2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045106 بازدید | 684429 پست
خواهرای گلم نگار حکیم.زهرااا۰,nazanin74.ساعده 1361.ماهیرخ 1.براتون پانصد تا صلوات فرستادم .به حق پنج ...

واقعا ارزو جون؟ 

چجور جبران کنم برات

از خدا میخوام فرزند سالم و صالح عطا کنه و تنت سلامت باشه

خواهش 
نه عزیزم خیالت راحت اگه ده روز ال دی  بخوری مطمئن باش دفع میشه منم قبل پانکچرم داشتم ال دی میخو ...

داروهای انتقالو داد .گفت بلکه تا ده روز دیگه دفع بشه خودش .ال دی نخوردم اصلا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا ارزو جون؟  چجور جبران کنم برات از خدا میخوام فرزند سالم و صالح عطا کنه و تنت سلامت باشه

زهرا جونم جبران نمیخواد عزیزدلم .از خدا میخوام بزودی زود دلتو شاد کنه .با شادی تو منم شاد بشم 

سلام عزیزم بله فقط میدوشم  چون شیشه داده بودم قبلا بهش، الگوی مک زدنش غلط شده بود و یک ساعت زی ...

قربونت عزیزم.خوبیم خداروشکر

اره درست میگی..پسر منم هنوز ک هنوزه سینه رو ضعیف میمکه و هیچوقت سیر نمیشه باسینه و بعدش.شیرخشک میخوره

من تا 4ماهگی هم میدوشیدم ولی سینه هام.خیلی دردمیگرفت دیکه توانشو نداشتم 

تو اذیت نمیشی میدوشی؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نمیدونم عزیزم نمیخوام اطلاعات غلط بهت بدم ولی بستگی به سایز کیست هم داره فکر کنم...حالا انقدر بهش فک ...

مرسی بابت حرفای قشنگت .نه استرس ندارم سپردم دست خدا .اگه شد این ماه انتقال میدم اگه نه ماه دیگه .توکل بخدا .گفت سه سانته احتمالا تخمکت ازاد نشده تبدیل به کیست شده .حتی گفتم دارو لازمه گفت نه .داروهای انتقالو بخور بلکه سونوی بعدی اینم دفع شد 

ممنون از توضیحاتت عزیزم،آره خودمم به همین نتیجه رسیدم که دکتر نصر با هر گروهی کار نمیکنه،انشالله که ...

مورفولوژی همون شکل نرمال اسپرم هست؟ عزیزم وقتی میگن صفر، منظورشون صفر مطلق نیست. از ته دل میخوام یه عالمه اسپرم خوب پیدا کنن که حداقل ۱۰ تا جنین عالی برات تشکیل شه و دو سه تا نوزاد تپل مپلی با همین سیکل. آره حق داری واقعا پروسه سختیه. ممنون از دعای خوبت عزیزم. حالا تصمیمت رویانه قطعا؟

همسرم فکر میکنه تو مراکز شلوغ همه وایمیستن مارو نگاه میکنن، هرچی بهش میگفتم هر کی فکر گرفتاری خودشه، میگفت معذبم، این شد من بیخیال رویان و ابن سینا شدم عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ان شاءالله هر وقت رفتي بهترين ها براتون رقم بخوره. حتما تو اين دوسه ماه تغذيه سالم و ورزش روزي 35 د ...

ممنون عزیز دلم. راستش تغذیه ام سالمه کلا به هوای گوارشم، فقط مشکلم اینه چون معده ام یه کم نازش زیاده، خیلی چیزا از جمله میوه نمیتونم بخورم. پیاده روی هم حتما باید انجام بدم اگه تنبلی بذاره!

خب به سلامتی چیزی تا مادر شدنت نمونده، انشالله به حق بزرگی خدا تو اولین انتقالت دوتا جوجه ناز مهمون دلت بشن، خوب کاری کردی وقت رو از دست ندادی، راستش من ۴۲ سالمه، دکتر نصر به منم گفت میخوای برای طبیعی بهت وقت بدم گفتم بیشتر از این نمیخوام زمان از دست بره اما خب این کمبود آهن کارم رو عقب انداخت که سپردم به خدا

سلام جواب سل فری شما اومد؟

بله اومد به دكتر نشون دادم گفت عالیه!!!  البته تاریخ جوابدهی برای یک تیر بود که زودتر اطلاع دادن امادست،، با این حال دکتر غربالگری دوم و بعلاوه اکو قلب جنین برام نوشته

زهرا جونم جبران نمیخواد عزیزدلم .از خدا میخوام بزودی زود دلتو شاد کنه .با شادی تو منم شاد بشم 

چقدر تو نازی عزیزم. انشالله به زودی انعکاس دعایی که در حق دوستان کردی رو تو زندگیت میبینی و به زودی مامان میشی آرزو جان

عزیزم من روزی سه تا دوفاستون سه تا شیاف سیکلوژشت دو تا امپول پروژسترون میزدم اصلا سینه ها بزرگ نش ...

منم از نظر علمی واقعا نمیدونم که چقدر میتونه تاثیر داشته باشه یا نه،  البته عوارض دارو رو اشخاص فرق میکنه ولی کلا مال من خیلی بزرگ شده اونم هنوز که بارداریم نصف هم نشده بهرحال باعثش هرچی باشه چاره ای نیست   

عروسک جون دردت چه مدلی بود ؟  خوبی گل پسرت خوبه 🙂🙂🥰🥰

درد پریود زیر دلم تا اخر بارداری هم داشتم که انگار هر لحظه میخوام پریود بشم 

عزیزم من دوتا گل دختر خدا نصیبم کرده ❤❤🤩🤩

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
سلام دوستان.اینجا کسی هست که تو ۱۸ هفتگی سونوی آنومالی دکتر واسش سه بعدی نوشته باشه؟میخواستم ببینم چ ...

دکتر برای من سونو آنومالی نوشته البته هنوز ۱۸ هفته نیستم و تاریخ زده ۱۸ هفتگی برم ولی درمورد سه بعدی بودنش چیزی بهم نگفت فکر کنم معمولی باشه