2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045337 بازدید | 684459 پست
قربونت❤ آره دوتا بسته دارم یعنی 6 تا ولی یه بار بیشتر انتقال نمیدم دیگه اگه انشاالله گرفت خب اون سه ...

انشأالله که جواب بگیری نیازی نباشه بیای 

آره من هم رویان میرم هم مام ببینم کدوم بهتره ولی رویان داره روز اول ازشوهرم آزمایش اسپرم می گیره ولی اگه بدونم مام هزینش با رویان یکیه میرم مام چون دکتر نصر معلومه خیلی با مسئولیته واینکه می دونی دقیقا زیر نظر کدوم دکتزی  

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
دکترتون دکتر نصرِ؟ چه بد انشأالله که خیری توش باشه خودت حامله بشی

بله 

سونوهام رو دکتر نصر انجام میده و آمپولام رو نوشت

من که تا حالا ۵ دفعه انتقال دادم و نشده

اینبار اومدم مرکز مام  

ببینیم خدا برامون چی درنظر گرفته ..،توکل به خدا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان نماز روزه هاتون قبول حق دلم براتون تنگ شده بود شما که حالی از ما نمیمرسین😑😙😑😙ایشالا این ماه پری بشم‌شروع مجدد تو رویان میرم تخم کشی و انتقال داروها و ازمایش از نو دوباره ایشالا این سری جنینام زیاد باشه که هی با منفی شدن مجبور نشم کلی هزینه کنم..اون ۳تا جنینامو که از بین رفتن عشقای مامان و چه روز بدی بود ای خدا😭هنوز یادش میوفتم گریم میگیره...چهارماهه گذشته فکر کنم موعدشه که برم اما باز لحظه ی انتقال اون دکترا هر دم بیلی میان جنینا رو میندازن تو روحمو خدافاظ اما جاهای شخصی آروم انتقال میدن و مانیتور سونو گرافی هست نه تلوزیون ال جی اون بالا سرت معلوم نیست اصلا انتقال میدن یا سرم انتقال میدن 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔خلاصه برام دعام کنید که اول این ماه طبیعی باردار شم بعدشم اگه نشد کنار هم باشیم و به هم انرزی بدیم تا باز مسیر سخت رویانو برم و بیام😔🌹

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
سلام خوبی منو یادت اومد امروز یهو اومدم نی نی سایت اسمتو خوندم گفتم بزار ببینم در چه حالی تاریخ زایم ...

سلام عزیزم

بله که یادمه.خوبی؟نی نی خوبه؟

به سلامتی ان شاء الله.چند هفتت میشه ۱۲م؟

من ۲۰ خرداد وقت سزارین دارم ان شاء الله.۳۸ هفته و ۴ روز

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام دوستان نماز روزه هاتون قبول حق دلم براتون تنگ شده بود شما که حالی از ما نمیمرسین😑😙😑😙ایشالا ...

ان شاء الله که طبیعی باردار میشی عزیزم 😘😘 توکل به خدا

قربونت برم عزیز بابت همدردیت.میخام دوباره برم برا میکرو ولی شوهری میترسه دفعه قبل هایپر شدم ریه هام ...

درد هایپری خیلی بده.منم کشیدم.خیلی روزهای سختی بود.بستری شدم چند روز به خاطر هایپری.

خدانکنه که بازم هایپر بشی.اگه خاستی شروع کنی به دکترت بگو که زیاد دوز داروهاتو بالا نده.بهش بگو حتما که حواسش باشه تو تجویز داروهات

من خودممم الان بیمار مرکز مام هستم و این ماه سیکلم شروع شده بود که دکتر گفت آمپولا تقلبی بوده و اثر ...

چقدر این جمله آشناست!!!!!

دکترتون کیه؟!

چرا کنسل شد ؟ بخاطر این امپول عقب افتاد؟؟

نه یدفعه قبل عید بخاطر کرونا، سیکل فروردین هم دارو هامو خوردم وآمپولو زدم دکترم گفته بود بعد تعطیلات عید انجام میده که بیمارستان دوباره کنسل کرد گفت انجام نمیدن 

سلام عزیزم بله که یادمه.خوبی؟نی نی خوبه؟ به سلامتی ان شاء الله.چند هفتت میشه ۱۲م؟ من ۲۰ خرداد وقت ...

سارا جون شما یک هفته قبل از من انتقال دادین درسته؟ انتقال من ۱۵ مهر بود...

کدوم بیمارستان میرین به سلامتی؟ صارم یا نیکان؟

من سر قضیه محل تولد فکر کنم مجبور بشم برم گاندی. بدجوری هم استرس گرفتم بخاطرش، خودم رو برای زایمان توی نیکان آماده کرده بودم!

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
تازه من بچه هام ، زیاد دلدردی و اینا نیستن. شاید نصف روز خواب باشن یا نوبتی بیدار بشن ، در عوض نیم ...

ممنون از راهنمایی هات مرجان جون..آره باید فکر باشم یکی بیاد کمکم.آبجیم میگه نگران نباش خودم میام کمکت ولی دوتا بچه سه و شیش ساله داره

یکی باید اونا رو نگهداره😂😂

هزینه بچه خودش بالاست.بیشتر فکر هزینشم که میرسم پرستار بیارم یا نه!سه چهار ماه پیش با یکی صحبت کردیم گفت یک و دویست میگیره.ولی ساعت کاریش رو نفهمیدم

سلام دوستان کسی اینجا از طب همیوپاتی برای درمان ناباروری استفاده کرده.؟

سلام عزیزم.من هر روشی رو بخوای امتحان کردم. ivf .طب سنتی.طب اسلامی ولی هنوز نتیجه نگرفتم الان هم رفتم سراغ هومیوپاتی یک ماهه داریم دارو استفاده میکنیم خدا کنه نتیجه بگیرم اخه واقعا ازهر چی دکتر و درمان هست خسته شدم.یکی از دوستانم که مشکل ناباروری داشتن با این طب نتیجه گرفت من هم دارم امتحان میکنم تا خدا چی بخواد وصلاح بدونه.