2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
بله عزیزم از اولین روز سیکل دکترم گفته پردنی بخور ولی دستورای پزشکا فرق میکنه، مثلا نصر میگه از اول ...

من روزی ۲ تا خوردم تا ۵ هفته ۱۳ روز قبل ای یو قطع کردم یعنی اثرش هست ؟ پس چرا دکتر زنانم میگه هر سری قبل از هر اقدامی باید بخوری؟ پرندی رو به من دکتر زرنانی داد ک دکتر سقط مکرر با اسپیرین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم تبريك ميگم. كي پانكچر شديد؟ فرش انتقال داديد؟ داروهاي پانكچرتون چي بود؟ آخه منم مام ميرم ولي ا ...

ممنونم عزیزممن یک مرداد پانکچرم بود یک مهر هم انتقالم.فریز انتقال دادم.برامن سینال نوشته بودن ولی من گشتم و بلاخره گونال پیدا کردم‌.هاش ام جی و واریوپپتیل و اوگالترون.چرا کنسل شد عزیزم؟

همسر من dfi خوبه فقط این تحرک لعنتی اصلااااااا تکون نمیخوره الان ۴ ساله داره دارو میخوره

واسه ماهم ۴سال پیش هم تحرک آ و ب صفربود الانم.فقط تواین چهارسال مورفولوژی از۱۳رسید به۳_۴

به سلامتی عزیزم، منم دکتر 17 آبان نوبت زده، اما چون طبیعی هستم باید منتظر بمونم نی نی کی تشریف فرما ...

نه خودم نخواستم ان تی بمنم ۱۷ ابان داده😅 ای وی اف بودم گفت ریسک نمیکنیم برا طبیعی. نگران نباش گوشت سفید زیادتر بخور سه وعده ماهی بدون جیوه بخور در هفته و هروقت میتونی اگر شده روزی سه تا سفیده تخم مرغ بخور من نمیکشیدم کمتر میخوردم. و حبوبات مثل لوبیا چشم بلبلی وزن میگیره بچت اگر ک میخوای هم خیلیا پودر میگیرن. من چون خطر زودرس داشتم ۲۷ هفته بستری شدم و وزنش کم بود خودمو بستپ به ماهی و میگو و الان وزنش خوب شده ۳۴ هفته رفتم ۲۶۰۰ بود. 

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
ممنون عزیزم انشاالله شمام هرچه زودتر به آرزوت برسی برای خدا کاری نداره فقط از چهارده معصوم بخواه..‌. ...

مرسی عزیزم الهی آمین🌹واسه شوهرت کار خاصی انجام ندادن یا دارویی چیزی تجویز نشد؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ممنون عزیزم انشاالله شمام اینبار حتما حتما مثبت میشی و جفتت جور میشه با امید به خدا

ممنونم‌‌عزیزم

اولین‌انتقالت‌بود؟

اگه‌ناراحت‌نمیشی‌میشه‌بگی‌مشکلتون‌چی‌بود؟

انشالله‌این‌۹ماه‌به‌خوشی‌وسلامتی‌بگذرونی‌ونی‌نی‌نازت‌‌صحیح

وسالم‌بغل‌کنی..

زی‌زی‌جون‌‌منم‌تودعاهات‌یادکن‌‌

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
ممنونم عزیزممن یک مرداد پانکچرم بود یک مهر هم انتقالم.فریز انتقال دادم.برامن سینال نوشته بودن ولی من ...

شما از کدوم داروخونه گونال پیدا کردید؟ چند تا گونال داشتی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
فدات عزیزم ممنون منتظرتم

عزیزم من از دو ماه قبل هفته سه یا چهار بار حدود ۱ ساعت پیاده روی میکردم...بیشتر گرمی میخوردم و لبنیات و هم اگه میخوردم هفته ای دو سه بار با مصلحاتش میخوردم حتما مثلا شیر و با دارچین و عسل و ماست و با دلال یا نعناع و فلفل فراوون میخوردم خیلیم خوشمزه میشد اینطوری...همش روی غذاهام فلفل قرمز می ریختم میخوردم اخه من کلا فلفل دوستم😍یک ماه قبل انتقال ویتامین ای میخوردم دو روز در میون تو یه تاپیک خونده بودم که خوبه و قرص فرتیل سی ام از ۱ونیم ماه قبل انتقال روزی ۳تا خیلی قرص خوبیه...چای و چند ماه بود ترک کردم و فقط دمنوش که توش زعفرون،دارچین،زنجبیل،هل،سیب خشک،گل محمدی بود با عسل میخوردم...

ترشیجات نمی خوردم اصلا چون سرده

از یک ماه قبل از انتقال یک روز در میون ده دقیقه روغن سیاهدانه میمالیدم به شکمم و ماساژ میدادم و بعدشم بادکش میذاشتم ۲۰ دقیقه بمونه برا گرم کردن رحم بادکش عاااالیه...تو گوگل سرچ کنید نحوه بادکش کردن در منزل فیلمش هست راحته یاد میگیرید

بعد انتقالم اصلا سرمو بالا نیاوردم تا ۱٫۵ ساعت و بعدشم جلو ماشین دراز کشیدم برگشتم خونه دستشویی ایرانی استفاده کردم چون توالت فرنگی مون سیفونش خراب شده بود🙈😂

بعد انتقالم همون روز سیب زمینی آب پز و تخم مرغ خوردم و شبم سوپ قلم خوردم...فرداش ماکارونی درست کردم خوردم و هر روز سیب زمینی و تخم مرغ آب پز و صبحا میخورم عادت کردم آخه...انواع مغزها و گردو(2تا) خوردم هر روز از هر کدوم ۵ تا دونه کافیه

شیر سویا نخوردم چون تیروئید دارم و نشاسته هم زینبی جون گفت بی فایدست نخوردمش

استراحت نکردم کلا البته خوب نیستا اینهمه تحرک شما تا جایی که میتونید استراحت کنید و فقط کارای سبک مث غذا درست کردن و ظرف شستن و انجام بدید و خم و راست هم نشید زیاد...

درکل من بیشتر سعی کردم به توصیه های زینبی جون عمل کنم و زیاد سخت نگیرم و زندگی عادیمو داشته باشم بعد انتقال

دیگه فعلا چیزی به ذهنم نمیرسه...انشاالله مطالبی که نوشتم بدردتون بخوره و با عمل کردن بهشون صاحب فرزندان سالم و صالح بشید عزیزانم

موفق باشید😍😘

@sogoli6369    

سلام دوستای مهربونم من امروز روز ۱۴ انتقالم بود سه تا جنین بلاست انتقال داده بودم...بتام و یه ساعت پ ...

وااای زی زی جون باورم نمیشه چقد ناراحت شدم شرایط همسرت رو گفتی و اینکه پریود شدی 

چه کار خوبی کردی داروهاتو‌قط نکردی 

قربون خدا چقد حواسش بهمون هست 

خیلی خوشحال شدم 

ایشالا بارداری خیلی خوبی داشته باشی 😍😍😍😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..