2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7030082 بازدید | 683377 پست
سلام عزیزم، ببین گلم چون تو پاندمی کرونا هستیم احتمال 99 درصد شما هم مبتلا شدی اگر لازم هست آزمایش ...

سلام زینبی جان خوبی نمی‌دونم من رومیشناسی یانه ولی من همیشه بیادتون بودم از پیاما فهمیدم چه چیزی شده خداروهزارمرتبه شکر رو به بهبودی هستید انشالله بلا از همگی دور باشه🙏🏻🍀

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
پس با منین  علایم مهم نیست انشاالله مثبتی  من بخاطر پروژسترون تهوع دارم

منم یکم حالت تهوع داشتم صبح اما رفت

خیلی حالت پری دارم استرس گرفتم 🤦🏻‍♀️شکمم درد میکنه هر از گاهی هم تیر میکشه نکنه پری بشم🤕

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام ساراجان،  ممنونم عزیزم،  خدا بچه هاتونو براتون حفظ کنه،  خیلی محبت دارید،   ...

پیشاپیش تبریک میگم گلم بخیر خوشی بغل بگیری اصلا نگران نباش اون لحظه خیلی لذت بخشه وقتی صداشو میشنوی انشالله قسمت دوستان منتظر🙏🏻💕

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
2805
سلامت باشی گلم ،آره من هر دو رو امتحان کردم ،بار اول هم سینال داشتم و هم گونال ۱۰ تا تخمک داشتم،که د ...

قطعا این سیکل مکمل هم بیشتر مصرف کردی نتیجه بهتری میگیری. امید ب خدا دوستم😍 دکتر ب من گفت قانون رویان اینه ک ده تا تخمک ب بالا، جنین فریز میشه.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بچه ها شیاف پروژسترون معده درد میاره ؟؟؟ من سه روزه انتقال دادم فقط شیاف پروژسترون استفاده میکنم خیل ...

کاش به جا امپول شیاف میداد بهم منم کم کم نمیتونم بشینم دیگه! تازه شانس اوردم گفت نمیخواد روزی دوتا؛ گفت دوتارو باهم بزن!

مریضای کلینیک مام و دکتر نصر  کسی هست اینجا توی این مرکز در یک سیکل دو بار پانکچر شده باشه ؟ ...

یه خانومی مهر یا شهریور با دکتر نصر پانکچر شد. جنیناشو فریز کردن و قراره اذر ماه هم دوباره پانکچر کنه. البته یک سیکل نبود. نظر خودش بود ب دکتر نصر گفت، دکترم براش انجام داد

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
به به، بسلامتی شروع کنی..آره عزیزم از دکتر مشایخ نوبت میخاستم. بهترین کارو میکنی منم ب این فکر کردم ...

گونال و تمام داروهای تحریک تخمک گذاری برای تعداد مناسب هستن ، برای کیفیت داروهای تقویتی مثل اووابوست و اینوفولیک

یه خانومی مهر یا شهریور با دکتر نصر پانکچر شد. جنیناشو فریز کردن و قراره اذر ماه هم دوباره پان ...

من خودمم شهریور و مهر دو ماه پشت هم پانکچر شدم ، خود دکتر نصر پیشنهاد دادن ، خواستم ببینم کسی بوده در یک سیکل پیش ایشون دو بار پانکچر شده باشه ؟

دوستان من فردای انتقال رفتم دوش گرفتم با اب ولرم ایراد داره؟ همینقد که همون روز نرفتم خودش کلیه 😐تحمل حموم نرفتن و ندارم الان اگه فردا نرم میمیرم رسما 😕

اشکال نداره؟؟؟

کاش به جا امپول شیاف میداد بهم منم کم کم نمیتونم بشینم دیگه! تازه شانس اوردم گفت نمیخواد روزی دوتا؛ ...

دکتر من فقط شیاف میده و میگه هیچ فرقی با امپول نداره امپول فقط اضافه کاریه من رویان هم میرفتم فقط شیاف میدادن اگر بازم انتقال بدم فقط شیاف میزنم 

2809