2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045270 بازدید | 684444 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@زینبی_بابا     @تورک_آنا     ببخشید دوباره سوال میپرسم هرچی تو نت سرچ ...

سلام عزیزم دوست منم مثل شما بود هرکاری کردن نتونستن بازش کنن بعدرفت هیسترو بازهم دکتر نتونست بازش کنه.فرستاد تبریز پیش یه دکتر ماهر.اونم گفته بود احتمالا کیست اینا داری اینجوری جلوشو گرفته قرار بود پیش اون دکتر ماهر هیسترو شه دیگه ازش خبر ندارم

عزیزم فیبروم شما از چه نوعی بود ؟چند سانت؟چند تا بود؟جاش بدبود؟چرا عمل باز؟ بنکینگ یعنی چی

ساب سروزال و ساب موکوزال بودن ، تعدادشون زیاد بود و با لاپاراسکوپی نمیشد  ، یه دونه ۶-۷ سانتی و بقیه کوچکتر ، بنکینگ یعنی افزایش و زیاد کردن  

عزیزم الهی بحق علی نتیجه بگیری و سختی هایی که کشیدی تموم شه و بزودی زود مادر شی

فدای دل مهربونت بشم ، از ته دل برات دعا می کنم شمام همین جنینی که انتقال میدی رو نه ماه دیگه بغل بگیریش

عزیزم چون موقع انتقال دهانه رحم رو تمیز میکنن احتمال یه ذره خونریزی هست 

اهان فک کردم دارم پریود میشم😅

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
سلام عزیزم  طبیعیه به خاطر باز شدن دهانه رحم و گذاشتن اسپکلوم  ایشالا که دوهفته دیگه خوش ...

انشاالله همه اون روزو حس کنن منم همینطور

اره عزیزم من 4تا جنین دختر فریز دارم دوماه دیگه میرم برای پانکچر و.. 

بچه اولته؟؟برا منک حس میکنم جنینامو دارن حیف میکنن 😔اولرخودتونو خوب تقویت کن