2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
عزیزدلی😍میگم عزیزم واسه انتقال دوم بعد از انتقال سرمی چیزی بهم میزنن؟؟

من انتقال اولم بودعزیزم و واسم نزدن❤❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی مبارکتون باشه عزیزم، ان شالله که اون یکی جنینتون هست،،،  التماس دعا  راستی عزیزم شما ...

تو برگ سونو فقط شرح سونو می‌نويسن، اصلا آی وی اف یا طبیعی قید نمیشه

سلام دوستان من سونوی انومالی رفتم چند وقت پیش اما میترسم برم دکترم به خاطر کرونا...عکسشو بفرستم کسی بلده بگه اوضاع چجوریه؟ راستی من الان ۲۲هفته ام دیشب چند قطره خون روشن دیدم برای اولین بار اگه کسی اینم میدونه بگه لطفا؟؟

لطفابرای سلامتی پسرم👶🏻وبهترشدن زندگیم😞۵تا صلوات مهمونم کنید🌷فرستادین بگید منم براتون بفرستم😊.خداجونم پسرم و روز ولادت امام حسن عسکری(ع)بهم هدیه داد😍❤️اگه کاربر مرد هستی لطفا حتی لایک هم نکن ممنون از شما که به خواسته ام احترام میذارین...دلیل این خواسته ام اینه...همونطوری که دوست ندارم همسرم تو فضای مجازی با خانومها چت کنه....خودمم اینکارو انجام نمیدم چون میدونم توی یه رابطه طرفین باید هر دو پایبند به بایدها و نبایدهای زندگیشون باشن.... 
سلام گلم خوبی ؟میشه درمورد دی اف ای راهنمایی کنید که چطور نرمال شد؟چندبود وچند شد؟دی اف ای همسرمن ۳۶ ...

سلام عزیزم،ببین همسر من مشکل تعداد و تحرک و مورفولوژی داشت که خیلی زیاد پایین بود اصلا دی اف آی نداده بود قبل انتقال،ولی این سری بعد یه سال که دکترم گفت دوباره آز بدین واسه شروع مجدد سیکل بهش گفتم دی اف ایم بنویسه البته دکترم گفت وقتی تعداد خیلی پایین باشه احتمالا نمیتونن بگیرن دی اف ایو ولی خب تعدادش تا حدی بود که تونستن بگیرن و مشکلی نداشت،حالا نمیدونم قبل انتقال چجوری بوده اصلا

ببین پیش دکتر جنتی هم برید اگه تهران میتونی بری،یه تاپیکم هست برای دی اف آی اونجارو هم چک کن بچه ها اطلاعات دادن ان شاءالله که هرچی صلاحه همون بشه براتون

سلام گلم خوبی ؟میشه درمورد دی اف ای راهنمایی کنید که چطور نرمال شد؟چندبود وچند شد؟دی اف ای همسرمن ۳۶ ...

ببخشید منم شیرازم شوهرتون کجا ازمایش دی اف ای دادن؟هزینش چقدربود؟من انتقال دادم رشدش متوقف شد دوس دارم شوهرم این ازمایشو انحام بده

سلام مبارک ایشالله به سلامتی این دورانو بگذروننی میشه از دکتر برگشتی بیای بگی چی شد دکترت چی گفت در ...

پیش دکتر تهران نرفتم شهرستان دکتر رفتم که تو کار آی وی اف هست

سلام عزیزم ممنون و همچنین شما⚘

هپارین روزی دو عدد رو حذف کرد به جاش آنوکساپارین داد روزی یک عدد

پردنیزولون روزی دو تا بود کرد روزی یک عدد

بقیه داروها رو هم گفت تا یک ماه دیگه استفاده میکنی از هفته ی ده کمش میکنیم اروم اروم..

فقط شیافی که من استفاده میکردم از اون قلمی ها بود crinone8%ولی این شیافی که امروز نوشت شیاف معمولیه فرتیژست نمیدونم بد نباشه این شیافش؟🤔

ولی دکتر تهرانم نظرش این بود تا دو هفته ی دیگه به همون روال ادامه بدم داروها رو..

توکل به خدا مجبورم به این دکترم اعتماد کنم چون واقعا شرایط تهران ندارم برام دعا کنید تغییرات دارویی عوارض برام نداشته باشه..

سلام دوستان من سونوی انومالی رفتم چند وقت پیش اما میترسم برم دکترم به خاطر کرونا...عکسشو بفرستم کسی بلده بگه اوضاع چجوریه؟ راستی من الان ۲۲هفته ام دیشب چند قطره خون روشن دیدم برای اولین بار اگه کسی اینم میدونه بگه لطفا؟؟

لطفابرای سلامتی پسرم👶🏻وبهترشدن زندگیم😞۵تا صلوات مهمونم کنید🌷فرستادین بگید منم براتون بفرستم😊.خداجونم پسرم و روز ولادت امام حسن عسکری(ع)بهم هدیه داد😍❤️اگه کاربر مرد هستی لطفا حتی لایک هم نکن ممنون از شما که به خواسته ام احترام میذارین...دلیل این خواسته ام اینه...همونطوری که دوست ندارم همسرم تو فضای مجازی با خانومها چت کنه....خودمم اینکارو انجام نمیدم چون میدونم توی یه رابطه طرفین باید هر دو پایبند به بایدها و نبایدهای زندگیشون باشن.... 
سلام عزیزم،ببین همسر من مشکل تعداد و تحرک و مورفولوژی داشت که خیلی زیاد پایین بود اصلا دی اف آی نداد ...

اره داخل اون تاپیک هستم ...m2m2....مرسی 

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
ببخشید منم شیرازم شوهرتون کجا ازمایش دی اف ای دادن؟هزینش چقدربود؟من انتقال دادم رشدش متوقف شد دوس دا ...

من ازمایشگاه دکتر امجدی ...کنار چشم پزشکی خدادوست

کدوم دکتر رفتید برای میکرو؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
ما هم از همه مخفی کردیم فقط خودم و همسرم میدونیم،،  نمیدونستم رو برگه سونو مینویسن اینطوری که خ ...

من امروز به مامایی که مطب دکترم بود گفتم به سونوگرافیست نگفتم انتقال دادم گفت اشکال نداره نیازی نیست بگی همون تاریخ پریودی کافیه..

بعد به خود دکتر هم گفتم میخوام محرمانه باشه و کسی ندونه گفت از جانب ما مطمئن باش رو سونو هم نوشت محرمانه و فقط یک کلمه نوشت امید(نام مرکزم) که رمز باشه براش بدونه بارداری ریسک دار هستم..شما هم اگه دکترت روعوض میکنی حتما بگو قبلش..