2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045758 بازدید | 684483 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزيزم خوبي مبارکت باشه انشاللع به خوبي بارداريتو سپري کني خوندم که گريد جنين هات بي و سي بوده گ ...

سلام عزیزم ممنونم 😘 همسرم مشکل داشت ، ۶ تا جنین برام تشکیل شد که فقط دوتاش بلاست شد ، جنین شناس میگفت یکیش خیلی خوبه یکیش ضعیف تر ، دیگه خداروشکر در اوج ناامیدی مثبت شد

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

بچه ها بنظرتون چیکار کنم ؟رویان ۲۹ ام برام ازمایش نوشتن صبر کنم برم آز بدم بعد آمپولمو طبق گفته ی رویان شروع کنم ؟ یا طبق حرف این دکتر شهرستان بعد از تشکیل شدن قلب ؟ واقعا موندم ، اخه این چه وضعیه حداقل دو تا کارشناس بذارن تو مرکز جوابمونو بده😢

بنج شنبه روز دوازدهمم بود عزیزم امشب ۱۴ ام هستم،خیلی ناراحتم

چرا ناراحت؟؟

۳۹هم مثبته دیگه مگه نه؟!

دوست منم دو هفته پیش مثبت شد اول ۳۵بود بعدش ۲۶۰

دو قلو ام هست :)

خوشحال بااااش

پروردگارا! درآغوشم بگیر
بچه ها بنظرتون چیکار کنم ؟رویان ۲۹ ام برام ازمایش نوشتن صبر کنم برم آز بدم بعد آمپولمو طبق گفته ی رو ...

طبق گفته‌ی رویان عمل کن 

بعید میدونم تجربه‌ی یه پزشک معمولی توی آی‌وی‌اف خوب باشه

پروردگارا! درآغوشم بگیر
سلام عزیزم ممنونم 😘 همسرم مشکل داشت ، ۶ تا جنین برام تشکیل شد که فقط دوتاش بلاست شد ، جنین شناس میگ ...

عزيز دلم مبارکت باشه بخدا برات خوشحال شدم برا منم دعا کت شرايطم مثه تو هست چند تا تخمک داشتي؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
من واااقعن حس میکنم تو رحمم بادکنک باد کردن  چرا آخه؟!؟

هايپرشدي؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
بچه ها بنظرتون چیکار کنم ؟رویان ۲۹ ام برام ازمایش نوشتن صبر کنم برم آز بدم بعد آمپولمو طبق گفته ی رو ...

عزیزم به حرف دکتر رویان عمل کن، آنوکسا رقیق کننده خون هست، من از 6 روز قبل انتقال داشتم، هنوزم ادامه داره تا ان شاالله بعد از عید برم دکتر،دیگه نمیدونم چی برام کم و زیاد میکنن

استرادیول روزی سه تا ،پروژسترون روزی دو تا شیاف ،اسپرین روزی یک عدد ،بهم گفتن بعد مثبت شدن امپول آنو ...

خب هر کدوم یه متدی دارن باید خودشون بگن حتما

من انوکسا رو از قبل انتقال جنین میزدم

عزیزم من دو روز قبل انتقال باید چهارتایی استرادیول میخوردم و انوکسا هم زدم و آسپرین میخوردم

ولی دکتر من روزی ک برام‌انتقال میداد گفت دیگه سه تایی استرادیول بخور و تا زمانی ک استرادیولت سه تایی باشه همون آسپرین کافیه دیگه انوکسا نزن

البته شما بارداری نمیدونم شرایطتون چجوریه 

طبق گفته‌ی رویان عمل کن  بعید میدونم تجربه‌ی یه پزشک معمولی توی آی‌وی‌اف خوب باشه

اره عزیزم خودمم نظرم همینه ،ممنونم😘