2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
همون خودم هم میگم عمرا تا حالا تو این یک سال که اقدام داشتم بی بی چکم هاله داشت همیشه سفید سفید بود ...

نصرفقط بلده بگه اهدایی حالا تخمکات وجنینت خوب بوده 

اکثراباراول نمیگیره

انشاله باردوم مثبتی

خدایابه امیدخودت🌺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همون خودم هم میگم عمرا تا حالا تو این یک سال که اقدام داشتم بی بی چکم هاله داشت همیشه سفید سفید بود ...

عزيزم باز هم اميد داشته باش براي خدا كاري نداره و توكل كن به خودش شايد جواب آز دومت رفت بالا . 

راستي آمپول پروژسترون نداشتي؟ آخه آمپول سريع لك و خونريزي رو قطع ميكنه 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
عزيزم باز هم اميد داشته باش براي خدا كاري نداره و توكل كن به خودش شايد جواب آز دومت رفت بالا .  ...

نه یه شیاف و یه ژل کرینون داده بود که وقتی لک دیدم آسپرین رو گفتن قطع کن یه شیاف دیگه اضافه ‌کن

خدایا شکرت
عزیزم چرا اینجوری میگی از کحا میدونی من مراقب نبودم دقیقا از این میوزم که من ازثز اذر که استراحت م ...

عزیزم الان بدترین چیز برات استرسه. فقط تست پی سی ار دادی یا سی تی ریه هم دادی؟ علایم داری؟ اخه تو تست پی سی آر احتمال خطا هست. اصلا نگران نباش. به خدا توکل کن. ایشالا به حق همین روز عزیز نی نیت صحیح و یالم به دنبا میاد خودت هم قبل زایمان خوب خوب خواهی شد.

سلام بچه ها  کسی اینجا هست بافت سینه فیبروکیستیک داشته باشه ومیکرو کرده باشه ؟ من بافت سینم ف ...

من هم تو سینم هم کیست دارم و هم یک توده که نمونه برداری کردم و خوشخیم هستش.هر ۶ ماه یکبار هم میرم پیش دکتر عطری برای چک آپ سینه.

دکتر عطری به من گفت در هر آدمی با مصرف هورمون ریسک سرطان سینه میره بالا و این ربطی و سینه فیبروکیستیک نداره.

دکتر خودم هم که پاکروش هست همین نظر رو داره و به همین دلیل خیلی راغب به ivf نبود کلا.ولی با دکتر نصر که مشورت کردم گفت نه اصلا یه همچین چیزی نیست.

من به دکتر عطری که تو این زمینه خیلی حاذق هستن بیشتر اطمینان دارم تا دکتر نصر.

شما بعد از آی وی اف حتما هر ۴-۶ ماه یک بار چک آپ سینه انجام بدید بهتر هستش

اهان یعنی به کسایی که تخمک زیاد دارن میگه اهدا کن اگه میخوای؟ داروی hmg رو طریقه میکس ...

کسایی که میخوان اهدا کنن اول سونو میکنه بعد میگه که میتونن یا نه. در مورد آمپول اطلاعی ندارم عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم الان بدترین چیز برات استرسه. فقط تست پی سی ار دادی یا سی تی ریه هم دادی؟ علایم داری؟ اخه تو تس ...

ممنون عزیزم

پی سی ار دادیم و خون

زن باردار که سی تی نمیتونه عزیزم

ممنونم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
ممنون عزیزم ، خیلی به فکرتم . سری پیش خیلی بهم روحیه دادی  ایشالا شمام میایید ما رو با خبر خوش ...

فدات شم عزیزم 😘😘این لکه بینی هم چیز خوبیه ها 🙄توانتقال نشونه ی مثبتیه 😍😍😍