2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046188 بازدید | 684501 پست
بله عزیزم منم یک بار دیفرلین میخواستم پیدا نمیکردم زنگ زدم بهم گفتن کجاها داره

ممنونم گلم 😍

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم مبارکت باشه 😍 😍 😍، من عاشق دخترم واقعا خدا ازشون نگذره که به زن باردار رحم نمی کنن والا ا ...

خودمم دقیقا نگران این کرونا هستم دیگه واقعا یه عده رو واگذار کردم به خدا،،  اگه شرایط مالیم اجازه میداد اصلا ذیگه کار نمیکردم ولی متاسفانه الان شرایط اقتصادی واقعا سخته،،،  ان شالله خدا به شما هم یه دختر ناز میده عزیزم،،  التماس دعا زینبی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تایم.خوابش خوبه خداروشکر ای جاانم.ذوق میکنه براخودش😍 ببخشید نصف شبی وقتتومیگیرم میگم.پسرم.8ماهش ...

عزیزم اصلا اینو نگو راحت باش، من امشب بعد از مدتها اومدم خونه مادرم تجدید قوا 

والا گلی من باشم فرم های ASQ مربوط به 8 ماهگی رو پر میکنم و به دکتر میدم تا امتیاز بده، اگر خوب بود که هیچ اگر نه هم با انجام چند تا نکته کوچیک درست میشه،

کلا این فرم ها خیلی خوبن و استرس آدم رو کم می کنن

خودمم دقیقا نگران این کرونا هستم دیگه واقعا یه عده رو واگذار کردم به خدا،،  اگه شرایط مالیم اجا ...

ان شاالله خدا کمکت کنه عزیزم واقعا سخته 

خیلی خیلی مراقب خودت باش گلی 

تو فضای بسته نباش و در و پنجره های محل کارت رو حتما باز بذار، ماسک هم یه لحظه در نیار 

سلام افسون جون مبارک باشه خداروشکر💕🎉  انشالله خدا مراقب خودت و نی نی هات باشه. عزیزم دی اف ...

بله گلم مورفئ تبریز هفت بود تهران ابن سینا گفتن صفره بعد شش ماه شد یک

تحرک کم بود 

دی اف تی از ۳۴شد۱۲

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
سلام عزیزم به نظر میاد انتقال قراره بدی و نگران مرخصی هستی  گلم اگر فقط نکاتی مثل ماسک و اسپری ...

خودم خیلی رعایت میکنم برا کرونا

برا استراحت بعد از انتقال نگران بودم چون انگار اکثرا خونه هستن و استراحت میکنن 

گفتم من که سر کار برم که دیگه هیچی ...

پس تو هم شاغل بودی و مثبت شدی 😍

ممنون از دلگرمیت 😍

خدا وروجکتو برات نگه داره 😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
پانکچر کردم جنینامم تشکیل شده ولی چون هایپر شدم انتقالم افتاده شهریور 

عزیزم چند تا جنین داری با ذخیره چند؟ همسرتون مشکلی هم داشتن؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺