2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045781 بازدید | 684484 پست
میگم بهش نگم؟🤔میترسم روز پانکچریادشون بیفته برم گردونن من ایدز دادم یه دونه ام بود فکرکنم crpاگه ا ...

فکر کنم تو همون آزمایش خون آنتی بادی های کرونا رو هم چک میکنن اگر مشکوک باشه درخواست تست بزاق یا عکس ریه میدن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جانم .خوشحالم که حالت خیلی خوبه .مطمئن باش همین مسیرو ادامه بدی موفق میشی تو هرشرایطی تو هرزمینه ...

ممنونم از شما🌿🌺

الهی همه شما نتیجه بگیرین و با خبرهای خوشحالی و خوبی که میارین قلب و دل همه مونو شاد روشن کنین

گلم من تو سایت یه متخصص طب سوزنی تو آمریکا که اصالتا چینیه و آدم مطرحیم هست اونجا خوندم که اول باید ...

سلام من پارسال چندین جلسه پیش دکتر عباس انصاری رفتم، همین کارا رو تقریبا انجام داد

بنظرم تو کار خودش مهارتش رو داره

من تغییراتش رو توی خودم متوجه شدم. مثلا عذرخواهی میکنم خشکی داخلی پیدا کرده بودم که شروع کرد به بهبود پیدا کردن. اما من بخاطر اینکه کارمون شهرستان افتاده خیلی بافاصله میرفتم و بهم میگفت اینطوری کم اثره. 

ممنونم از شما🌿🌺 الهی همه شما نتیجه بگیرین و با خبرهای خوشحالی و خوبی که میارین قلب و دل همه مونو ...

الهی امین .بله انشاء الله همه دوستان این تاپیک به ارزوی قلبیشون برسن ودلشون شادبشه