تابستون یکی از دوستان گفت ک دکتر نظرشون اینه ک الان بخاطر تحریم ب داروهای خارجی اعتباری نیست

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
منم همش دلم میخاس دعوا کنم فک کنم اثر امپولای هورمونیه همسرمم یه کمی کمک میده اما نه به اون صورت...ه ...

ببخشید تقویتی همون اینو فولیکو خوردی دیگه چیا خوردی؟

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم ایشالا این بار همه برات ۵ روزه بشن  ولی خیلیا دو‌روزه و سه روزه  انتقال دادن ...

نظر دکتر ارلوژ برا ما هم همین بود. گفتن اول نمونه اگه بعد از شستشو تعداد کافی نبود تسه میشه. 

نه کار درستی کردی ب نظرم نمیشه ریسک کرد و بگید از اول تسه کنن. ممکنه تو تسه نمونه خوبی پیدا نشه..چون یکی از دوستان ب اصرار خودشون تسه کردن. نمونه اسپرم خوبی گیر نیومد و اون پانکچر جنین نداشتن. ولی دفعه ها قبل و بعد جنین داشتن.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اره عزیزم دونه ای هست سری قبلم قرص بود کوچولو دایره التنی کپسول خیلی ریزهست توش سفیده. برای من 50mg ...

مهربون جون نمیدونم حالا فردا خونه ام میخوام برم دنبال داروهای تقویتی برای سه ماه. دعا کن پیدا کنم

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار
مهربون جون نمیدونم حالا فردا خونه ام میخوام برم دنبال داروهای تقویتی برای سه ماه. دعا کن پیدا کنم

انشالله که پیدا میکنی من که اوابوست فقط30تا پیدا کردم همین. بقیه رو تونستم انشالله شماهمروبخری

سلام عزیزم حالت خوبه? درد نداری؟ چندتاتخمک کشیدن؟ 

سلام مهربون جون حالم بد نیست فقط یکم زیر دلم درد میکنه و یکمم شکمم بزرگ شده

۲۴ تا تخمک ازم کشیدن که ۱۹ تاش بالغ بود.. یک شنبه هم میرم برای جنین ها ان شاالله..استرس پشت استرس🥴

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سلام مهربون جون حالم بد نیست فقط یکم زیر دلم درد میکنه و یکمم شکمم بزرگ شده ۲۴ تا تخمک ازم کشیدن که ...

زخیرتون چند بود انشالله کلی جنین تپل مپل تقویتی هم خوردید

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
سلام مهربون جون حالم بد نیست فقط یکم زیر دلم درد میکنه و یکمم شکمم بزرگ شده ۲۴ تا تخمک ازم کشیدن که ...

انشالله بسلامتی اره کل دوره ماپرازاسترس هست ولی خداروهزارشکر خوب تخمک داشتی نگران نباشگسفیده تخم مرغ ودوغ زیادبخول