2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046389 بازدید | 684511 پست
من پی‌ار‌‌پی انجام دادم قبل از انتقالم که مثبت شد

چقد عالي عزيزم ممنون جواب دادي درد هم داشت؟

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
لیلا جون این چه حرفیه؟ اولاً مگه جنین شما به درد چیشون میخوره، دوما مگه یکی دو نفر درگیر این قضیه هس ...

مرسی مرضی جون.درست میگی. راستش اینقد آدم چیزای عجیب غریب میبینه، پیش خودش میگه شایدم اینطور باشه. راستش منم فکر کردم که خب یه تیمن، بعیده همچین کاری، یا اینکه اینهمه آدم هستن که بقیه جنین هاشون رو اهدا میکنن. اما دوسه بار که دیدم دوستان مطلب گذاشتن ترسیدم، نه برای خودم، کلی. چون خودم که دو بار پانکچر کردم تخمکی نداشتم که اصلا به جنین برسه

بازم ممنون گلم 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه بابا لی لا جون جنینای ما به درد کی میخوره آخه، دیگه میکرو بگیر نگیر داره دلیل نمیشه چون منفی میشی ...

ببخشید تورو دعوام نکنید!😔😔

والا ترسیدم، دیدم دو سه بار مطرح شد گفتم نکنه واقعا چیزی بوده باشه. البته من که اصلا سری دوم پانکچر تخمک نداشتم که بخوام نگران جنین شم

اما فکرم در کل درگیر شد

نه عزیزم نگران نباش اصلا همچین چیزی نمیشه 😂 آخه درصد موفقیت آی وی اف توی بهترین شرایط و بهترین مرا ...

فدااات عزیزم. نگران شدم راستش. نه برای خودم، کلی فکرم درگیر شد.

آخه آدم یه سری کوتاهی ها میبینه بعد اینارو که کنار هم میذاره میگه بعید نیست. آخه من سر پانکچر دومم اگه دکتر قبل پانکچر یه آزمایش استرادیول ازم میگرفت میفهمید فولیکول هام پوچه و الکی پانکچرم نمیکرد. مخصوصا من که با توجه به سنم این احتمال رو میداد

آدم دلش میگیره این چیزا رو میبینه

ممنون عزیزم که جواب دادی

خود کلینیک فیلمی که از خودشون گذاشته همه ماسک دارن  شما تا بیای چند ماه دیگست انشالله اوضاع به ...

یه ماه دیگه میام عزیزم

به نظرت بهتر میشه تا اون موقع؟

امروز یکی از دوستانم بدجور منو ترسوند هی گفت نرو بیخیال شو

از صبح تپش قلب گرفتم😓

سلام مامان ماهک ميگم ميتوني برام زينبي رو تگ کنم يا مرضي رو ميخام بدونم کسي ک لک بيني داره ميتونه ان ...

سلام عزیزم راستش باید بررسی بشه عزیزم ولی دکتر نصر برای کسی که لکه بینی داره انتقال نمیده

یه ماه دیگه میام عزیزم به نظرت بهتر میشه تا اون موقع؟ امروز یکی از دوستانم بدجور منو ترسوند هی گفت ...

از لحاظ کرونا و ماسک اگه منظورته عزیزم تو جاها عمومی معمولا همه رعایت میکنن و اجباره 

اگه پرواز ها رو میگی که واقعا مشخص نیست تا ماه دیگه  استرس اون رو نگیر 

نهایتش اینه کنسل میشه دیرتر میای اما این جا مراکز خصوصی بازه 

حست رو درک میکنم من از شمال میخوام برم پیش نصر هزار جور شرایط رو میسنجم ترس دارم شما که دیگه جای خود داری این همه راه هزینه ..حق داری 

بهش فکر نکن قسمت باشه میای و همه چی انجام میشه استرس برای تخمک ها اصلا خوب نیست ❤️

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
یه ماه دیگه میام عزیزم به نظرت بهتر میشه تا اون موقع؟ امروز یکی از دوستانم بدجور منو ترسوند هی گفت ...

نگران نباش وضع اینجاشاید عالی نباشه اماازخیلی ازکشورهابهترهست ومطب هاهم خیلی رعایت میشه نهایت دوتاماسک روهم بزن

من مساک ودستکش والکل برمیدارم برمیگردمم میرم دوش میگیرم

اینجااقوام داری یاخونه داری؟

خدایابه امیدخودت🌺
سلام عزیزم راستش باید بررسی بشه عزیزم ولی دکتر نصر برای کسی که لکه بینی داره انتقال نمیده

عزیزم شما با دکتر نصر بودین؟ اگه بودین ممنون میشم اطلاعاتی بهمون بدین از شرایطتون و راه کارتون 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺