2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045353 بازدید | 684462 پست
سلام به همگی  دوستان من روزی دو ساشه پودر اینوفولیک میخوردم و یک صبح و دوتا شب هم قرص کلومیفن ...

عزیزم amh شما چنده؟ باید خیلی بیشتر تقویت میکردی. رژیم غذایی و کلی پرهیز و مکمل میگرفتی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اون موقع من چیز زیادی نمی دونستم. فقط اینکه میگفتن وضعیت جنینا خیلی خوب نیست و باید صبر کنیم. ...

انشالله اینبار مامان میشی عزیزم 🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
شماقبل پیاده روی صبحانه میخورید یابعدپیاده روی؟

واللا اون موقع که کاری نکردم بلدم نبودم. الان با راهنمایی بچه ها که گفتن روزی یک ساعت پیاده روی خوبه. موقع خاصی نگفتن بچه ها. من عصر میرم تو خنکی هوا تو کوچه ها راه میرم. حس خوبیم داره بعد از یه روز خونه نشینی

من الان روز دومی که دادو شروع کردم هنوز به سونو دوم نرسیده که ببینم چندتا فولیکول دارم  ولی دف ...

حتما حکمتی بوده ایشالا خدا این بار بهتون نی نی صحیح و سالم بده و دلت شاد بشه.

تعداد اسپرم های همسرم خیلی خوبه اما یک کوچولو تحرک گرید a و مورفولوژیش کمه که دکتر گفت اصلا مشکلی برای بارداری ایجاد نمیکنه چون شدید نیست. من عکس رنگی رحم انداختم تیرویید و پرولاکتینم هم خوب بود اما ذخیره تخندانم ۱۶ بود ، دکتر گفت خیلی خیلی بالاست و تنبلی شدید دوطرفه دارم. دارو خوردم برای iui اما امروز دکتر گفت بزرگترین فولیکولت ۱۰ هستش و انگار نه انگار دارو خوردی. سیکل کنسل شد و قرار شد ivf بشم. برام آمپول سینال نوشته باید صبر کنم پریود بشم و دارو رو شروع بکنم. من و همسرم به خانواده هامون اطلاع ندادیم. خیلی سخته فشار روحی و استرس خود آدم یک طرف ، فشار اطرافیان هم یک طرف

@bahari97   سلام بهارجان خوبی عزیزم امیدوارم مشکلی که داشتی حل شده باشه.  خبری نیست ازت

سلام

ممنون که هنوز به یادمی

متاسفانه حل نشده

دو ماهه خونه بابامم

شوهرمم اصلا نمیگه برگرد

خسته شدم از بلاتکلیفی

خیلی سخته،خدا لعنت کنه مادرشوهرمو که دعوا انداخت الانم نمیزاره شوهرم بیاد سمتم

برام دعا کن دوست عزیزم

فکر نمیکردم کسی منو یاد کنه

خیلی خوشحال شدم که حالمو پرسیدی و به یادم بودی

جاهلی خصوصی میرفتین؟طرف قرارداد نبودن درسته؟

مطب دکترا که همشون آزاد حساب می کنن. کلا غیر از بیمارستانای آموزشی هرجا باشه نرخ آزاده. البته بعضی بیمارستانا هم نیمه خصوصین اینا کلا نرخشون ارزونتره. منم یه جای گرون میرفتم همون یه بار. الان دکتری که میرم تو همون بیمارستان نیمه خصوصی عمل میکنه

حتما حکمتی بوده ایشالا خدا این بار بهتون نی نی صحیح و سالم بده و دلت شاد بشه. تعداد اسپرم های همسرم ...

من اولین روزهای اقدامم مشکلی نداشتم و فقط همسرم اسپرمش ضعیف بود ، که با مواد غذایی اون خوب شده حالا من لوله سمت چپ ام چسبندگی شدید داره که انگار باید کلا برش داره متاسفانه که این منو داغون میکنه 

از ۳ سال و نیم پیش تاحالا از ذخیره تخمدان عالی رسیدم به معمولی قابل قبول 

نمیدونم چرا لوله ام این شکلی شد 

دکترم گفت شاید دفعه قبل هم که نگرفته علتش همین بوده 

اخه دکترم عوض کردم بعد انتقالم 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
حتما حکمتی بوده ایشالا خدا این بار بهتون نی نی صحیح و سالم بده و دلت شاد بشه. تعداد اسپرم های همسرم ...

خانواده منم هیچکسی نمیدونه اینجوری راحت تری 

تو سیکل ای وی اف هم نیازی به کسی نداری ، بعد پانکچر درد نداری ، راحت میتونی همون روز کاراتو کنی و ۲ روز بعدش بری سرکار 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
من اولین روزهای اقدامم مشکلی نداشتم و فقط همسرم اسپرمش ضعیف بود ، که با مواد غذایی اون خوب شده حالا ...

دلم خیلی میگیره دلم میخواست خدا مثل خیلی از اطرافیان طبیعی و خیلی معمولی نعمت مادر شدن رو نصیبم میکرد. ایشالا خدا هیچ کسی رو چشم انتظار نذاره