2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045417 بازدید | 684464 پست
من از هفته ۱۶ پرتولون زدم ۴ تاش فقط خارجی  بقیه همه ایرانی زدم  برای هفته های اخر مثلا ه ...

خداروشكر به سلامتي زايمان كردي🙏براي منم دعا كن

عزيزم شما از كي درد پري داشتي تا كي ادامه داشت؟براي دردهات پررلوتون ميزدي؟

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشكر به سلامتي زايمان كردي🙏براي منم دعا كن عزيزم شما از كي درد پري داشتي تا كي ادامه داشت؟براي ...

عزیزم انقباض اگه داشته باشی باید خیلی منظم باشه مثلا واسه من هر ۳۰ ثانیه تکرار میشد که این خطرناکه وگرنه موقت باشه اصلا نترس 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم انقباض اگه داشته باشی باید خیلی منظم باشه مثلا واسه من هر ۳۰ ثانیه تکرار میشد که این خطرناکه و ...

ليانا حون چقدر تو هميشه تو ذهن مني با اينكه تاحالا نديدمت هميشه تو دعاهام هستي، توروخدا تو هم براي من دعا كن🙏

ليانا جون چون چند روز با فاصله هاي پنج شش دقيقه دردا مياد و ميره ترسيدم وگرنه هرازگاهي بود زياد بهش فكر نميكردم

خالا صبح هيوسين خوردم خوب شدم خداكنه ديگه دردام نياد

عزیزم انقباض اگه داشته باشی باید خیلی منظم باشه مثلا واسه من هر ۳۰ ثانیه تکرار میشد که این خطرناکه و ...

شما دارو نميخوردي؟ انفباضات رو ميتوني توصيف كني چجوري بود؟

سلام ب مامانای الان و اینده. من خودم این بارداریمو با میکرو جواب گرفتم ایشالله همه تون ب مراد دلتون برسین. من برای سه نیت ختم قرآن گرفتم برای بچه دار شدنمون... نی نی هامون صحسح و سال دنیا بیاین... و سلامتی فرزندان ب دنیا امده مون. جز های گرفته شد یک و دو و هفت و هشت خوشحال میشم اگه تو این ختم همراهیم کنین... گفتم تو بهترین شب های سال شب قدر بخوونیم 

ليانا حون چقدر تو هميشه تو ذهن مني با اينكه تاحالا نديدمت هميشه تو دعاهام هستي، توروخدا تو هم براي م ...

قربونت بشم ممنون از دعات انشاالله گل پسرت رو سالم و به موقع بغل میکنی 

ببین واسه من اینجوری بود که هر ۳۰ ثانیه شروع میشد شکمم جمع میشد و فشار میاورد به مقعد انگار دستشویی داری ولی نداری درد خیلی زیاد بعد که رفتم بیمارستان اول ماما بود که گفت چون دردات منظم پشت سر هم نشونه زایمان زودرس ببین من از ساعت ۳ دردام شروع شد تا ۸ شب که عملم کردن درد شکم منظم و با فاصله هر ۳۰ ثانیه 

بعد واسه من به قرص نرسید یهو شد خب امپول پروژسترون میزدم چون خونریزی داشتم ولی داروی دیگه نه 

واسه شما خوب شده اصلا جای نگرانی نداره ببین اگه خیلی میترسی برو بلوک زایمان یه دستگاه میزنن به شکمت میگه انقباض داری یا نداری 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
شما دارو نميخوردي؟ انفباضات رو ميتوني توصيف كني چجوري بود؟

اصلا نترس  ببین این فیلمارو دیدی  طرف میخواد طبیعی زایمان کنه درداش شروع میشه من دقیقا اونجوری بودم از ساعت ۳ تا ۸ شب که مردم و زنده شدم 

تورو خدا الکی به اینا فکر نکن به دکترت بگو اگه گفت هیچی نیست خیالت راحت باشه به گل پسرمون استرس نده 

سلام بچه ها خوبین؟؟ شما هم توی ماه پنج پادرد داشتین؟؟؟؟من از پادرد و گرفتگی پا اصلا شبا خواب ندارم. ...

سلام عزیزم اره طبیعیه

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
سلام زینبی جون خدا بخواد دارم به مرحله شیرین سیسمونی نزدیک میشیم😁😁.ان شالله روزی همممممه مامانا ...

اره عزیزم اونت بگیر

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
منم دقیقا همینطور بودم.با این تفاوت ک همسرم ضعیف بود، و باید میکرو میکردیم. هم بار اول مثبت شدم هم ...

گل پسرات چطورن عزیزم

سلام به همه ،نماز و روزه هاتون قبول،خانمها کسی اطلاع داره مرکز رویان فعالیت میکنه یا ن ؟منظورم تخمک کشی و انتقال ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
قربونت بشم ممنون از دعات انشاالله گل پسرت رو سالم و به موقع بغل میکنی  ببین واسه من اینجوری بو ...

فدات شم انشالله🙏

ليانا جون اون تست nst كه ميگي دكترم گفت از هفته ٢٨ ارزش داره

مال من اونجوري شديد نيست كلا قاطي پاتيه يه وقت پشت هم يه وقت بافاصله يه وقت گرفتگي بي درد يه وقت بادرد

يه روز اصلا نيست بعد چند روز هست اصلا معلوم نيس چه خبره اون تو

اصلا نترس  ببین این فیلمارو دیدی  طرف میخواد طبیعی زایمان کنه درداش شروع میشه من دقیقا اون ...

الهييييي عزيزم چقدر سخت بوده برات انشالله به حق همين شب همش برات جبران بشه🙏

ليانا جون قبلش اصلا هيچ حالتي نداشتي مثلا چند روز قبل يه درد خفيفي چيزي؟ يه دفعه دردت گرفت؟! هفته چند بودي؟ تا اونروز خونريزي جفتت رو داشتي؟

فدات شم انشالله🙏 ليانا جون اون تست nst كه ميگي دكترم گفت از هفته ٢٨ ارزش داره مال من اونجوري شديد ...

اون دستکاه رو واسه من تو ۱۷ هفته گذاشتن 🤣🤣 انقدر این دکترا به فکر پولن 

خب پس خداروشکر واسه شما که بد نیست 

دکترت چی میگه ؟