2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
ان شاء الله اون یکی جنین هم ضربانش رو میبینی، توکل به خدا... برای من یک ساک بود و یک جنین.. ان شاء ...

خداروشکر عزیزم ان شاالله بسلامتی 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
عزیزم ضربان قلب جنین شما چند بود؟ اندازه اش رو هم مشخص کرد؟

تعداد ضربان رو نگفت ، اندازش ۱۱ میلی متر اون ۶ هفته ایه ۵ میلیمتر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

Mn avayel esfand raftam azizam  Nemidonam beman faghad selen plus dade on mogheam goft serom o ...

من آزمایشم یدونه از سی دی مارکرا فقط یه عدد با رفرنس آزمایشگاه اختلاف داشت یعنی خیلی مشکلی نبود ولی خب خودم از سابقه ی ژنتیکی بیماریای خود ایمنیمون مثل آرتریت روماتوئید که تو فامیل داریم و پسوریازیس خودم به دکتر گفتم گفت بهتره سیستم ایمنیتو همینجوری رهاش نکنیم به حال خودش.

اینم بگم من بعد قطع داروهای انتقالم پسوریازیسم بدتر شد ولی خب چاره ای نیست کاریش نمیتونم بکنم فعلا

تعداد ضربان رو نگفت ، اندازش ۱۱ میلی متر اون ۶ هفته ایه ۵ میلیمتر

رها جان شماام با من یه بار انتقال داشتی؟یا اشتباه میکنم؟من یه بار تیر ۹۸ انتقال داشتم یه بارم اسفند ۹۷

مبارکه دو قلو دار شدیی😍😍

رها جان شماام با من یه بار انتقال داشتی؟یا اشتباه میکنم؟من یه بار تیر ۹۸ انتقال داشتم یه بارم اسفند ...

ممنونم عزیزدلم فعلا که یه قلو دعا کن هر چی خیر همون بشه😘😘😘 اره گلم منم اسفند ۹۷ و تیر ۹۷ انتقال داشتم ،دیگه سال ۹۸ نداشتم تا اسفند که خداروشکر مثبت شد😍 شما چی شد؟

سلام خانمای عزیز اجیا لطفا اگر میدونین کمکم کنینن ما میخاستیم بریم یزد برا مشکلمون و میخاستم ی مرکز ناباروری ک خیلی خوب باشه و اگر هزینه ها هم کم باشه بهتر بهم معرفی کنین و از ویژگیهاش بگین و همچنین اگر شمارشونو دارین  خانما من شوهرم مشکل داره و واریکوسل اینا 

کاربری دست دو نفره .....

ميگما دخترا من جنين هام فريز هست تا برج پنج اگه مهلت فريزا تموم بشه بايد چيکار کنم مرکز ميريزه بيرون جنين هارو؟؟؟ چيکار کنم بچه ها تو فکرم کمکم کنيد

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
ای جانم فدات شم گلم خداروشکر که خدا ثمره تلاشتو بهت داد گلم خدا واست نگهش داره اره به این خیلی اعتقا ...

ممنونم عزیزم ان شالله قسمت شما و تمام منتظرا میشه ، فقط خواستم بگم وقتی ایندفعه خودمو از قید چی بخورم چی نخورم آزاد کردم یه دغدغه بزرگ و استرس بزرگ از دوشم برداشته شد مخصوصا که خودم باید آشپزی میکردم دیگه همون روال قدیمی آشپزیمو داشتم و خیالم راحت بودش

ممنونم عزیزدلم فعلا که یه قلو دعا کن هر چی خیر همون بشه😘😘😘 اره گلم منم اسفند ۹۷ و تیر ۹۷ انتقال د ...

عزیزم ایشالا هرچی صلاحه همون میشه،پس همون اسفند ۹۷ باهم بودیم،این سومین انتقالتون بود یعنی؟دکترتون کی بود؟

منم بعد اون دو تا منفیا دیگه ادامه ندادم ولی خب ان شاءالله این کرونا تموم شه دوباره میرم دنبالش

من آزمایشم یدونه از سی دی مارکرا فقط یه عدد با رفرنس آزمایشگاه اختلاف داشت یعنی خیلی مشکلی نبود ولی ...

نه خوب من هم انتی تی پی او بالا بود هم انتی تروموبین هم مجموع سی دی ۱۶ و ۵۶

منم خواهرم مشکل ایمنی داشت و انعقادی منم ایمنی و انعقادی مشکل دارم

تشخیص طرازی خوبه بهش اعتماد کن من خواهرم باهاش جواب گرفت منم رفتم پیشش

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
شما تو کدوم مرحله اید؟

من باید برم هیسترو بعد انتقال جنین فریز دارم

۲۶ دی انتقال دادم بتام کم بالا رفت بعد افت کرد انتقال دوم رو بعد هیسترو میخوام برم

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
سلام دوستان رفتم سونو.. خداروشکر شش هفته و پنج روز بود و یک ساک تشکیل شدضربان قلب ۱۱۸ گفت همه چی خو ...

خیلی مبارکتون باشه عزیزم ان شالله که بسلامتی بغلش بگیرید ،، برای منم دعا کنید قلبشون تشکیل شده باشه