2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045711 بازدید | 684480 پست
عزیزم انقدر ناراحت نباش زینب جون گفت اصلا ثابت نشده بعدم  شما جفتتون پایین بود مجبور بودی ...

ليانا جون خدا از دهنت بشنوه اما هرچي تحقيق ميكنم ميبينم آمپول رو تا هفته ١٢ ميدن بعدش بايد پرولوتون يا دوفاستون بدن

بعد تو اكو يه مقدار خيلي كم خون تو ريه بچه ام برميگرده البته گفت خيلي كمه و تو رنج نرمال قرار داره فقط ميخوام تو ٢٨ هفته چك كنم بيشتر نشده باشه بعد كه قضيه جفت و شياف رو گفتم گفت پس حتما حتما بيا

تورو خدا برام دعا كنين🙏😢

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا خودش به ني نيم رحم كنه خيلي نگران آمپولايي كه زدم هستم واقعا رويان چرا اينجوري كرد با من😢 البت ...

چه ربطی داره  بهتر که امپول زدی   منو هیچی ندادن  که سقط شد   .. دکترا عادت دارن  زیر اب همو بزنن  مثلا بگن ما واردیم 

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
چه ربطی داره  بهتر که امپول زدی   منو هیچی ندادن  که سقط شد   .. دکترا عادت دارن ...

چي بگم ساغر جون فقط بايد به خدا توكل كرد من كه از دست اين دكترا ديوونه شدم

قرص پروژسترون از شب چندم پریود باید مصرف کرد

من دوره پریودم طولانیه میخوام بخورم که زودتر پریود شم و بعدم قرص ال دیمو بخورم برا انتقال 

ای کاش مصرفش میکردم این ماه 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

قرص پروژسترون از شب چندم پریود باید مصرف کرد من دوره پریودم طولانیه میخوام بخورم که زودتر پریود شم ...

عزیزم عجله نکن فعلا مراکز تعطیلن نمیشه انتقال داد

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
خخخ اره از فردا می تونی وقت بگیری رفتی به منم بگو چجوری بوده رعایت کردنشون 

امروزشلوغ بود یادم رفت.فردا میخوام برای چهارشنبه از ذنوبی وقت بگیرم.رفتم حتما بهت میگم.

فعلا که هرروز دارم میشمارم چندروز عقب افتاده.من سابقه پرولاکتین بالا هم داشتم وتحت نظر دکترغدد قرصاشو قطع کردم.فکرکنم دوباره رفته بالا:(

قرص پروژسترون از شب چندم پریود باید مصرف کرد من دوره پریودم طولانیه میخوام بخورم که زودتر پریود شم ...

از شب چهاردهم تا 10 شب

هرشب یه مدروکسی پروژسترون

چند روز بعد قطعش پریودمیشی

من دفعه های اول بعد دو روز ولی الانا بعد یه هفته از قطعش پری میشم

عزیزم من تو تایپیک دیدم تا دوهفته هم پریود نشدن زنگ نزدی مرکز ببینی چی میگن

نه امروزمیخواستم زنگ بزنم که سرکارمون شلوغ بود نشد

فردا حتما زنگ میزنم

بعد دو سال پرولاکتینم تنظیم شده بود به لطف این بمبارون هورمونی ظاهرا باز بالا رفته.دو سال پیشم اینطوری دوهفته عقب میفتاد ولی مدتی بود تنظیم شده بود.

ليانا جون خدا از دهنت بشنوه اما هرچي تحقيق ميكنم ميبينم آمپول رو تا هفته ١٢ ميدن بعدش بايد پرولوتون ...

میدونی به خاطر  خونریزی که داشتی خون دیده شده 

واسه من این اتفاق افتاد که سل فری دادم و هیچی نبود الکی دکترا گندش میکنن خود دکتر سونو بهم گفت میدونم به خاطر خونریزیه که خون دیده شده ولی باید سلفری بدی  

بعد امپول پرلوتون هم همون پروژسترون با این تفاوت که پروژسترون همون آن اثر میکنه ولی پرلوتون اروم اروم تو بدن پخش میشه پس اصلا ناراحت نباش 

الانم خدارو شکر همه چه خوبه  برو از دوران بارداریت لذت ببر   ایشالا که گل پسرت رو سالم بغل میکنی و به موقع 💜

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نه امروزمیخواستم زنگ بزنم که سرکارمون شلوغ بود نشد فردا حتما زنگ میزنم بعد دو سال پرولاکتینم تنظیم ...

حتما یه آز پرولاکتین پس بده 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
میدونی به خاطر  خونریزی که داشتی خون دیده شده  واسه من این اتفاق افتاد که سل فری داد ...

ليانا جون اين دكتر قلب هم به من خدايي گفت اصلااااا نگران نباش فقط ميخوام خيالمون راحتتر بشه وگرنه باهات تعارف ندارم اگه چيزي بود رك بهت ميگفتم توكل برخدا

راستش من اصلا چيزي از بارداريم نفهميدم تا بود كه حالم بد بود بعدم افتادم به خونريزي يه چند روز بود حالم خوب بود داشتم دنبال سيسموني ميگشتم كه عوارض اين آمپولا افتاد تو سرم

انشالله ليانا جان🙏🙏🙏اميدوارم خداهم به همين زودي ني ني (هاي) ناز و سالم با يه بارداري راحت نصيبت كنه🙏