2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست

خواهرای گلم ممنون که هستین و باعث دلگرمیمون هستین و اگه به مشکل بربخوریم با صبر و حوصله جوابامونو میدین

یه مشورت خواهرانه میخوام باهاتون بکنم من قرار بود این ماه که پریود شدم وارد سیکل آی وی اف شم ولی روز دوم پری رفتم دکتر گفت که وضعیتتون زیادم بد نیست این ماهو با سیکل معمولی شروع میکنیم اگه نشد ماه بعد آی وی اف میکنیم 

حالا دکتر بهم لتروزول و گونال آف و پردنیزولون داد و خوردم امروز که روز هشتممه تموم کردم روز ۱۱ میرم سونو شم بعدشم آمپول اچ سی جی و اقدام طبیعی ولی من فکر نمیکنم طبیعی باردار شم از یه طرفیم داروهارو استفاده کردم میخوام به دکترم بگم بجای اقدام طبیعی برام آی یو آی کنه. البته یه آی یو آی ناموفقم داشتم. مشکل اصلی از همسرمه خودم پلی کیستیک خفیفم. به نظرتون چیکار کنم خواهش میکنم راهنماییم کنین این ماه شانس آخرمه نشد میرم آی وی اف

خیلی ببخشید طولانی شد.

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
خواهرای گلم ممنون که هستین و باعث دلگرمیمون هستین و اگه به مشکل بربخوریم با صبر و حوصله جوابامونو می ...

ای یو ای انجام بدی بهتره...چون اسپرمو شستشو میدن بهتره

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای یو ای انجام بدی بهتره...چون اسپرمو شستشو میدن بهتره

آره گلم خودمم نظرم به اینه حالا نمیدونم دکتر قبول میکنه یا نه

وقتی اسپرمو شستشو میدن تحرکش زیاد میشه؟ 

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
خواهرای گلم ممنون که هستین و باعث دلگرمیمون هستین و اگه به مشکل بربخوریم با صبر و حوصله جوابامونو می ...

عزیزم حالا دارو که خوردی طبیعی اقدام کن خدارو چه دیدی شاید حامله شدی 

ای یو ای معمولا خیلی کم کسی جواب میگیره 

سعی کن یا طبیعی باردار شی یا ای وی اف کنی 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
آره گلم خودمم نظرم به اینه حالا نمیدونم دکتر قبول میکنه یا نه وقتی اسپرمو شستشو میدن تحرکش زیاد میش ...

آره دیکه بهتریناشو جدامیکنن واسه انتقال 

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻

سلام

خب بستگی ب همسرتم داره، وضعیت همسرت چطوره

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
تهران نیستم .قزوینم زنگ زدم برا ای وی اف گفتن باید بری تهران برای انتقال هزینه اشم ۱۵ میلیون میشه .. ...

سلام‌همشهری

عزیزم‌فقط‌براپانچر‌وانتقال‌میری‌تهران..

۲یا۳ماهی‌به‌خودت‌وشوهرت‌برس‌ویتامین‌ومکمل‌به‌شوهرت

بده‌..یه‌بیمارستان‌دولتی‌توتهران‌پیداکن‌یااگه‌تونستی‌‌‌خصوصی

برودنبالش..مطمعن‌باش‌نتیجه‌میبینی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام‌همشهری عزیزم‌فقط‌براپانچر‌وانتقال‌میری‌تهران.. ۲یا۳ماهی‌به‌خودت‌وشوهرت‌برس‌ویتامین‌ومکمل‌به‌ش ...

سلام کجای قزوینی .شما رفتید تهران برا انتقال

😭یاقمربنی هاشم نذر کردم اگه نی نی دار بشم پسر باشه اسمشو میزارم ابوالفضل اگه یه دختر شیرین دوست داشتنی هم باشه نازنین زینب .سقای بی دست دستم را بگیر.😔😔😔خدا جونم نذار حسرت نی نی تو دلم بمونه .خودمم ۱۳۶۷سابقم .تعلیق شدم.الان شدم توت سفید

عزیزم‌به‌نظرمن‌آیوآی‌بکن‌..

ازفردای‌آیوآی‌هم‌خودت‌اقدامتو‌داشته‌باش

خداروچه‌دیدی‌..انشالله‌جواب‌میگیری

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام کجای قزوینی .شما رفتید تهران برا انتقال

بوئین‌زهرا..

آره‌من‌یباررفتم..منفی‌شدم

میخام‌شهریوربازبرم

بوئین‌زهرا.. آره‌من‌یباررفتم..منفی‌شدم میخام‌شهریوربازبرم

ای وی اف کردی .سخت بود چقدر تموم شد برات .مشکلتون چیع

😭یاقمربنی هاشم نذر کردم اگه نی نی دار بشم پسر باشه اسمشو میزارم ابوالفضل اگه یه دختر شیرین دوست داشتنی هم باشه نازنین زینب .سقای بی دست دستم را بگیر.😔😔😔خدا جونم نذار حسرت نی نی تو دلم بمونه .خودمم ۱۳۶۷سابقم .تعلیق شدم.الان شدم توت سفید
ای وی اف کردی .سخت بود چقدر تموم شد برات .مشکلتون چیع

میکروکردم‌..قبلنامیگفتن‌آی‌وی‌اف‌..اسم‌جدیدش‌میکروهس

نه‌عزیزم‌سخت‌نیس..خداکمک‌میکنه..

من‌تقربیا‌بایبارانتقال‌۱۱میلیون‌خرج‌کردم

مشکلم‌هیچ‌معلوم‌نیس

من‌یه‌بچه‌دارم‌..برادومی‌۴ساله‌نمیشه

تنبلی‌خفیف‌هم‌دارم

خداروشکر عزیز دلم خداروشکر 🌷🌷🌷🌷 به خیر گذشت گلم از الان دیگه کنار دختر ملوست لذت ببر انشاالله ه ...

سلام عزیزم، خوبی؟ 

لیانا جان متأسفانه من انگار نباید روی خوش مادر شدن رو ببینم، دو روزه مشکوک به کرونا هستم و قرنطینه، مطمئنم میدونی الآن داره چی به سرم میاد و نیازی به توضیح دادن نیست، نمیدونم فردا زنده ام یا مرده، تو برزخم، بدترین روزهای زندگیم داره سپری میشه، فقط به دعای خیرت نیاز دارم، خییییییلی زیاد 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏