2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045271 بازدید | 684444 پست
دخترا بیاین همفکری  من راهم دوره واسه انتقال هم میخوام چهار پنج روز بمونم قصد داشتیم بریم هتل ...

سایت همگردی و سایت شب رو نگاه کن خونه های مستقل اجاره ای داره خوبه بنظرم و اگر ابن سینا میری توی پذیرش روی شیشه ش یه ادرس و تلفن چسبونده بودن برای سوئیت برای کسایی که از شهرستان میرن

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
@زینبی_بابا     عزیزم یه سوال؟ کسی که آزمایش سلفری میده و جوابش خوبه نیاز هست سونوی آنوم ...

ببخشین من جواب می دم سنو رو باید برین ازمایش غربالگری رو نمی رین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جنینم ۳روزه بود.جمعه پانکچر شدم با بیهوشی.دوشنبه انتقال دادم دیگه بیهوش نشدم اولین بارمه.همین دوتا ج ...

دقیق نمیدونم هیچینگ چیه..

خیر باشه مراقب خودت باش اگه سه روزه اند احتمالا دیر تر باشه لانه گزینی...

لی لا جون شما کی میری برای غربالگری؟ من 14 مهر باید برم که سیزده هفتم همش میگم خدایا یعنی جوجم الان ...

ای جون حتما رشد کرده منم اواخر مهر باید برم انومالی ایشالا بسلامت بگذرونیم این دوران و🤗

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم دوستمون دونه برفی زنگ زده 1490 بهش گفتن داروخانه شکوهی زاده تو قرچک گونال داره

عزیزم این داروخانه ای که گفتین دوستان گفتن داروخانه شکوهی زاده تو قرچک گونال اف دارن، قرچک جزو تهران هست؟ نزدیکه به تهرانه؟ چون من تهران نیستم اطلاعی ندارم و اینکه می خوام کسی رو بفرستم بیاد آمپولو تهیه کنه 

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

دلم میخواد برم حرم امام رضا یه دل سییییییرررررر گریه کنم

دعا میکنم روزیتون بشه میلاد پسرش امام جواد برید مشهد خودم دیدم باچشم خودم کسی رو توی میلاد امام جواد از امام رضا بچه گرفت....

جنینم ۳روزه بود.جمعه پانکچر شدم با بیهوشی.دوشنبه انتقال دادم دیگه بیهوش نشدم اولین بارمه.همین دوتا ج ...

پوسته بیرونی جنین رو بالیزر میشکافن که بدعث میشه به لانه گزینی کمک بشه انشالله

سلام دوستان كسي اطلاعي داره جواب بده 

من آمپول گونال ٧٥ واحدي دارم كه بايد در روز ١٥٠ واحد تزريق كنم ميخاستم ببينم براي ١٥٠ واخد دوتا پودر با يه آب مقطر ميخاد يا دو تا پودر با دوتا آب مقطر؟ ممنون ميشم كسي ميدونه جواب بده 🙏🌺

دخترا بیاین همفکری  من راهم دوره واسه انتقال هم میخوام چهار پنج روز بمونم قصد داشتیم بریم هتل ...

فک کنم باید هتل آپارتمان باید بگیری یا سوئیت اجاره کنی

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
مرسی عزیزم. از خدا میخوام که خیلی زودتر از اونچه انتظار داری سورپرایزت کنه و دامنت رو سبز کنه. دیروز ...

عزیزم دکتر علیرضایی اسفندیا فروردین امسال زایمان کرده.بعدیکی دوماه استراحت یعنی خرداد ماه رفت مام.منم مریض ایشونم شما درچه مرحله ای هستین؟

دقیق نمیدونم هیچینگ چیه.. خیر باشه مراقب خودت باش اگه سه روزه اند احتمالا دیر تر باشه لانه گزینی...

مرسی عزیزم.انشاله دلت خودت و همه بچه های گروه شاد بشه بزودی. فکر کنم هچینگ یه شکاف روی پوسته جنین باشه که راحتتر لانه گزینی کنه.