2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045234 بازدید | 684439 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزيزم من الان آسپرين ندارم فقط بارداري اولم آسپرين داشتم براي جلوگيري از غلطت خون هست اگر دكتر بهت د ...

مرسی عزیزم چون من غلظت  خون ندارم مینورم پس برای فشار داده اخه پرسیدم گفت به رشد جنین کمک میکنه  ممنونم که راهنمایی کردی

شیاف استفاده نمیکنی؟ معمولا تو جریان انتقال خودشون شیاف میگذارند و قبلش هم شستشو میدن این ترشحات باب ...

نه 8 روزه انتقال دادم شیافم ندارم دکترم گفت دوتا پروژسترون تزریق کنم کافیه خودمم از شیاف گریزونم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
تارا جون به سلامتی انتقال دادی انشاالله که مامان شدی گلم  من داشتم کلی ترشح

سلام مامان لیانا

بخدا هربار میام نی نی سایت میبینم نزدیک اخراشی اشک تو چشمام پر میشه حداروشکر واقعا

میگم میوه صبر شیرینه 

بله عزیزم هشت روزه انتقال دادم یک بلاست دوتا مورولا ولی ولی خبری از علایم نیست فقط ترشح سفید رنگ

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
آهان 😉😉😉😉 پس هنوز شروع نشده اوکی. اگر شروع شد و لازم بود حتی 4 تا هم بخور روزانه ان شاء الله مام ...

عزیزم یه سوال دارم خانوما اگه کسی دیگه اطلاعات داره بهم بگید من اون ماه که پانکچر کردم خیلی زودتر از موعد پریود شدم امکانش هست دوباره تو این ماه پریود بشم یعنی تو یکماه دوبار؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
دوستاي گلم يه سوال دارم ضخامت آندومتر بايد چند باشه واسه انتقال، حداکثر و حداقلشو ميگيد؟ مرسي

بستگی به وضعیت بیمار داره ۸ تا ۱۰

البته دکتر من بعضی ها رو با اندونتر ۷ونیم هم انتقال داد.

عزیزم یه سوال دارم خانوما اگه کسی دیگه اطلاعات داره بهم بگید من اون ماه که پانکچر کردم خیلی زودتر از ...

بهار جون من پانکچر دومم به فاصله ی دو هفته دوبار پریود شدم دیگه بخاطر داروها هورمونا بهم میریزه طبیعیه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...